Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Üdv mindenkinek innen a Mecsek keleti oldaláról!Csak egy kérdéssel zavarnálak benneteket.:)A szombati Tési-fennsík túra, esõ után mennyire tekerhetõ,dagonya?Ha tudnátok valami infóval szolgálni azt nagyon megköszönnénk!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Dózer elvtárs ...mikor mennél csütörtökön bringázni? Lehet , hogy csatlakoznék :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...:)

Ennek ellenére szerintem még soha nem mentél fel a p+ -on a Várberekre, a kéken le Jásdra, a füves mezõn fel a Kis-Futónéra. :)

A sebesség mindent megold.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano!

Minden jót és szépt! Füled érjen bokáig!
Stb. stb. stb.! :)

nagyon szépen köszönöm!! :)
Mert tekerni jó!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

én szoktam rá menni,nem is tudtam,hogy most lesz,vagyis azt hittem,késõbb van.Kéne rá menni,jó szokott lenni ez a túra.Laciklon,nektek kötelezõ!:)Többieknek meg erõsssen ajánlott.:)

Mi családostól erre megyünk:NO MOTOR RALLY - Csesznek
A tési fennsík már megvolt egy párszor az idén...:)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Tervezem, csak a korai indulás okozhat problémát. a 4.40kor induló vonattal 8.21re ott is leszek:)

akkor egyazon vonaton fogunk utazni.Találkozunk,a bringa szállítóban.Tavaly nagyon kis pöpec bringás kocsival mentünk.Remélem most is az lesz.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Akár mehetnénk is...
Te tervezed?

Tervezem, csak a korai indulás okozhat problémát. a 4.40kor induló vonattal 8.21re ott is leszek:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Urak!
T
erre megy valaki..?

én szoktam rá menni,nem is tudtam,hogy most lesz,vagyis azt hittem,késõbb van.Kéne rá menni,jó szokott lenni ez a túra.Laciklon,nektek kötelezõ!:)Többieknek meg erõsssen ajánlott.:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

T erre megy valaki?

Akár mehetnénk is...
Te tervezed?
www.magicteam.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Urak!
T
erre megy valaki..?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Csütörtökön viszont a szokásos hétköznapi Papodot nem hagynám ki,ha nem muszáj.

Sajnos nekem nem jó, szokásos értekezlet és judo-edzés.

Még péntek reggel 6.00 körül esélyes egy Csatár-hegyi fel-le-fel-le. :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

és holnap délelõtt?
1,5 óra terep a TE tempódban.

Mennék én,de reggel 5-kor már tûzök Pestre.De legalább most nem hétvégén.Csütörtökön viszont a szokásos hétköznapi Papodot nem hagynám ki,ha nem muszáj.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nekem sajna nem jó.Csütörtök inkább.

és holnap délelõtt?
1,5 óra terep a TE tempódban.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Holnap délután Papod-Borzás-Papod kör?
16.00-os indulást tervezek 2 óra szintidõvel :)

Nekem sajna nem jó.Csütörtök inkább.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Holnap délután Papod-Borzás-Papod kör?
16.00-os indulást tervezek 2 óra szintidõvel :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Legalább most nem hagytad ki Salföldet.-:D

Meg még sok egyebet sem hagytam ki:)

A túra képei:Picasa Webalbumok - Tibor - K

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

kevés terep volt benne,de volt ahol szinte már járhatatlan volt az út(köves,gazos,vaddisznótúrásos,szántóföld stb),természetesen traktorgumikon mentem.Kb 40 km lehetett a terep.A szint sem volt vészes,kb 800 m volt.Pontosan éjfélre értem haza.Nem volt nagy élmény a sötét bicikliúton,szembe reflektoros fényben menni.Igen,pár helyen rettenet rossz a bicaj út.Mint pl Balatonszepezd környékén.Ott a nyárfák gyökere annyira barázdálttá tette az utat,hogy össztelóssal sem ajánlott.Gyerekeknek,koca bicajosoknak,kimondottan balesetveszélyes.Na mondanom sem kell,hogy tegnap a sötétben csak ott mentem a bicikliúton,ami nem volt kerülõ,és tudtam hogy aránylag elviselhetõ a minõsége.Örömmel vettem tudomásul,a sötétben az autók nagy ívben kerültek,normális oldaltávolsággal.Ebben lehet hogy szerepe volt,a "kukásmellénynek",ami már tudat alatt is szabályos közlekedésre ösztökéli az embereket,még ha a tudatos tudatukkal tudják,hogy az "csak" egy bicajos.
Igen,felteszem majd a képeket.Ez volt az útvonal,aminek a legjobb részei Zánkától Köveskálig tartott.Nem is gondoltam eddig,hogy milyen jó bringás terep,az a vulkanikus hegyvonulat.Még lesz oda utam,annyi biztos.Na szóval ez volt:

C

Legalább most nem hagytad ki Salföldet.-:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

160Km? Terepen? Mikor értél haza? Nem vagy semmi! A képeket fel teszed valahová? Mennyi szint volt abban a távban?
Hmm .. Jó sokat kérdeztem.... :)

kevés terep volt benne,de volt ahol szinte már járhatatlan volt az út(köves,gazos,vaddisznótúrásos,szántóföld stb),természetesen traktorgumikon mentem.Kb 40 km lehetett a terep.A szint sem volt vészes,kb 800 m volt.Pontosan éjfélre értem haza.Nem volt nagy élmény a sötét bicikliúton,szembe reflektoros fényben menni.Igen,pár helyen rettenet rossz a bicaj út.Mint pl Balatonszepezd környékén.Ott a nyárfák gyökere annyira barázdálttá tette az utat,hogy össztelóssal sem ajánlott.Gyerekeknek,koca bicajosoknak,kimondottan balesetveszélyes.Na mondanom sem kell,hogy tegnap a sötétben csak ott mentem a bicikliúton,ami nem volt kerülõ,és tudtam hogy aránylag elviselhetõ a minõsége.Örömmel vettem tudomásul,a sötétben az autók nagy ívben kerültek,normális oldaltávolsággal.Ebben lehet hogy szerepe volt,a "kukásmellénynek",ami már tudat alatt is szabályos közlekedésre ösztökéli az embereket,még ha a tudatos tudatukkal tudják,hogy az "csak" egy bicajos.
Igen,felteszem majd a képeket.Ez volt az útvonal,aminek a legjobb részei Zánkától Köveskálig tartott.Nem is gondoltam eddig,hogy milyen jó bringás terep,az a vulkanikus hegyvonulat.Még lesz oda utam,annyi biztos.Na szóval ez volt:

C

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ahoj Laciklon!
Mentem ebben a fincsi szélben egy Pétfürdõ-Berhida-Papkeszi-Balatonkenese-Balatonfûzfõ-Fûzfõ gyártelep-Papkeszi-Berhida-Pétfürdõ távot. Egy jó kis 50-s karika lett belõle. Érdekes jószág ez az országúti, folyton teljesítmény kényszere van rajta az embernek :).ellenben nem csodálkozom azon, hogy az országútisok zöme nem szereti a bringautakat.Olyan ratyi állapotban vannak, hogy néhány helyen freeride biciklivel lehetne csak egészségesen haladni rajta. :)

Javaslom A Berhida-Ladány -Jenõ-Polgárdi-Füle-B.Fõkajár-Csajág- Pét kört. Aránylag jó útminõség, kicsi forgalom.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A balatoni bringaút outival járhatatlan.

ezt sajnos a kollegáid nem fogják megérteni :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu