arra én is beneveznék:) bár lehet dögrováson leszek a szombati túra után..
majd húzzuk egymást!
Tavaly úgy mentem gázlóra, hogy volt elõtte bennem kb 500km.. vagyis majdnem semmi... és megvolt...!
arra én is beneveznék:) bár lehet dögrováson leszek a szombati túra után..
Akkor rövidtáv és sörözés vagy hazafelé bringázunk
Megy korán vonat Gyõrbõl,ami 7.28-kor van Veszprémben,innen meg 8.00-kor megy Várpalotára.Egy centit sem kell bicajon utazni(na jó,egyik perontól a másikig:)),és inni is lehet.
Úgy döntöttünk(Déenes,Matti és én),hogy a Cseszneki murira megyünk.A Tésin én kb hétszer voltam már,a Csesznekin meg még egyszer sem,és arra felé kevesebbet bicajoztam.Déenesnek jobb a vasárnap,Mattinak meg szimpibb a Cseszneki.Szóval Csesznek,vasárnap a 8.06-os vonattal Porva-Csesznekig.A hosszú távon indulnánk,ami 70 km.Az pont jó lesz.A vonat jeggyel még nyerni is lehet.
Elintéztem neked !!!
Az Astana Cycling Team-ben versenyzel .
Kapsz 3 bringát ha letekered a 3418 km-t : Specialized Shiv + Specialized Tarmac SL3 + Specialized Roubaix SL2 -t .
2. szakasz vasárnap Amsterdam (NL) → Utrecht (NL) 209 km .
Az amszterdami egyéni idõfutam neked való szakasz = simán lenyomod a 8,4 km-t.
"A szervezõk 650 méternyi szakaszon habot öntöttek a sínek közé , hogy biztonságosabbá tegyék a 2010. évi Giro d'Italia amszterdami szakaszait.
A habot a verseny után eltávolítják és a lehetséges késõbbi felhasználáshoz tárolják.
Az amszterdami városi közlekedés másképp is készül a Giróra, több megállót is rózsaszínbe öltöztetnek a verseny napjára."
Az Astana magánrepülõgépet küld a Szentkirályszabadja repülõtérre !!! Indulás holnap 08:00 .
A sebesség mindent megold.
Elintéztem neked !!!
Az Astana Cycling Team-ben versenyzel .
Kapsz 3 bringát ha letekered a 3418 km-t :
Az Astana magánrepülõgépet küld a Szentkirályszabadja repülõtérre !!! Indulás holnap 08:00 .
Asszem inkább ezen indulok szombaton.Montis slick gumis nevezést elfogadnak?
OK!Úgy döntöttünk(Déenes,Matti és én),hogy a Cseszneki murira megyünk.A Tésin én kb hétszer voltam már,a Csesznekin meg még egyszer sem,és arra felé kevesebbet bicajoztam.Déenesnek jobb a vasárnap,Mattinak meg szimpibb a Cseszneki.Szóval Csesznek,vasárnap a 8.06-os vonattal Porva-Csesznekig.A hosszú távon indulnánk,ami 70 km.Az pont jó lesz.A vonat jeggyel még nyerni is lehet.
Megy korán vonat Gyõrbõl,ami 7.28-kor van Veszprémben,innen meg 8.00-kor megy Várpalotára.Egy centit sem kell bicajon utazni(na jó,egyik perontól a másikig:)),és inni is lehet.Szánalmas hogy Gyõrbõl nem tudom megközelíteni sem Veszprémt sem Székesfehérvárt.... nevetésges...
Urak!
innen végül kik indulnak a palotai teljesítménytúrán? egyre szimpatikusabb a cseszneki program is, közelebb is van. ami nem elhanyagolható..
Dózer! melyik nap és mekkora távot tervezed abszolválni? és Nektek Laciklon melyik táv teljesítése van megcélozva?
Urak!
innen végül kik indulnak a palotai teljesítménytúrán? egyre szimpatikusabb a cseszneki program is, közelebb is van. ami nem elhanyagolható..
Dózer! melyik nap és mekkora távot tervezed abszolválni? és Nektek Laciklon melyik táv teljesítése van megcélozva?
mivel tudtok lemenni? engem riaszt kicsit a korai kelés/vonatozás kombó. de tény, h. Várpalota környékén eddig csak egyszer jártam bringával.
Én és Kela elég valószínû, hogy várpalotázunk... a közeli bakonyba bármikor leruccanhatunk...
Urak!
értem ... bár tegnap jócskán esett ... remélem nem lesz nyoma szombatra
Igen mindegy. Mi szombaton megyünk, mert vasárnapra más családi progi van....Na újabb hoppá,lehet mégis csak erre kéne inkább menni.NO MOTOR RALLY - Csesznek Már tavaly is akartam menni rá,de aztán valahogy kimaradt.Mindegy hogy szombaton vagy vasárnap nyomnánk a bicajos távot?
zúzok egy térképet mailben (gmailre)
majd annyira ne reklámozzátok, nem tudom, hogy mennyire public or not public...
jah, BBF-et.Sajnos nincs.
De vinye majdnem ugyanaz mint tavaly.
Vagy a BBF pályát kellene rögzíteni?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
van olyan gps-etek, ami tud rögzíteni útvonalat?
van olyan gps-etek, ami tud rögzíteni útvonalat?Nem tudom, szerintem nem tudjuk, de majd megoldjuk . Mondjuk szólunk a Csorja Petinek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu