Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Rob,ha jól emlékszem azt írtad,a 2006-os Epic vázba nem passzol az "új" tag.Itt meg az van benne.Akkor mégis csak jó,vagy ez valami kókány?Nem annak néz ki.

http://piacter.bikem...t=247569&cat=12

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

meg a tagon más a felirat :)

Pont ennyi a különbség, a 2009-es speci tagok 99%-át már a fox gyártotta fû alatt, nincs is velük gond. 2010-ben már rátehetik a fox matricát a jól végzett munka jutalmaként :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de 17" es pink. szerintem ezert ennyi. mindenesetre jo vetel
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok !

Nem olcsó 1 kicsit a váz?

http://piacter.bikem...t=249048&cat=12

választ elõre is köszi

jó árban van az biztos

ha momntán lenne pénzem és nem épp a vázeladádon gondolkodnék magam is már rég +vettem volna
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Sziasztok !

Nem olcsó 1 kicsit a váz?

http://piacter.bikem...t=249048&cat=12

választ elõre is köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy halvány esély van.
januártól fõleg

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

az én biciklim eladó :)
majd próbálok szerezni 2009-es epicet, vagy 2010-est (szin az eltérés) még idén.

meg a tagon más a felirat :)

jövõ évi enduro váz itthopni beszerzésre van remény ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az én biciklim eladó :)
majd próbálok szerezni 2009-es epicet, vagy 2010-est (szin az eltérés) még idén.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én kérdeztem vázhozatallal kapcsolatban, de utólag konstatáltam, hogy nálam alapból a US specialized oldalt hozta be, az európain pedig az adott váz nem kapható.
A lényeg, hogy megtámogatnám a magyar Specialized forgalmazót egy vázvétellel :) A kérdés, hogy lehet-e itthon új M-es Epic vázat (évjárat mind1) kapni a csudiszupi' pink színün kívül? Eddig a reteszelõ hátsó aggyal keltettem feltûnést, a pink vázba bele se merek gondolni.

Apr, így van egyszer már rá voltam pörögve, de mire összejött a pénz elfogyott. Emlékeim szerint akkor olcsóbb volt jóval, mint most :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob-tól kérdezném (vagy bárkitõl, aki tudja) hogy Spec Allez-bõl az 56-os váz megfelelõ-e egy 178 cm-es embernek? Köszönöm.

183-hoz 56-os vázam van, de a Vargánya a saját 165 centijéhez 54-eset használ :)
õ szeret nyújtózkodni

tigger: hoztam magamnak egy extra limitált szürke inget :) nektek semmit :D (pár jó hírt a jövõre vonatkozóan, de azt majd késõbb)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

bocs srácok, eurobike miatt nem tudtam válaszolni a kérdésekre
ha még mindig érdekes, irjátok meg

abszolut érdekes. mit hoztál nekünk ? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
bocs srácok, eurobike miatt nem tudtam válaszolni a kérdésekre
ha még mindig érdekes, irjátok meg

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
+1 epic

A rózsaszín már futott egy kört nálad :)

http://forum.bikemag...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor inkabb Epic, mert ugyanolyan jol fogsz vele maszni, max lefele meg egy picit gyorsulsz is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egyenlõre azzal barátkozom, hogy egy 100 vagy 120 mm-es Fox villa árát is ki kell gazdálkodni :) Inkább várok egy hónapot és új vázat veszek, a kérdés az, hogy pink Epic vagy mustár Stumpjumper Fsr. Bár az utóbbi lehet nekem túlzottan all mountain-os a 120-120 úttal. Egyedül mászáskor szoktam embereket elõzgetni maratonokon, vízszintes úton és lefelé bedarálnak, szóval legalább az egy jó pontot ne rontsuk el :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Lemértem (vonalzóval) a 2009 epic 68mm-es sacc/kb. A mustár is annyi lesz, mert az új epic onnan örökölte ezt a dmd-s csicsás középrész megoldást.

Mégse várj, inkább vegyél egy stumpit :D

(Vagy mégis várj hátha újra felbukkan egy használt fekete m-es epic, hamár a feketével újra barátkozol...?)

Nehéz dolog ez... :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Kösz a segítséget.
Nem tudom, ezen a környéken nem sok Speci' van :) Nekem volt egy Rockhopper + van egy klubtársam s-works ht-vel, de össztelósnak se híre se hamva. Bezzeg 10 km-re a határon túl. Osztrák versenyen minden 2. tata carbon epic-kel hajt.

Milyen súlyban van egy Stumpjumper Fsr váz? Gondolom a pogózással, akárcsak az Epic-nél itt sincs probléma. Hajlok a '07-es használt fekete-rózsaszín felé :)

ha a ht sworks 17-es és jó akkor az fsr is jó lesz...

ja és lehet lesz egy eladó 07-es fekete braines.

http://www.specializ...Frame_Blk_l.jpg

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én meg tudnám szokni az új Stumpit az S-Works hajtómûvel, és XX csillaggal, meg tányérokkal:D De most már az Enduro SL jobban tetszik:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

es szerintem mindketto 68-as amugyis. a XC-sek nagyon harapnak a q-faktorra.

Integrált Sh hajtómûnél nem mindegy, ha 68-as akkor +2 hézagoló. A q meg ugyanakkora marad. Az epicem meg szerintem 73-as.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Ájjájj, kérdeztem van-e papír a vázról, a válasz:
"a váznak nincs papírja de 2tanus korrekt adásvételit tudunk róla irni, én is igy vettem". Így is bevállalható?

Kösz a súlyadatot.

tag nélkül jócskán 2500 gramm alatt van a stumpi fsr váz (egy "sima" tag meg 250-300 g között)
most nem turok elõ fric újságot de 26xx g taggal az M-es, a braines meg 2880