Részletek itt:Május 24-én lesz egy,a Káli medencét is érintõ bicajos teljesítménytúra.Meg kéne kóstólni.azt még nem tudom,mtb,vagy oui.Tanuhegyek ker
http://www.badacsony...hegyek_2010.pdf
Szerintem Outi!
Részletek itt:Május 24-én lesz egy,a Káli medencét is érintõ bicajos teljesítménytúra.Meg kéne kóstólni.azt még nem tudom,mtb,vagy oui.Tanuhegyek ker
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem azért, de én azt mondtam, hogy menjünk vissza
![]()
Sajnos csak csütörtök délután tudok Papodozni...
Kb 2-2.5 óra.Hozz magaddal valami tanulni valót,én lassan megyek.köszi, majd napközben még felhívlak. mennyi ideig tart ez a kis kör kb.?
Nem azért, de én azt mondtam, hogy menjünk visszaDe a repceföldes részeken kivételesen most nem én voltam a hunyó,hanem Déenes.
Egyébként vissza lehetett volna fordulni,hogy ne kelljen a szántóföldön menni
Sajnos csak csütörtök délután tudok Papodozni...Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.
köszi, majd napközben még felhívlak. mennyi ideig tart ez a kis kör kb.?Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.
Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.A Cholnokyn az egyik tízemeletes alatt nyílt egy bicikli bolt-szerviz.Ahogy láttam,fõleg használt biciklijeik vannak.Itt a Bikemagon is hirdetik magukat a srác elmondása szerint,de én nem találtam meg õket.holnap délután - 4-5 körüli indulással valami kis lájtosra mentek esetleg, amihez csapódhatok?
ui
itt veszprémben merre érdemes keresgélni régi használt bringák után? városi futkosós bringát szeretne építeni haverom... (piacot már nincs idõnk megvárni)
Nálam ez félig meddig direkt van így.:)De a repceföldes részeken kivételesen most nem én voltam a hunyó,hanem Déenes.Dózer a te túráid mindig kalandosra sikerednek v-miért. vagy eltévedés vagy járhatatlan utakon haladás.
Ezért nem megyek veled pl a káli medencés túrára.
Értettem!
Vannak fotók is:Picasa Webalbumok - Tibor - Csesznek k
Telefonnal készült természetesen.Menet közben elõvenni ezt is elég volt.Az az átka a komolyabb cuccnak,hogy azt meg mire elõvenném,lemaradok mindenrõl,vagy sok esetben el sem viszem magammal,vagy ha ott lapul a hátizsák mélyén,általában ott is marad,és még ilyen minõségû videó sem készül.Persze tudom,vannak akik inkább semmilyen képet és videót sem készítenek inkább,ha az nem elég jó minõségû.Én nem így gondolom,mert elsõsorban a dokumentálás a célom,nem a hibátlan kép/videó.Szóval szokj hozzá ehhez a "minõséghez"!
Párszor majdnem kikapta a repce az egy kézzel fogott kormányt a kezembõl.Ott épp út keresésben voltunk,és kénytelenek voltunk átmenni mindenen.
Értettem!Dózer !
mivel csináltad a videót telefonnal? Legközelebb inkább csak fotózz.
tetszetõsek a repceföldes videók Dózer!
A lábam hálsten lábadozikAkkor 7.30-kor az állomásnál ?
Volt eddig egy két csepp, úgyhogy marad a BakonyHa éjszaka mégis leszakadna az ég,akkor inkább a Balaton felé kéne venni az irányt.Persze nem egy kis esõre gondolok.
Akkor 7.30-kor az állomásnál ?
Déenes remélem jó lesz a térded , mert az én derekam is oda van , de nem érdekel megyek
Néha néha rávettem magam én is a futásra...