Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Baranyaiak! Nem Pécs!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
237 hozzászólás a témában

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

']De nem úgy volt, hogy veszel schwalbékat? Vagy az ment tönkre? nekem meg ideje lenne benézni a vigyorhoz, mert.

De úgy volt.Csak nem volt rá szükségem.De most van!Úgyhogy a Schwalbe space2.35 tqnik eddig a befutónak!Feltöltött kép
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
De nem úgy volt, hogy veszel schwalbékat? Vagy az ment tönkre? nekem meg ideje lenne benézni a vigyorhoz, mert.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Sziasztok!

A múlt heti rájdolás hatására a hátsó gumim felmondta a szolgálatot!Tehát új külsQre van szükségem.Légyszi,mondjatok egy pár tippet.(24" méretben)Mert kíváncsi vagyok kinek mi vált be a legjobban!LehetQleg ne legyen 2.35-nél szélesebb!

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hello!

Igen,teljes mértékben igazad van.A ridecore-ból lett "fényképezve"!(csak ez a megoldás volt,mert nem volt nálunk fényképezQ)Örülök,hogy nem találod rosznak a videót!Remélem,hogy minnél hamarabb jöhetsz velünk bringázni!Az mxt kérdésrQl meg annyit,hogy én nem szeretek egyedül bicózni(gondolom te se)és mivel sokat mentem mostanában velük, tag lettem!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
végülis hülyeséget mondasz, mer az a ridecoreból van "lefényképezve". egyébként nem rossz a videó. csak most akkor mxt? mostmár nagyon ajánlom a vigyornak hogy hozza le, mert. ha msot nem hozza akkor felmegyek pécsre oszt megveszem. aztán beviszem megcsináljuk a féket meg a többit és lehet menni csapatni. teccik a pálya, alig várom hogy mehessek rajta.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

']de jó nektek:(
láttam a képeidet. megjöt a kedvem, bár nem valami profik:D

Igaz,hogy nem igazán profik,de majd igyekszem fejlõdni!Feltöltött kép

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
de jó nektek:(
láttam a képeidet. megjöt a kedvem, bár nem valami profik:D

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hello!

Tegnap voltunk a hegyen!Nagyon durva volt ekkora sárba menni!Kár,hogy defktet kaptam!Picit sokat kellet gyalogolni hazáig!Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
jah az lesz. vigyorral találkoztam azt mondta, hogy jövõ héten megy, mert kell másnak is....mondtam neki hogy mid1 milyen csak hozzon. mondjuk avidot. mondta hogy oké. hát meglátjuk......

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
hát ez tényleg elég szar!Én is tök régen voltam kb. 3 hete!De nem baj!Majd bepótoljuk!Feltöltött kép

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
hát vazze annyira régen csapattam már, hogy alig emléxek rá. annyira idegesítõ hogy mindig ilyen szar több hónapos szünetekkel mennek az elbiciklizendõ éveim. meg vigyor se tud hozni adaptert. sux

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

']Jó kösz, dobos már kérdezte. Csak a méret a lényeg, mer arra gyanakodik, hogy túl nagy fúvókával fujok az átlaghoz képest. de én is 24essel fujok. na mind12, még megtudakoljuk a rocitól is. kösz még1x

Remek!A fúvóka téma lezárva!Feltöltött kép

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Jó kösz, dobos már kérdezte. Csak a méret a lényeg, mer arra gyanakodik, hogy túl nagy fúvókával fujok az átlaghoz képest. de én is 24essel fujok. na mind12, még megtudakoljuk a rocitól is. kösz még1x

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hello!

István!A fúvókakérdésedre a pontos válasz 24-es Roger Bobo fúvóka!Feltöltött kép

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

És mit választottál? Egyebként ha csak erõsödni akarsz akkor otthon is edzhetsz saját sullyal pl. fekvo,lóállás,tojásülés,felüles,lábemeles,gugolasbol ugras es homritas meg meg tudnam sorolni es ezt ingyen tudod csinalni...

A futást választottam!De azért köszi a tippeket!Majd megpróbáljuk a dolognak ezt a részét is!Feltöltött kép

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
És mit választottál? Egyebként ha csak erõsödni akarsz akkor otthon is edzhetsz saját sullyal pl. fekvo,lóállás,tojásülés,felüles,lábemeles,gugolasbol ugras es homritas meg meg tudnam sorolni es ezt ingyen tudod csinalni...

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Köszi!Sokat segítettél,mert igazából ötletem se volt!Feltöltött kép

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
spinning, úszás, futás, kondi, sakk stb.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hello!

Szerintetek mit lehet csinálni a bringázás helyett télen?Valami sportra gondolok.De olyan sport kéne amitQl tavasszal erQsebben térhetnék vissza!Feltöltött kép

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

']baszki mi van a kérésemmel? dobos itt kérdezõsködik, én meg alig tudom menteni a helyzetet. egyébként meg hülye vigyor se hozza azt a szar adaptert. mert hogy nem volt épp magura. hát ki nem szarja le, hogy milen márka. és biztos drágább a magura, mint pölö avid.....ideges vagyok

A kérdésedre a válasz 24-es fúvóka!Akit eddig megkérdeztem ilyet használ!De majd még kérdezõsködök!