Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
kicsit elkanyarodott közben a kérdésemtõl a fonál (mekkora képzavar: D ) de mindenkinek köszi a braines tapasztalatokat!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
tigger, az rp23 túlbonyolítottságával egyetértek. Nekem a DT xr carbon lezárom vagy nem zárom le funkciója bõven megfelel :)

hemp, annyit jelent a nem mûködés, hogy a propedalt ki-be kapcsolva az égvilágon semmi különbség nincs (a tulaj szerint). A srácok szóltak a forgalmazónak, állítólag nem ez volt az elsõ eset, de szerintük így a jó :D

labidani, én 2006 óta használtam intenzíven a speci' bg cipõmet, rengeteg gyalogoltam is benne, mert kényelmes volt. 2 hete cseréltem le, de még most is használható, csak a sarkamnál tört szét benne a szivacs.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

és akkor gondolod, h 5 hete csak mondja, h bevitte, de közben ül rajta? nem hinném...

mivel Te vele voltál kapcsolatban, így õt kellene számon kérned.
ugye úgy vannak a lépcsõk, hogy fogyasztó-kisker-nagyker. Te a kiskerrel (GuMi) állsz kapcsolatban, õt kell kérdezni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

de attól pl spd cipõt (nyárit) sose vennék mást mint specit.

Azért nekem az fáj, hogy a 2 éves (de ebbõl kb. 1 évet használt, azt se napi szinten) Comp cipõm egyikén az egyik tépõzár halott, ami még nyilván nem egy egetverõ gond, de azért az, hogy mindkét cipõmön, az egyiknek csak az egyik, a másiknak mindkét oldalán 1,5-2 ujjnyi vastag lyuk van azért, mert szétmentek a varrások, az azért már "kicsit" gáz.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
és akkor gondolod, h 5 hete csak mondja, h bevitte, de közben ül rajta? nem hinném...
stumpjumpa

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
egyáltalán a GuMi továbbította? ott lehet a gond...

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

ez ok. én se vennék többet speci fullit, meg kb törjön le a kezem ha még vkinek ajánlom, de attól pl spd cipõt (nyárit) sose vennék mást mint specit.

Igazából nekem nem a bringával van bajom. Simán vennék megint stumpjumpert, csak mi van, ha éppen szezon közben kell szervízelni? Meg hát hadd ne ott költsem el a pénzemet, ahol nem képesek normális idõben orvosolni a problémámat. Cipõt, ruhát, külsõt meg lehet rendelni a netrõl (bár ennek nem vagyok nagy híve), vagy évente 2x ki lehet menni valamelyik környezõ országba vásárolni. De bringát - pont a gari miatt - csak abban az országban szeretnék venni, ahol élek. Az meg egyelõre MO.
stumpjumpa

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
de ha egyszer le van adva a tag, onnantól olyan mindegy, h ki vitte be a céghez, nem?
stumpjumpa

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

te közvetlenül a forgalmazóval állsz kapcsolatban?
ha nem, akkor a bolt felelõssége fel sem merül a történetben, csak a forgalmazóé?
csak kérdem.

Jogos a kérdés. A tagot Gulyás Misinek adtam oda, õ vitte be a specihez. Nem vagyok közvetlen kapcsolatban a forgalmazóval. Kicsit vicces, hogy elõször a - pécsi bolt segítségével - én mentem el az avexhez, de nem volt cseretagjuk, és azt mondták, hogy 3 hét az átfutás. Én meg akkor azt sokalltam. :) Aztán felhívtam a Misit és pár nap múlva leadtam nála a tagot.
stumpjumpa

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mert április óta nincs tagom, .

ez ok. én se vennék többet speci fullit, meg kb törjön le a kezem ha még vkinek ajánlom, de attól pl spd cipõt (nyárit) sose vennék mást mint specit.

Vadiúj kashimás rp23 miatt hoztak vissza 2 nappal az eladás utána egy Kellys Slash bringát. Nem igazán mûködik...

attól hogy egy nem mûxik (pláne kelliz vázban) még mindig a fox tagok a legjobbak. más kérdés vagy rp2-t érdemes venni, de inkább dhx air-t. rp23 ponrt feleslegesen túlbonyolítiott.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Mert április óta nincs tagom, és úgy gondolom, hogy a hazai forgalmazó nemtörõdöm és/vagy inkompetens. Baszki, ha arról van szó, adják fel külön csomagban, kifizetem a plusz pénzt a postaköltségre, de nehogy azt mondja valaki, hogy a XXI. században hetekbe telik eljuttatni egy ekkora méretû tárgyat az egyik EU-s országból a másikba. Persze lehet, h tévedek, de mivel kb. nulla a tájékoztatás, amit kapok, magamtól kell következtetéseket levonnom. És most az a következtetés, h szarnak a fejemre, innentõl meg nyilván nem az általuk forgalmazott termékeket fogom megvásárolni. És most nem a felháborodott pattogit játszom a szomszédokból, nem panaszkodok fûnek-fának, ide is csak a Kisherceg kérdése miatt írtam.

te közvetlenül a forgalmazóval állsz kapcsolatban?
ha nem, akkor a bolt felelõssége fel sem merül a történetben, csak a forgalmazóé?
csak kérdem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

Vadiúj kashimás rp23 miatt hoztak vissza 2 nappal az eladás utána egy Kellys Slash bringát. Nem igazán mûködik...

mi az, h nem mûködik?
stumpjumpa

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Mert április óta nincs tagom, és úgy gondolom, hogy a hazai forgalmazó nemtörõdöm és/vagy inkompetens. Baszki, ha arról van szó, adják fel külön csomagban, kifizetem a plusz pénzt a postaköltségre, de nehogy azt mondja valaki, hogy a XXI. században hetekbe telik eljuttatni egy ekkora méretû tárgyat az egyik EU-s országból a másikba. Persze lehet, h tévedek, de mivel kb. nulla a tájékoztatás, amit kapok, magamtól kell következtetéseket levonnom. És most az a következtetés, h szarnak a fejemre, innentõl meg nyilván nem az általuk forgalmazott termékeket fogom megvásárolni. És most nem a felháborodott pattogit játszom a szomszédokból, nem panaszkodok fûnek-fának, ide is csak a Kisherceg kérdése miatt írtam.
stumpjumpa

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én lassan két hónapja nem bringázok, mert várom a gyári felújított braines tagot hollandiából. Állítólag most kedden megjött a cucc, de a kifejezett kérés ellenére sem L-es méretût küldtek, úgyhogy várok tovább. Természetesen a következõ bringám nem speci lesz. Nagyon szeretem, szívesen lennék márkahû, de a magyarországi szervizelés egy vicc. 2008 óta, amióta az elsõ stumpyt megvettem, minden kiegészítõ, ruha és alkatrész Specialized márkájú volt (leszámítva pár aldis aláöltözõt), és mindet itthon, bringaboltban vásároltam. Innentõl vagy nem speci cuccokat veszek, vagy külföldön/rõl lesznek beszerezve. Új bringa meg akkor lesz Specialized, ha én is nyugati munkavállaló leszek, vagy a hazai forgalmazó képes lesz arra, hogy egy szaros alkatrésznek a beszerzése ne tartson egy egész szezonon át.

azt nem egészen fogom, hogy ha bejönnek a cuccok, (ruházat, cipõk stb tényleg nagyon jók) azt attól miért váltasz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

õõõõ, bár minden idegszálam tiltakozik, de mégis furdal a kíváncsiság. a stumpy-k brain-es tagjával mennyire lehet megszívni? használt lenne, nemegész ezer km/ két generálozás, az eladó szerint karbantartás volt.

Ha pénz nem számít, veszel bele egy vadiúj kashimás rp23-at, és ha esetleg szerelni kell a braint, addig sem kell kényszerpihenõzni. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az én braines tagom valószínûleg még mindig gond nélkül mûködne, ha én nem barmolom el.
stumpjumpa

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Én lassan két hónapja nem bringázok, mert várom a gyári felújított braines tagot hollandiából. Állítólag most kedden megjött a cucc, de a kifejezett kérés ellenére sem L-es méretût küldtek, úgyhogy várok tovább. Természetesen a következõ bringám nem speci lesz. Nagyon szeretem, szívesen lennék márkahû, de a magyarországi szervizelés egy vicc. 2008 óta, amióta az elsõ stumpyt megvettem, minden kiegészítõ, ruha és alkatrész Specialized márkájú volt (leszámítva pár aldis aláöltözõt), és mindet itthon, bringaboltban vásároltam. Innentõl vagy nem speci cuccokat veszek, vagy külföldön/rõl lesznek beszerezve. Új bringa meg akkor lesz Specialized, ha én is nyugati munkavállaló leszek, vagy a hazai forgalmazó képes lesz arra, hogy egy szaros alkatrésznek a beszerzése ne tartson egy egész szezonon át.
stumpjumpa

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
ejj, az biza. köszi!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

igen, valszeg ugyanarra gondolunk. ez a (nekem) gyakorinak tûnõ szervíz indokolt ezeknél? esetleg elõírás?

Ha Brain AFR taggal szerelt a váz, azt távolról kerüld szerintem.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
igen, valszeg ugyanarra gondolunk. ez a (nekem) gyakorinak tûnõ szervíz indokolt ezeknél? esetleg elõírás?