Csorja Petivel, ha ráér.
de Ti honnan tudjátok az új pályát?
Bálinttal mész vinyére?
Nem tudom, szerintem nem tudjuk, de majd megoldjuk . Mondjuk szólunk a Csorja Petinek.
Igen, vele.
Csorja Petivel, ha ráér.
de Ti honnan tudjátok az új pályát?
Bálinttal mész vinyére?
A sebesség mindent megold.
Csorja Petivel, ha ráér.Jövõhétre van tervezve nekünk is a BBF. Kivel fogsz menni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
kivel mentek?
ha minden jól megy, jövõ hétvégén BBF-et járjuk körbe. kicsit változott a pálya - nem jön át a 73-ason a hosszú táv sem, hanem eljön Kapolcsig - 110 km körül lesz, de elég gyors ugye, mert nem nagyon van hegy...
kivel mentek?De igen, azon leszek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A Vár-völgyön keresztül mentem fel, száraz volt minden, csak a szokásos pocsolyák voltak, amik 1 hónap aszály után is ott szoktak lenni.
Két hete közvetlenül az esõ után mentem fel akkor sem volt sár, a michelin dry2-vel tekertem fel könnyedén a Várberekhez.
Kedden mentem egy 100km-es kört terepen a Tési- fennsík környékén és végigmentem a Tési-fennsík 50 TT útvonalának 80%-án. Végig porzott az út, sok helyen már repedezett a szárazságtól. Nem lesz sár hétvégén, csak néhány helyen lesznek hatalmas (de szinte az összes kerülhetõ) pocsolyák.
Tésrõl le Jásdra a kék jelzésen vigyázzatok, fõleg az alsó szakaszon miután kereszteztétek a murvás utat, egyszer van egy Y elágazás ahol balra kell menni innentõl nagyon figyeljetek, mert meredek rész jön a végén egy T elágazással, ahol szintén balra kell menni, a lejtõ legalja meg nagyon vízmosásos.
Giro d'Italia 2010. május 8-30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. szakasz
2010. május 8. szombat
Amszterdam
8,4 km
(egyéni idõfutam)
Srácok, a hétvégén lesz ez a Tési TT, mennyire árt neki ez az esõzés, nyugodt szívvel menjünk, vagy dagonya lesz?
Mi családostól erre megyünk:NO MOTOR RALLY - Csesznek
A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...
Dózer elvtárs ...mikor mennél csütörtökön bringázni? Lehet , hogy csatlakoznék
Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!
Srácok, a hétvégén lesz ez a Tési TT, mennyire árt neki ez az esõzés, nyugodt szívvel menjünk, vagy dagonya lesz?
A terep változatos! Bár közvetlen esõ után még nem jártam ezen a környéken,
nem hiszem, hogy valami nagy dagonya lenne! Pláne ha mostantól már nem fog esni!
A nyílt részekkel szerintem nem lesz gond, max. az erdõs, árnyékos részekkel!
De ott sem vészesen, mivel a lejtõn lefolyik a víz!
Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!
Ez tettszik! Kipróbálom tekerés elõtt, után, közben és helyette is....De igen, azon leszek.
Tegnap én is estem egyet az egyik keréknyomban az Öreg és a Kis-futóné között. Kicsit megtréfált.
Mentális tréningre van szükséged a lejtõkhöz. Mondogasd mindennap 5 percet, hogy "Nem megyek bele a vízmosásba, nem vonzanak".
Meglátod jobb lesz.
Csak nem bejáráson leszel?
Lejtõk lejtõk... Nekem még mindig a vízmosásokkal és nyomvályúkkal van bajom.
Emelkedõn csak a kondi hiányzik!...
Csak nem bejáráson leszel?Én is a Cuha-patak környékén leszek hétvégén, csak más célból mint te.
A kék Tésrõl le Jásdra a környék legjobb lejtõje.
Tegnap Kisgyónban lementem ott ahol a maraton felment, lefelé kicsit rövidebbnek tûnt.
Igazad van. Jásdról csak felfelé mentem a kéken, A piroson meg csak lefelé Várbereknél...
Kis-Futónéé? Most néztem meg a térképen. Tudtomon kívül jártam ott..
De a palotai Bakonyban van egy csomó számomra ismeretlen rész, ahol se lefele sem felfelé még nem mentem. Ezeket is meg szeretném majd ismerni.....
A cuhapatak most családi progi lesz!
Ennek ellenére szerintem még soha nem mentél fel a p+ -on a Várberekre, a kéken le Jásdra, a füves mezõn fel a Kis-Futónéra.