Legalább most nem hagytad ki Salföldet.-
Meg még sok egyebet sem hagytam ki:)
A túra képei:Picasa Webalbumok - Tibor - K
Legalább most nem hagytad ki Salföldet.-
kevés terep volt benne,de volt ahol szinte már járhatatlan volt az út(köves,gazos,vaddisznótúrásos,szántóföld stb),természetesen traktorgumikon mentem.Kb 40 km lehetett a terep.A szint sem volt vészes,kb 800 m volt.Pontosan éjfélre értem haza.Nem volt nagy élmény a sötét bicikliúton,szembe reflektoros fényben menni.Igen,pár helyen rettenet rossz a bicaj út.Mint pl Balatonszepezd környékén.Ott a nyárfák gyökere annyira barázdálttá tette az utat,hogy össztelóssal sem ajánlott.Gyerekeknek,koca bicajosoknak,kimondottan balesetveszélyes.Na mondanom sem kell,hogy tegnap a sötétben csak ott mentem a bicikliúton,ami nem volt kerülõ,és tudtam hogy aránylag elviselhetõ a minõsége.Örömmel vettem tudomásul,a sötétben az autók nagy ívben kerültek,normális oldaltávolsággal.Ebben lehet hogy szerepe volt,a "kukásmellénynek",ami már tudat alatt is szabályos közlekedésre ösztökéli az embereket,még ha a tudatos tudatukkal tudják,hogy az "csak" egy bicajos.
Igen,felteszem majd a képeket.Ez volt az útvonal,aminek a legjobb részei Zánkától Köveskálig tartott.Nem is gondoltam eddig,hogy milyen jó bringás terep,az a vulkanikus hegyvonulat.Még lesz oda utam,annyi biztos.Na szóval ez volt:
C
160Km? Terepen? Mikor értél haza? Nem vagy semmi! A képeket fel teszed valahová? Mennyi szint volt abban a távban?
Hmm .. Jó sokat kérdeztem....
Javaslom A Berhida-Ladány -Jenõ-Polgárdi-Füle-B.Fõkajár-Csajág- Pét kört. Aránylag jó útminõség, kicsi forgalom.Ahoj Laciklon!
Mentem ebben a fincsi szélben egy Pétfürdõ-Berhida-Papkeszi-Balatonkenese-Balatonfûzfõ-Fûzfõ gyártelep-Papkeszi-Berhida-Pétfürdõ távot. Egy jó kis 50-s karika lett belõle. Érdekes jószág ez az országúti, folyton teljesítmény kényszere van rajta az embernek.ellenben nem csodálkozom azon, hogy az országútisok zöme nem szereti a bringautakat.Olyan ratyi állapotban vannak, hogy néhány helyen freeride biciklivel lehetne csak egészségesen haladni rajta.
ezt sajnos a kollegáid nem fogják megérteniA balatoni bringaút outival járhatatlan.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ahoj Laciklon!
Köszi az infót amit küldtél, de a mai délutánt az országúti bringán töltöttem tesztelés gyanánt. Mentem ebben a fincsi szélben egy Pétfürdõ-Berhida-Papkeszi-Balatonkenese-Balatonfûzfõ-Fûzfõ gyártelep-Papkeszi-Berhida-Pétfürdõ távot. Egy jó kis 50-s karika lett belõle. Érdekes jószág ez az országúti, folyton teljesítmény kényszere van rajta az embernek.ellenben nem csodálkozom azon, hogy az országútisok zöme nem szereti a bringautakat.Olyan ratyi állapotban vannak, hogy néhány helyen freeride biciklivel lehetne csak egészségesen haladni rajta.
Köszönöm kérdésed,nagyon jól.Mégsem a Bakonyba mentem,hanem a Káli medencébe.Régi kedvenc tervem valósítottam meg végre,megkerestem 6 db 13.századi templom romot.Keveregtem sosem járt helyeken,majgnem rámentem egy kölyök vadmalacra,készítettem kb 150 fényképet,aztán sikeresen lekéstem az utolsó vonatot,így Ábrahámhegyrõl vonat segitsége nélkül kellett hazatekernem.Ezért egy kicsit sok lett a táv,160 km.40 km-el több,mint kellett volna,de legalább bepótoltam a múlt hetet is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Dózer! Neked hogy sikerült a túra?
Alsópere felé jártatok? Vagy Tés és Jásd között a kéken? Esetleg a K... emelkedõn?
Szívesen máskor is, amikor kirándulni akarsz! De ha edzeni akarsz, rám ne számíts!
Így is elég volt! Nekünk a vége 68,5 km és 1381 méter szint lett. Estére még Babival besétáltunk levezetésként Palotára, meg vissza.
Dózer! Neked hogy sikerült a túra?
A sebesség mindent megold.
Lacikon, köszönöm szépen a mai túrát, nagyon frankó karika lett belõle. A végén Várpalotáról hazafelé az a szembe szél már nem esett annyira jól, de itthon bedobtam hirtelen vagy 16000 kalóriát és most már jobb, csak megint ezek a hangok....................
Már várom a következõ Bakony ostromlást.
Szerintem csak én készülök:)
Besûrüsödött a hétvégére a kertimunka, úgyhogy sajnos ki kell hagynom a túrát.Szerintem csak én készülök