Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. május 06. - 21:24
innen végül kik indulnak a palotai teljesítménytúrán? egyre szimpatikusabb a cseszneki program is, közelebb is van. ami nem elhanyagolható..
Dózer! melyik nap és mekkora távot tervezed abszolválni? és Nektek Laciklon melyik táv teljesítése van megcélozva?
Írta 2010. május 06. - 21:05
értem ... bár tegnap jócskán esett ... remélem nem lesz nyoma szombatra
Most mentünk végig a Várvölgy, Várberek szakaszon. Nyente para... Egy-két kisebb pocsolya a szokásos helyeken, de végig élvezetesen tekerhetõ!
Igen mindegy. Mi szombaton megyünk, mert vasárnapra más családi progi van....Na újabb hoppá,lehet mégis csak erre kéne inkább menni.NO MOTOR RALLY - Csesznek Már tavaly is akartam menni rá,de aztán valahogy kimaradt.Mindegy hogy szombaton vagy vasárnap nyomnánk a bicajos távot?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. május 06. - 20:52
zúzok egy térképet mailben (gmailre)
majd annyira ne reklámozzátok, nem tudom, hogy mennyire public or not public...
Rendben, titokban tartjuk. Köszi.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 06. - 20:09
jah, BBF-et.Sajnos nincs.
De vinye majdnem ugyanaz mint tavaly.
Vagy a BBF pályát kellene rögzíteni?
Vinye annyira nem érdekel, ott nem számít az eredmény, szerintem tartalékon megyek, mert utána héten szilvásvárad... azon gondolkodom, hogy crosskovácsit meg ki is hagyom, mert utána héten lesz a BBF...
zúzok egy térképet mailben (gmailre)
majd annyira ne reklámozzátok, nem tudom, hogy mennyire public or not public...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 06. - 19:50
van olyan gps-etek, ami tud rögzíteni útvonalat?
Sajnos nincs.
De vinye majdnem ugyanaz mint tavaly.
Vagy a BBF pályát kellene rögzíteni?
Írta 2010. május 06. - 19:45
van olyan gps-etek, ami tud rögzíteni útvonalat?Nem tudom, szerintem nem tudjuk, de majd megoldjuk
. Mondjuk szólunk a Csorja Petinek.
Írta 2010. május 06. - 19:20
Csorja Petivel, ha ráér.
de Ti honnan tudjátok az új pályát?
Bálinttal mész vinyére?
Nem tudom, szerintem nem tudjuk, de majd megoldjuk
Igen, vele.
Írta 2010. május 06. - 19:12
Csorja Petivel, ha ráér.Jövõhétre van tervezve nekünk is a BBF. Kivel fogsz menni?
de Ti honnan tudjátok az új pályát?
Bálinttal mész vinyére?
Írta 2010. május 06. - 18:48
kivel mentek?
ha minden jól megy, jövõ hétvégén BBF-et járjuk körbe. kicsit változott a pálya - nem jön át a 73-ason a hosszú táv sem, hanem eljön Kapolcsig - 110 km körül lesz, de elég gyors ugye, mert nem nagyon van hegy...
Csak ketten leszünk. Elvileg ismerem a pálya 90%-át, a többi térkép alapján. 6 óra a tervezett idõ, lassan megyünk.
Jövõhétre van tervezve nekünk is a BBF. Kivel fogsz menni?
Írta 2010. május 06. - 18:42
kivel mentek?De igen, azon leszek.
ha minden jól megy, jövõ hétvégén BBF-et járjuk körbe. kicsit változott a pálya - nem jön át a 73-ason a hosszú táv sem, hanem eljön Kapolcsig - 110 km körül lesz, de elég gyors ugye, mert nem nagyon van hegy...
Írta 2010. május 06. - 13:10
A Vár-völgyön keresztül mentem fel, száraz volt minden, csak a szokásos pocsolyák voltak, amik 1 hónap aszály után is ott szoktak lenni.
Két hete közvetlenül az esõ után mentem fel akkor sem volt sár, a michelin dry2-vel tekertem fel könnyedén a Várberekhez.
értem ... bár tegnap jócskán esett ... remélem nem lesz nyoma szombatra
Írta 2010. május 06. - 12:56
Két hete közvetlenül az esõ után mentem fel akkor sem volt sár, a michelin dry2-vel tekertem fel könnyedén a Várberekhez.
Írta 2010. május 06. - 12:21
Kedden mentem egy 100km-es kört terepen a Tési- fennsík környékén és végigmentem a Tési-fennsík 50 TT útvonalának 80%-án. Végig porzott az út, sok helyen már repedezett a szárazságtól. Nem lesz sár hétvégén, csak néhány helyen lesznek hatalmas (de szinte az összes kerülhetõ) pocsolyák.
Tésrõl le Jásdra a kék jelzésen vigyázzatok, fõleg az alsó szakaszon miután kereszteztétek a murvás utat, egyszer van egy Y elágazás ahol balra kell menni innentõl nagyon figyeljetek, mert meredek rész jön a végén egy T elágazással, ahol szintén balra kell menni, a lejtõ legalja meg nagyon vízmosásos.
gondolom a várvölgyön és a várbereken nem mentél fel ... ott tuti átázott minden ... ha szombatig nem esik akkor felszárad jól tekerhetõre, de ha esik akkor sem lesz annyira gázos sztem
egyébként én 8órai indulást tervezek ... ha valaki nagyon lájtos tempóban akar menni akkor jöhet velem
Írta 2010. május 06. - 10:57
Írta 2010. május 06. - 10:56
Giro d'Italia 2010. május 8-30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. szakasz
2010. május 8. szombat
Amszterdam
8,4 km
(egyéni idõfutam)
Asszem inkább ezen indulok szombaton.Montis slick gumis nevezést elfogadnak?
Írta 2010. május 06. - 10:48
Tésrõl le Jásdra a kék jelzésen vigyázzatok, fõleg az alsó szakaszon miután kereszteztétek a murvás utat, egyszer van egy Y elágazás ahol balra kell menni innentõl nagyon figyeljetek, mert meredek rész jön a végén egy T elágazással, ahol szintén balra kell menni, a lejtõ legalja meg nagyon vízmosásos.
Írta 2010. május 06. - 10:31
1. szakasz
2010. május 8. szombat
Amszterdam
8,4 km
(egyéni idõfutam)
Írta 2010. május 06. - 09:33
Srácok, a hétvégén lesz ez a Tési TT, mennyire árt neki ez az esõzés, nyugodt szívvel menjünk, vagy dagonya lesz?
nagy dagonya nem lesz, de számítsatok 1-1 komolyabb sárosabb szakaszra, ami azért kikerülhetõ és túlélhetõ ... de ajánlom a kicsit bütykösebb gumikat véletlenül se silck vagy semislick !!
Írta 2010. május 06. - 09:22
Mi családostól erre megyünk:NO MOTOR RALLY - Csesznek
A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...
Na újabb hoppá,lehet mégis csak erre kéne inkább menni.Már tavaly is akartam menni rá,de aztán valahogy kimaradt.Mindegy hogy szombaton vagy vasárnap nyomnánk a bicajos távot?
Dózer elvtárs ...mikor mennél csütörtökön bringázni? Lehet , hogy csatlakoznék
Dél körül kéne menni,mert 3-4 óra körül haza kell érnem.Ne kérdezd,van e sár,mer nincs.
Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!
Srácok, a hétvégén lesz ez a Tési TT, mennyire árt neki ez az esõzés, nyugodt szívvel menjünk, vagy dagonya lesz?
Ennyi esõ nem esõ.Szerintem induljatok nyugodtan.Ha lehet,a gyalogosok elõtt,mert akkor még kevésbé lesz szétjárva az út.Ha nem megyek Csesznekre,akkor én is megyek.
A terep változatos! Bár közvetlen esõ után még nem jártam ezen a környéken,
nem hiszem, hogy valami nagy dagonya lenne! Pláne ha mostantól már nem fog esni!
A nyílt részekkel szerintem nem lesz gond, max. az erdõs, árnyékos részekkel!
De ott sem vészesen, mivel a lejtõn lefolyik a víz!![]()
Egyezik a véleményük.
Írta 2010. május 06. - 09:17
Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!
A terep változatos! Bár közvetlen esõ után még nem jártam ezen a környéken,
nem hiszem, hogy valami nagy dagonya lenne! Pláne ha mostantól már nem fog esni!
A nyílt részekkel szerintem nem lesz gond, max. az erdõs, árnyékos részekkel!
De ott sem vészesen, mivel a lejtõn lefolyik a víz!
Ha hülyeséget mondtam, akkor talán a többiek kijavítanak!
Ha nem akkor meg max. engem szidtok!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére