Szám szerint pont 67 cm
A szarvak elõrenyúlása 17 cm (turistafazonú), de ha tudnád milyen jók mászásnál...
A széles kormány meg lefelé.
Akkor csak a képen tûnik nagyon szélesnek. Nekem 60as kormányom van, ahhoz képest annyira nem széles a tiéd.
Szám szerint pont 67 cm
A szarvak elõrenyúlása 17 cm (turistafazonú), de ha tudnád milyen jók mászásnál...
A széles kormány meg lefelé.
A sebesség mindent megold.
Szám szerint pont 67 cmSzörnyen néz ki ez a kormány ezen a képen.
Ezzel a fogással úgy néz ki mintha 1 méter széles lenne.
nem futár bringa, hogy 40 centis kormány legyenEzzel a fogással úgy néz ki mintha 1 méter széles lenne.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mi a baj vele?
semmi gáz ezzel...
A sebesség mindent megold.
mi a baj vele?Szörnyen néz ki ez a kormány ezen a képen.
kösziDéenes,neked a verseny elõtti dorbézolás szerintem dopping hatással bír.Meséltél valami Prágai versenyrõl...:)Ezek szerint az új bringa vesrsenytempóban is bejött.Andrások,grat a helyezésekhez,ez szép volt!
Igyekeztem, de csak erre tellett.DNS ügyesen meghajtotta magát egy ötödik helyet hozzott össze kategóriájában
nevelünk Ákosból elit részert?
asszem minden adott hozzá Neki. (bringázás szeretete, elég fiatal még, támogató háttere is van...)
nevelünk Ákosból elit részert?Fiammal hármasban mi ma tekertünk egy Tési fensíkot. 32 km 605 méter szinttel. Ákoska is szuperül bírta!
Uram ha van kedved gyere velünk a Bákonybá...8 kor talizunk a házunk elõtt, ha jössz hozz magaddal szalonnázni valót
Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék Bakonybélben
Szegény XC-sek!Elképzelem,ahogy a merevfarú bicajaikkal ereszkednek lefelé,te meg elcsörtetsz mellettük a rombolóval.
Aki a versenyen lesz,annak sok sikert,és nyomjátok,ami a Kürtõn kifér!
Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék Bakonybélben
Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék BakonybélbenKözben változott a program,holnapra tettem át a bicajozást.9 -kor indulnék a Bakonyba.Ha esetleg valaki csatlakozna.