Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csorja Petivel, ha ráér.
de Ti honnan tudjátok az új pályát?

Bálinttal mész vinyére?

Nem tudom, szerintem nem tudjuk, de majd megoldjuk :) . Mondjuk szólunk a Csorja Petinek. :)

Igen, vele.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jövõhétre van tervezve nekünk is a BBF. Kivel fogsz menni?

Csorja Petivel, ha ráér.
de Ti honnan tudjátok az új pályát?

Bálinttal mész vinyére?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kivel mentek?
ha minden jól megy, jövõ hétvégén BBF-et járjuk körbe. kicsit változott a pálya - nem jön át a 73-ason a hosszú táv sem, hanem eljön Kapolcsig - 110 km körül lesz, de elég gyors ugye, mert nem nagyon van hegy...

Csak ketten leszünk. Elvileg ismerem a pálya 90%-át, a többi térkép alapján. 6 óra a tervezett idõ, lassan megyünk.

Jövõhétre van tervezve nekünk is a BBF. Kivel fogsz menni?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

De igen, azon leszek.

kivel mentek?
ha minden jól megy, jövõ hétvégén BBF-et járjuk körbe. kicsit változott a pálya - nem jön át a 73-ason a hosszú táv sem, hanem eljön Kapolcsig - 110 km körül lesz, de elég gyors ugye, mert nem nagyon van hegy...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

A Vár-völgyön keresztül mentem fel, száraz volt minden, csak a szokásos pocsolyák voltak, amik 1 hónap aszály után is ott szoktak lenni.
Két hete közvetlenül az esõ után mentem fel akkor sem volt sár, a michelin dry2-vel tekertem fel könnyedén a Várberekhez.

értem ... bár tegnap jócskán esett ... remélem nem lesz nyoma szombatra
Mert tekerni jó!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A Vár-völgyön keresztül mentem fel, száraz volt minden, csak a szokásos pocsolyák voltak, amik 1 hónap aszály után is ott szoktak lenni.
Két hete közvetlenül az esõ után mentem fel akkor sem volt sár, a michelin dry2-vel tekertem fel könnyedén a Várberekhez.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Kedden mentem egy 100km-es kört terepen a Tési- fennsík környékén és végigmentem a Tési-fennsík 50 TT útvonalának 80%-án. Végig porzott az út, sok helyen már repedezett a szárazságtól. Nem lesz sár hétvégén, csak néhány helyen lesznek hatalmas (de szinte az összes kerülhetõ) pocsolyák.
Tésrõl le Jásdra a kék jelzésen vigyázzatok, fõleg az alsó szakaszon miután kereszteztétek a murvás utat, egyszer van egy Y elágazás ahol balra kell menni innentõl nagyon figyeljetek, mert meredek rész jön a végén egy T elágazással, ahol szintén balra kell menni, a lejtõ legalja meg nagyon vízmosásos.

gondolom a várvölgyön és a várbereken nem mentél fel ... ott tuti átázott minden ... ha szombatig nem esik akkor felszárad jól tekerhetõre, de ha esik akkor sem lesz annyira gázos sztem

egyébként én 8órai indulást tervezek ... ha valaki nagyon lájtos tempóban akar menni akkor jöhet velem :)
Mert tekerni jó!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
köszönöm! akkor valószínû ott leszünk!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Giro d'Italia 2010. május 8-30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

1. szakasz
2010. május 8. szombat
Amszterdam
8,4 km
(egyéni idõfutam)

Asszem inkább ezen indulok szombaton.Montis slick gumis nevezést elfogadnak?:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kedden mentem egy 100km-es kört terepen a Tési- fennsík környékén és végigmentem a Tési-fennsík 50 TT útvonalának 80%-án. Végig porzott az út, sok helyen már repedezett a szárazságtól. Nem lesz sár hétvégén, csak néhány helyen lesznek hatalmas (de szinte az összes kerülhetõ) pocsolyák.
Tésrõl le Jásdra a kék jelzésen vigyázzatok, fõleg az alsó szakaszon miután kereszteztétek a murvás utat, egyszer van egy Y elágazás ahol balra kell menni innentõl nagyon figyeljetek, mert meredek rész jön a végén egy T elágazással, ahol szintén balra kell menni, a lejtõ legalja meg nagyon vízmosásos.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Giro d'Italia 2010. május 8-30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

1. szakasz
2010. május 8. szombat
Amszterdam
8,4 km
(egyéni idõfutam)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Srácok, a hétvégén lesz ez a Tési TT, mennyire árt neki ez az esõzés, nyugodt szívvel menjünk, vagy dagonya lesz?

nagy dagonya nem lesz, de számítsatok 1-1 komolyabb sárosabb szakaszra, ami azért kikerülhetõ és túlélhetõ ... de ajánlom a kicsit bütykösebb gumikat véletlenül se silck vagy semislick !! :)
Mert tekerni jó!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Mi családostól erre megyünk:NO MOTOR RALLY - Csesznek
A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...:)

Na újabb hoppá,lehet mégis csak erre kéne inkább menni.Már tavaly is akartam menni rá,de aztán valahogy kimaradt.Mindegy hogy szombaton vagy vasárnap nyomnánk a bicajos távot?

Dózer elvtárs ...mikor mennél csütörtökön bringázni? Lehet , hogy csatlakoznék :)

Dél körül kéne menni,mert 3-4 óra körül haza kell érnem.Ne kérdezd,van e sár,mer nincs.:)

Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!

Srácok, a hétvégén lesz ez a Tési TT, mennyire árt neki ez az esõzés, nyugodt szívvel menjünk, vagy dagonya lesz?

Ennyi esõ nem esõ.Szerintem induljatok nyugodtan.Ha lehet,a gyalogosok elõtt,mert akkor még kevésbé lesz szétjárva az út.Ha nem megyek Csesznekre,akkor én is megyek.

A terep változatos! Bár közvetlen esõ után még nem jártam ezen a környéken,
nem hiszem, hogy valami nagy dagonya lenne! Pláne ha mostantól már nem fog esni!
A nyílt részekkel szerintem nem lesz gond, max. az erdõs, árnyékos részekkel!
De ott sem vészesen, mivel a lejtõn lefolyik a víz! :)

Egyezik a véleményük.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!

A terep változatos! Bár közvetlen esõ után még nem jártam ezen a környéken,
nem hiszem, hogy valami nagy dagonya lenne! Pláne ha mostantól már nem fog esni!
A nyílt részekkel szerintem nem lesz gond, max. az erdõs, árnyékos részekkel!
De ott sem vészesen, mivel a lejtõn lefolyik a víz! :)

Ha hülyeséget mondtam, akkor talán a többiek kijavítanak!
Ha nem akkor meg max. engem szidtok! :D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

De igen, azon leszek.

Tegnap én is estem egyet az egyik keréknyomban az Öreg és a Kis-futóné között. Kicsit megtréfált.
Mentális tréningre van szükséged a lejtõkhöz. :) Mondogasd mindennap 5 percet, hogy "Nem megyek bele a vízmosásba, nem vonzanak". :D
Meglátod jobb lesz. :D

Ez tettszik! Kipróbálom tekerés elõtt, után, közben és helyette is.... :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csak nem bejáráson leszel?
Lejtõk lejtõk... Nekem még mindig a vízmosásokkal és nyomvályúkkal van bajom.
Emelkedõn csak a kondi hiányzik!...:)

De igen, azon leszek.

Tegnap én is estem egyet az egyik keréknyomban az Öreg és a Kis-futóné között. Kicsit megtréfált.
Mentális tréningre van szükséged a lejtõkhöz. :) Mondogasd mindennap 5 percet, hogy "Nem megyek bele a vízmosásba, nem vonzanak". :D
Meglátod jobb lesz. :D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Én is a Cuha-patak környékén leszek hétvégén, csak más célból mint te. :)

A kék Tésrõl le Jásdra a környék legjobb lejtõje.

Tegnap Kisgyónban lementem ott ahol a maraton felment, lefelé kicsit rövidebbnek tûnt. :)

Csak nem bejáráson leszel?
Lejtõk lejtõk... Nekem még mindig a vízmosásokkal és nyomvályúkkal van bajom.
Emelkedõn csak a kondi hiányzik!...:)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igazad van. Jásdról csak felfelé mentem a kéken, A piroson meg csak lefelé Várbereknél...
Kis-Futónéé? Most néztem meg a térképen. Tudtomon kívül jártam ott..
De a palotai Bakonyban van egy csomó számomra ismeretlen rész, ahol se lefele sem felfelé még nem mentem. Ezeket is meg szeretném majd ismerni.....
A cuhapatak most családi progi lesz!

Én is a Cuha-patak környékén leszek hétvégén, csak más célból mint te. :)

A kék Tésrõl le Jásdra a környék legjobb lejtõje.

Tegnap Kisgyónban lementem ott ahol a maraton felment, lefelé kicsit rövidebbnek tûnt. :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ennek ellenére szerintem még soha nem mentél fel a p+ -on a Várberekre, a kéken le Jásdra, a füves mezõn fel a Kis-Futónéra. :)

Igazad van. Jásdról csak felfelé mentem a kéken, A piroson meg csak lefelé Várbereknél...
Kis-Futónéé? Most néztem meg a térképen. Tudtomon kívül jártam ott..
De a palotai Bakonyban van egy csomó számomra ismeretlen rész, ahol se lefele sem felfelé még nem mentem. Ezeket is meg szeretném majd ismerni.....
A cuhapatak most családi progi lesz!