Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Baranyaiak! Nem Pécs!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
237 hozzászólás a témában

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
baszki mi van a kérésemmel? dobos itt kérdezõsködik, én meg alig tudom menteni a helyzetet. egyébként meg hülye vigyor se hozza azt a szar adaptert. mert hogy nem volt épp magura. hát ki nem szarja le, hogy milen márka. és biztos drágább a magura, mint pölö avid.....ideges vagyok

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hello!

Istikém!Hétvégén(ha lesz rá lehetõség)Gyere ki a szõlõhegyi pályára!Nagyon-nagyon-nagyon jó!Jó kis ösvényt hoztak össze a Domoszék!Remélem lesz hó,mert nagyon szeretnék egy havasat menni!Készülök életm legnagyobb urására ami hétvégen (remélem megtörténik!)El sem tudom mondani,hogy parázok!Remélem jó lesz a mentális felkészülé!Feltöltött kép
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

']hallod hunyi hol váltál zenekarról? mert egy fontos ügyben akartam veled beszélni. asszem felhívlak

Bocsi,hogy nem mentem de nem voltam(vagyok)jól!Ezért gyere Msn-re ,mert itthon vagyok!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
hallod hunyi hol váltál zenekarról? mert egy fontos ügyben akartam veled beszélni. asszem felhívlak

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
vazzeg
van gépem????????(sok kérdõjel, mert)

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Isti holnap dután egy lájtos menés?(Lesz holnap zenekar?)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
én se azt modntam hogy zsar, meg nem kell, hanem azt, hogy nicsn pénzem(mondtam egyáltalán?)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
ÁÁÁÁÁ, nem tudom pedig nagyon, nagyon gondolkozok rajta!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
nem lesz többet sherman ám, úgyhogy nem könnyû már szerezni normális áron.
én meg 80-ért vettem a '04-es flick-emet, és semmi baja. ugyanaz, mint a '03-as, csak annyi, hogy 90/130, más az egyik matrica, és a visszaútcsillapító tekerõ feje kicsit nagyobb. ennyi :)
mo-ra nem kell jobb. sztem merevvázzal meg egy ilyen telóval bárhol el lehet menni, meg ha jól tudom, fel lehet nyomatni 145-re, nagyon egyszerû tuninggal, vannak képeim is tuninggal kapcsolatban. bár ott még nem tart a dolog gondolom :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
tök egyszerû javítani. egyszer amikor összeraktam (összevissza kell csavargatni - egy rémálom) és vszinu nem számoltam pontosan aztán tulcsavartam.

Van egy 5 centi hosszú "fémdrót", a két végén 1-1 kampóval. A kampó belekapaszkodik felül a rugóba, alul meg a nyomorúd tetején vhova. Ez a kis kampó adja áta forgatónyomatékot az utállító bizbasznak. Na ezt egy modulattal lehet elszakítani, vszinu én is ezt tehettem. Bármiyen drótbol lehet haljlítani egy ilyet, csak méretet kell venni egy már meglévõböl.

Hosszú táv kb annyit jelent, hogy kb felét kifiezeted most, többit meg pár hónap mulva. szerintem korrekt mindkettõnkkel szemben.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
dnl: És mit akarsz a flick helyett venni!!!

Mitzkeynek is ez volt a baja a flick-el, mert náala is tönkrement az út állítás de asszem csaszi megjavította!!!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
a sörmenjét.....

hosszútávú fizetési konstrukcióba

ez alatt mit értesz, mert talán így már más a dolog.........de sztem privi;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
mit árulsz?

Aktuális civil

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Helló srácok,

Hát szomorúan hallom, pedig jó lett volna jó kezekben tudn a telóm. Jelenleg az útállítás alkatrészeibõl egy kis bizbasz tönkrement, vagy rosszul raktam össze mert most nem lehet összeültetni, egyébként semmi baja. Olyan puhán mozog mint a reggeli székletem.!!!

Hát igen a karácsony közeleg, én is meg akarom lepni magam. Gyorsan akarok váltani, mert lejár az akció amcsiba, és kell a pénz hogy megrendeljem az újat.

Mivel ti ugysi közel laktok, szerintem meg tudunk egyezni vmi hosszútávú fizetési konstrukcióba is (nagyon beleéltem már magam a hosszú rugóútba:)

Ja és mégvalami: ha megveszitek ingyenes szerelési tanácsadás (már ismerem kívül belül, az utállítás alkatrészeit is beleértve). Mivel márkát is váltok, a maradék olajat is adom + egy két pótalkatrész, gumibak.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Gyerekeim!

Olyan kört mentem máma,hogy az csak na!!!Nagyon jó ez az új pálya!Érdemes volt váltani!Feltöltött kép

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
nekem persze szükségem lenne valami normálsi telóra, pölö sherman, pike
nekem persze nincs pénzem pillanatnyilag:(

Itt a karácsony, meg minden.

igen meg az ajándékozás:D

egyébként én is jövõre akarok beújítani valami telót...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Húúúúúúú én azt megvenném csak most nem esedékes, de rohadt jó lenne kb. úgy egy , kár, hogy nem egy év múlva ajánlod fel...
De pusztán csak kiváncsiságból : semmi baja nincs???

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Szeva srácok.
Nem akar valaki új telót venni? Itt a karácsony, meg minden. Alig van idõm mostanában tekerni, uh eladom a Sherman-em. A Flick modell, 110-130 mm átütõtengely. Én ugy 70 körül gondoltam, de mivel közel vagytok, eljöhettek megnézni / kipróbálni. Na üdv.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Ne halljon már ki a topic!Feltöltött kép

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Jó volt.