Ha ez igaz akkor teljesen készen vagyok. Honnan akasszak le egy normális cyclo cross bringát?
Elnézést ha off, de lesz benne Specialized dicséret is
A Cube-ot néztem ki elsõre, sajnos igaz.
Utána jött a Ridley, ami van, elérhetõ, és jó is (ezek a nagyon tradicionális geometriák viszont nem nagyon jönnek be). A proathlon árulja a Ridley vázakat, az X-Ride (ami súlyban nem rossz) váz 850 € körül van.
Konkrétan 3 órával zárás elõtt kiugrottam a bringakiállításra, akkor merült fel bennem a Specialized. A kiállítást követõ elsõ munkanapon meg is rendeltem, várok, nem adom fel. Komplett bringát már nem tudok venni, mert minden alkatrész itt áll dobozban hozzá. A hétvégén elhoztam a párom 29"-os matt fekete Spec bringáját, valami hihetetlen szép kidolgozású és megmunkálású a váz, tehát valahogy maradok most ennél a márkánál. Itt van 2011-es váz 54 és 56-os méretben is:
Bikesport MünchenEz a fajta:
Specialized CruX 2011 Cyclocross Bike | Bike ReviewsA Giant is van még, de egy kicsit nehéz.
Amire jutottam még, hogy a belépõ karbon vázak általában nehezebbek, mint az aluk.
Focus-t is néztem, szép, jó (cycloban különösen), árban is rendben van, de nem volt szerelem. A Spec nagyon az...
Ennyit tudtam segíteni, a többit pü-ben ha van még valami.
On