']De nem úgy volt, hogy veszel schwalbékat? Vagy az ment tönkre? nekem meg ideje lenne benézni a vigyorhoz, mert.
De úgy volt.Csak nem volt rá szükségem.De most van!Úgyhogy a Schwalbe space2.35 tqnik eddig a befutónak!

']De nem úgy volt, hogy veszel schwalbékat? Vagy az ment tönkre? nekem meg ideje lenne benézni a vigyorhoz, mert.
']de jó nektek:(
láttam a képeidet. megjöt a kedvem, bár nem valami profik:D
']Jó kösz, dobos már kérdezte. Csak a méret a lényeg, mer arra gyanakodik, hogy túl nagy fúvókával fujok az átlaghoz képest. de én is 24essel fujok. na mind12, még megtudakoljuk a rocitól is. kösz még1x
És mit választottál? Egyebként ha csak erõsödni akarsz akkor otthon is edzhetsz saját sullyal pl. fekvo,lóállás,tojásülés,felüles,lábemeles,gugolasbol ugras es homritas meg meg tudnam sorolni es ezt ingyen tudod csinalni...
']baszki mi van a kérésemmel? dobos itt kérdezõsködik, én meg alig tudom menteni a helyzetet. egyébként meg hülye vigyor se hozza azt a szar adaptert. mert hogy nem volt épp magura. hát ki nem szarja le, hogy milen márka. és biztos drágább a magura, mint pölö avid.....ideges vagyok