Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Baranyaiak! Nem Pécs!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
237 hozzászólás a témában

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Ez valószínûleg azért van így (márha így van?!) mert Tomidny nem ér rá baszogatni téged.... :D

:D :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
ja igen rá nem akartam ki térni:D:D de most már túlvagyunk a dolgon. ne tárgyaljuk túl. bár örülök hogy így izzik ez a topic végre:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

']Apropó mindenki: senki más nem szokott kötözködni velem, se pécsi, se más. Csak te. Miért van ez?

Ez valószínûleg azért van így (márha így van?!) mert Tomidny nem ér rá baszogatni téged.... :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
nem, megváltoztatom a téma címét;)

(és most el zenére)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És miért írsz mailt zorgnak? Mert a kokknak rossz napja van?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Ez jó válasz kösz. Meg a bókot is;) Aztán majd 28. jobb passzban;) megyek írok mélt zorgnak:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem fogok sem magyarázkódni, sem visszafogni magam, sem bocsánatot kérni. Nem vagyok sem agresszív, sem haragtartó, sem ítélkezõ. De van olyan pillanat, mikor nem ismerek tréfát. Semilyet. Sem szmájlikkal kibõvítettet, sem anélkülit. Nem tartalak hülyegyereknek, a poénnak szánt hozzászólásom lehet, hogy kicsit nyers volt, de nem találtam poénosnak a válaszodat. Ennyi. Ügy lezárva. A karkötõd pedig tényleg nem lesz itt a vetítésre és ne ints engem nyugalomra. Akkor maradok higgadt, amikor akarok. Most nem akartam. Mindenki ír oda, ahova akar és mindenki azt mond, amit akar. De a következményeket vállalnia kell... Én is vállalom. Ma rossz passzban voltam, azt pedig elvárom, hogy ezt tiszteletben tartsd. Eszes gyerek vagy Te. Kicsit lenyugszol és a végén még jóba leszünk. Az állandó baszogatást meg nem értem, de talán megedzõdsz tõle.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
látom írod a választ;)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

Valószínû eddig sem és ezentúl sem fogom túlzásba vinni az ideirogatást. Hunornak viszont igaza van. Mellesleg azt is leszarnám, ha nem lennénk többen, mert ha valami nem tetszik, azt megmondod nekem személyesen én meg garantálom, hogy nem csak 8 napig nem fogsz tudni bringázni. De valószínû te sem szeretnéd, hogy negatív élmény legyen neked az a nap. Ezentúl ehhez tartsd magad! Rendben, Pista?!

Jobban odafigyelnél akkor talán nem írogatnál szitokszítást. Beszóltam? Nem. Sok szmájlit írtam abba a hszbe? Nem. Mindig belémkötsz? Igen. Ártottam valakinek? Nem. És most erre visszaválaszolhatsz egy leszólást, de úgyis tudod(bár úgylátszik mégse olvastad figyelmesen el azt a fél sort), hogy poénból írtam. Szerintem mindenki észrevette, aki akarta. Apropó mindenki: senki más nem szokott kötözködni velem, se pécsi, se más. Csak te. Miért van ez? Biztos bennem van a hiba. Remélem elfelejted a vetítésig a dolgot(mert én már most elfelejtettem, mint általában az ilyet) és ha addigra meglesz(úgyse), nyugodtan adod oda a livestrongot. Most komolyan? Hol szóltam be? Nem tudom megérteni. Kíváncsi vagyok a válaszodra. Írd meg aztán hagyjuk a picsába. Írjatok ide is;) Ahogy én is nektek. Legalább színesebb lesz a fórum.

ui: légyszíves tényleg gondolkodj el, hogy mikor szóltam be, te talán tudod, mert én nem. ennyit akartam, remélem elolvastad. én sosem kötözködöm/szólok be.

edit: "Benne vagyunk, aztán talán hanyagoljátok a pécsit... :D"
látod ugye, hogy ennek is itt a végén a szmájli. kábé én is így írtam amit írtam néhány hszel feljebb. én nem komolyan gondoltam, remélem te sem ezt.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Lazulás a jelszó gyerekek ;) !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valószínû eddig sem és ezentúl sem fogom túlzásba vinni az ideirogatást. Hunornak viszont igaza van. Mellesleg azt is leszarnám, ha nem lennénk többen, mert ha valami nem tetszik, azt megmondod nekem személyesen én meg garantálom, hogy nem csak 8 napig nem fogsz tudni bringázni. De valószínû te sem szeretnéd, hogy negatív élmény legyen neked az a nap. Ezentúl ehhez tartsd magad! Rendben, Pista?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
:)Miért kergeted el a pécsi népet?Megvan a jegyed Istikém!(A film Pécsen lesz, tehát valószínüleg találkozhatsz egykét emberrel és õk többen lesznek és....Feltöltött kép
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Akkor talán el lehet húzni a pécsieknek:D:p

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Benne vagyunk, aztán talán hanyagoljátok a pécsit... :D

milyen szívélyesen mondtad ezt.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Benne vagyunk, aztán talán hanyagoljátok a pécsit... :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Ha benn vagy/tok(?) akkor kezdeményezem a topic mohácsosra átírását. Úgysincs senki más. Mi meg eléggé elkezdtük

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
:)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
mind1 meglett beszélve hunor cicával, úgyhogy nem köll. De gondolom azért szívesen vetted volna;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

']És hol itt a probléma?

Sehol!! :D

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

']Lécci vegyél nekem is, hogy ne fogyjon el. ajd kifizetem. Lécci.

Na csõ!Isti a jegyet csak felreteteni lehet ami azt jelenti , hogy lesz jegy, de neked helyben kell kifizetni!éna 19.00-ás elõadásra megyek!neked is oda foglaljak jegyet?
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!