Változott a terv: mivel a Vigyor nagyon faszán megcsinálta a bringám, ezért holnapra be van tervezve egy nagy hegyi csapatás. De persze ahhoz banda kell:D úgyhogy gyere!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Baranyaiak! Nem Pécs!
Started by
[pIFtA]
, 2004. December 07. 20:00
Posted 2006. March 25. - 18:51

Posted 2006. March 25. - 10:23

Voltam a Vigyornál, beadtam a bringám, lesz új racsni, csak szerintem a telót nem fogják megcsinálni. Lehet kell egy új persely. Még egyébként az is lehet, hogy felnézek holnap a hegyre. De a városba mindenképp.
Posted 2006. March 19. - 22:42

Hello!
Nem azért írtam.Tudom, hogy miért nem tudtál jönni!A karbantartás témával már nekem is foglalkoznom kéne
Nem azért írtam.Tudom, hogy miért nem tudtál jönni!A karbantartás témával már nekem is foglalkoznom kéne

Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!
Posted 2006. March 19. - 16:48

Gondolom emlíetettem már miért nem tudok menni...
Egyébként ma tekergéltem egyet én is a városban és rá kellett jönnöm, hogy kell majd egy kis karbantartás:D
Egyébként ma tekergéltem egyet én is a városban és rá kellett jönnöm, hogy kell majd egy kis karbantartás:D
Posted 2006. March 18. - 20:33

Hello!
Na megvolt az év elsõ veretés!Hát...elég durva volt!A végére még egy kis éjszakai is belefért!(Lámpa nélkül,nagyon kemény volt
)
Na megvolt az év elsõ veretés!Hát...elég durva volt!A végére még egy kis éjszakai is belefért!(Lámpa nélkül,nagyon kemény volt

Posted 2006. March 17. - 23:07

István!
Holnap 2 órai indulással kis hegyi túra!Érdekel?A szokásos Brigád,Új pálya!
Holnap 2 órai indulással kis hegyi túra!Érdekel?A szokásos Brigád,Új pálya!

Posted 2006. March 16. - 00:20

sziasztok,
korábban említettem nektek h eladnám a Shermanemet, és hogy talán vkinek innen kicsit késõbb lenne aktuális.
Szóval nekem most lett az, épp ma szereltem ki, szépen kitisztogatva várja uj gazdáját. Ha érdekel valakit akkor erjatok ide vargad@npp.hu (baranyaiak 10% diszkont) kösz. dnl
korábban említettem nektek h eladnám a Shermanemet, és hogy talán vkinek innen kicsit késõbb lenne aktuális.
Szóval nekem most lett az, épp ma szereltem ki, szépen kitisztogatva várja uj gazdáját. Ha érdekel valakit akkor erjatok ide vargad@npp.hu (baranyaiak 10% diszkont) kösz. dnl
Posted 2006. March 11. - 23:13

Hello!
ok.Mostmár én is nagyon mennék
ok.Mostmár én is nagyon mennék

Posted 2006. March 11. - 15:35

Posted 2006. March 10. - 09:52

Hy
István!Vasárnap délután esetleg egy kis hegyi kirándulás?Találtam egy nagyon kevés ösvényt!
István!Vasárnap délután esetleg egy kis hegyi kirándulás?Találtam egy nagyon kevés ösvényt!

Posted 2006. March 09. - 20:50

De akkor több sikerrel jársz a pécsi topicban;) itt inkább a déli részleggel foglalkozunk.
Posted 2006. March 08. - 19:01

Ahoi!Én szekszárdi vagyok itt nem nagyon megy a hegyikerékpár....gondoltam tsatlakoznék vhova...mondjuk pécs és környéke! Írjatok ha van vmi megmozdulás itt délen!
üdv: saintee (....újfelszáló)
üdv: saintee (....újfelszáló)
Posted 2006. February 24. - 11:53

1: nem tudom törölni
2: szimplán csak egy kcisit aktívabbnak kéne itt lenni, ha én ré tudom magam venni hogy írjak ide akkor te is;)
ON
Nah végre elkezdõdött a busójárás. IMÁDOM!!!!!!! Ma nincs suli, meg hétfõn se lesz, jessssssz:p Helyette házimunkázhatok...sux
2: szimplán csak egy kcisit aktívabbnak kéne itt lenni, ha én ré tudom magam venni hogy írjak ide akkor te is;)
ON
Nah végre elkezdõdött a busójárás. IMÁDOM!!!!!!! Ma nincs suli, meg hétfõn se lesz, jessssssz:p Helyette házimunkázhatok...sux
Posted 2006. February 24. - 10:32

Hy!
Isti szerintem töröld ezt a topiot!Tök felesleges úgyis ha valami fontos a Pécsi topicba ír az ember!Tehát szerintem TÖRLÉS!
Isti szerintem töröld ezt a topiot!Tök felesleges úgyis ha valami fontos a Pécsi topicba ír az ember!Tehát szerintem TÖRLÉS!
Posted 2006. February 19. - 17:44

Akkor sem linkelem népszerûbb topicba:p
http://www.eigelb.at/?sID=67
nézzétek meg mind a hatot, esetleg a többit is a bal oldalon.
http://www.eigelb.at/?sID=67
nézzétek meg mind a hatot, esetleg a többit is a bal oldalon.
Posted 2006. January 29. - 13:06

Posted 2006. January 29. - 01:01

JA és pifta légyszi add meg a linket amivel lehet ilyet csinálni mint te az elõbbi hozzászólásodban, elõre is köszi...
jobb klikk
tulajdonságok
voilá

http://cyborg.namedecoder.com
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 28. - 23:44

Mert nem voltam benne bisztos, hogy ti vagytok...ÉN táncoltam volna...azért nem táncoltam mert a lábtorésem miatt most enm tudtam próbákra menni de elkisértem a csapatot, ezért csak néztem.
JA és pifta légyszi add meg a linket amivel lehet ilyet csinálni mint te az elõbbi hozzászólásodban, elõre is köszi...
Posted 2006. January 18. - 20:20

Posted 2006. January 18. - 20:15

bQ kabbe!!
:D
Mér nem köszöntél rám/nk? Egyébként hallottad, amint piftának hív vki? gondolom te is táncolhattál, vagy zenélhettél...

Mér nem köszöntél rám/nk? Egyébként hallottad, amint piftának hív vki? gondolom te is táncolhattál, vagy zenélhettél...