Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Urak érvek valamelyik mellett:
- 2007-es Epic Marathon pink, új 270ezer ft-ért.
http://www.specializ...2007&spid=22024 (válaszd a pink színt)

- 2008-as Stumpjumper Fsr Pro mustár, új 279ezer ft-ért. + vennem kell egy 120-as fox villát, mivel a jelenlegi 80-as kicsi bele (bár nagyjából annyiért el tudom adni az egyiket, mint amennyibe a másik kerül használtan)
http://www.specializ...2008&spid=33433 (válaszd a mustár színt)

- 2007-es Stumpjumper Fsr Comp Womens fekete-pink, alig használt 100ezer ft + 70ért hozzá F120-as Fox villa.
http://www.specializ...2007&spid=22218

Használnám bõven aszfalton, maratonozásra (kedvtelésbõl tekerek, bár a haverokat jó lenne elverni:). Elõre is kösz a segítõ hozzászólásokat.

vázméretek mekkorák ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Urak érvek valamelyik mellett:
- 2007-es Epic Marathon pink, új 270ezer ft-ért.
http://www.specializ...2007&spid=22024 (válaszd a pink színt)

- 2008-as Stumpjumper Fsr Pro mustár, új 279ezer ft-ért. + vennem kell egy 120-as fox villát, mivel a jelenlegi 80-as kicsi bele (bár nagyjából annyiért el tudom adni az egyiket, mint amennyibe a másik kerül használtan)
http://www.specializ...2008&spid=33433 (válaszd a mustár színt)

- 2007-es Stumpjumper Fsr Comp Womens fekete-pink, alig használt 100ezer ft + 70ért hozzá F120-as Fox villa.
http://www.specializ...2007&spid=22218

Használnám bõven aszfalton, maratonozásra (kedvtelésbõl tekerek, bár a haverokat jó lenne elverni:). Elõre is kösz a segítõ hozzászólásokat.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Rob-tól kérdezném (vagy bárkitõl, aki tudja) hogy Spec Allez-bõl az 56-os váz megfelelõ-e egy 178 cm-es embernek? Köszönöm.

Zoli: egy 54-est tudok adni kölcsön, gyere el valamikor és próbáld ki :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem 54es van 177cm-hez. probald ki. attol is fugg milyen hosszu a karod, labad stb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Rob-tól kérdezném (vagy bárkitõl, aki tudja) hogy Spec Allez-bõl az 56-os váz megfelelõ-e egy 178 cm-es embernek? Köszönöm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Elkövettem egy súlyos hibát és megnéztem a bringaland Specialized akciókat, aztán eljutottam a Speci' weblapra is :)

A következõ kérdéseket Rob-hoz intézném:
- lehet-e (és ha igen mennyiért) 2009-es Epic Marathon vázat kapni külön?
- lehet-e (és ha igen mennyiért) 2009-es Stumpjumper FSR Pro vázat (ez ha jól néztem van külön vázszettként is) kapni? Elsõsorban Gloss Mardi Gras színben, bár a gloss warm silver se csúnya. Hosszabb átfutási idõ nem gond :) Elsõdleges a Gloss Mardi Gras FSR.
Ha netán nem oldható meg és szerzek külföldrõl attól még a garancia él?

Elõre is kösz a választ.

A további kérdések a Specialized használókhoz, hozzáértõkhöz szólnak:
- használható-e Stumpjumper FSR váz 80 mm-es Fox telóval, vagy az már túl kevés hozzá?
- Pitch-et esélytelen Xc-re használni (akár tag cserével)? Tetszik a kék a bringaland hirdetésben :)

80-assal élvezhetelen lesz, még a talas 100-as állásaát sem használom szinte soha, de végszükségben azért 100-on elmegy.

klasszik xc felejtõs, egy állítható utas telóval (pl egy qr 15-ös 150-es talas32-vel) ésszerûen könnyû cucookal (pl xm719 felnis kerék) túrázni maratonozni (persze nem elsõ 100 ban gondolkodni) kiváló lehet.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Elkövettem egy súlyos hibát és megnéztem a bringaland Specialized akciókat, aztán eljutottam a Speci' weblapra is :)

A következõ kérdéseket Rob-hoz intézném:
- lehet-e (és ha igen mennyiért) 2009-es Epic Marathon vázat kapni külön?
- lehet-e (és ha igen mennyiért) 2009-es Stumpjumper FSR Pro vázat (ez ha jól néztem van külön vázszettként is) kapni? Elsõsorban Gloss Mardi Gras színben, bár a gloss warm silver se csúnya. Hosszabb átfutási idõ nem gond :) Elsõdleges a Gloss Mardi Gras FSR.
Ha netán nem oldható meg és szerzek külföldrõl attól még a garancia él?

Elõre is kösz a választ.

A további kérdések a Specialized használókhoz, hozzáértõkhöz szólnak:
- használható-e Stumpjumper FSR váz 80 mm-es Fox telóval, vagy az már túl kevés hozzá?
- Pitch-et esélytelen Xc-re használni (akár tag cserével)? Tetszik a kék a bringaland hirdetésben :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
konyhai mérleggel lemértem az alábbi gumit: Specialized Resolution Pro UST 925g , de a csomagolás is benne van. pontos értéket tud valaki mondani?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nem, nem csak a hülyék használják, viszont jó lenne ha a topik visszatérne a helyes medrébe.
A meghajtás topik ezért van, nem? ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
a 7es rendszerbõl messze nem hozták ki ami benne volt,így nem az a két fokozat csupán a különbség a két cucc között,összehasonlítani ezért nem is lehet ezeket.Ha viszont a 7es is ezen a szinten lenne,mint most a 9es,vajon csak a "hülyék" használnának a 7est?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

De igen, csak tisztába kell tenni a hülyeségeket, hogy ha egy kezdõ olvassa, akkor nehogy 7-es rendszert keressen, mert az a tuti:D

Nekem 7-es rendszerem van, és szerintem az a tuti ;)

De lehet az ss montisok az igazi ultrahülyék/ultrakezdõk. De nem az õ hibájuk, csak meg lettek vezetve...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Egy próbát megér úgyérzem. HA leszereled kirugja magát, vagy megtartaná az ívet?

kirugja magát. van egy kis ive, mert már jó rég óta ilyen, de ennyire nem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
De igen, csak tisztába kell tenni a hülyeségeket, hogy ha egy kezdõ olvassa, akkor nehogy 7-es rendszert keressen, mert az a tuti:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nem egyszerûbb h mindenki azt vesz amit akar/megengedhet magnának?:)

tök értelmetlen ezen vitatkozni...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

11-36-os sor a 29es kerék miatt lett kitalálva. A 3as szorzó az agyban pedig már létezik/létezett, Sram Dual Drive néven.

Na igen, Giant a hiper városi bevásárlógépein meg lehet találni...(kicsit eszement a magyar viszonylatban egy 150ezres géppel bevásárolni járni :D)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nem kell leragadni a tanyabájknál,de a további elaprózás már csak azért sem jó,mert már így is papírvékony a cucc.Egy kettes vagy hármas szorzó kéne az agyba.

36-osról még nem hallottam.Ez valami szérián kívüli,egyáltalán mibe szerelik?

11-36-os sor a 29es kerék miatt lett kitalálva. A 3as szorzó az agyban pedig már létezik/létezett, Sram Dual Drive néven.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nem kell leragadni a tanyabájknál,de a további elaprózás már csak azért sem jó,mert már így is papírvékony a cucc.Egy kettes vagy hármas szorzó kéne az agyba.

36-osról még nem hallottam.Ez valami szérián kívüli,egyáltalán mibe szerelik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

.Amíg hátul 11-34 a két szélsõ érték,addig parasztvakitás az egyre több fokozat.

már van 11-36 (nem kókány, shimno)

de végülis le lehet ragadni a 20 kilós vas tanyabájknál is, azzal is lehet bringázani

sõt ismerek is olyan embereket akik egy ilyen szutyokkal lenyomnák a fórúmtagság többségét. igaz nem sokat írogatnk a monitorba, inkább bicikliznek...:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

rendes esõben még nem voltam vele. kis vizet megfogja

Egy próbát megér úgyérzem. HA leszereled kirugja magát, vagy megtartaná az ívet?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob: A Langster sárvédõi mennyire funkcionálnak hatékonyan? Nem csapja ki oldalra a vizet? Gondolkozok egy házi hasonló szerkezeten.

rendes esõben még nem voltam vele. kis vizet megfogja

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.