lor te mennyi vagy 38..? ;D
ha az en velemenyemre kivancsi valaki szerintem a stinky meg messze all a Dh bicajhoz, a stinky nine mar alakul .. de a stinky azzal a buta rugostaggal eleg gyengusz.. DH-s hegyvidekre..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)
Indította
Andix
, 2001. október 26. 23:11
Írta 2003. február 07. - 20:57
Írta 2003. február 07. - 20:04
dalma nincs 40 kilo???????????????????????????????
bazz!! nagyobb vala van, mint nekem!
bazz!! nagyobb vala van, mint nekem!
Írta 2003. február 07. - 19:39
mastiff: tavaly a Dalma azzal nyomta a 4X szezont és a DH-t is miután ellopták a boxxerét. Bár tény, hogy õ meg nincs 40 kiló vasággyal együtt.
Írta 2003. február 07. - 19:36
Írta 2003. február 07. - 19:27
Na azért a Stinky Deelux festése szebb, mint a sima Stinky. ;D Ha valamikor lesz pénzem, akkor én is Stinky + elöl 03PsyloXC Tulliora fogok beruházni. (Meg hozzá talán valami XFusion túlfolyós tag..)
Írta 2003. február 07. - 19:02
mastiff: akkor fordits!!!
bear 3.5kg-al konnyebb??!! ( a vaz/bringa)
konnyu fr/dh hasznalattol nem lesz baja szertem!
bear 3.5kg-al konnyebb??!! ( a vaz/bringa)
konnyu fr/dh hasznalattol nem lesz baja szertem!
Írta 2003. február 07. - 17:39
Írta 2003. február 07. - 16:53
Sziasztok,
Bár én eddig nem nagyon eröltettem a DH-t (talán majd idéntõl) úgyhogy gyakorlati tapasztalatom ezen a téren nincsen, de szerintem a Kona Stinky vagy méginkább a Stinky Dee-Lux tökéletes lehet DH-ra is. Ezt most a februári MTB Action cikke alapján mondom.
"The Stinky Dee-Lux is the closest you can come to a full-blown downhill rig and still be able to pedal efficently on the climbs."
Ha valaki nem érti akkor lefordítom ;D.
Esetleg ha valakit a teljes cikk érdekel megoldhatom a scannelést is.
A stinky és a stinky dee-lux váz persze tök ua, csak a dee-luxon jobb cuccok vannak és Junior T-vel van szerelve .Asszem az ára 500k körül van.
más:
É én most egy Kona Bear-t építgetek aminek a geometriája hasonlít nagyon a stinkyéhez persze nem teljesen ua. head angle eltér és ez csak specifikáció szerint 4" mozog, ill. kb. 3,5 kg val könnyebb. Azt szeretném kérdezni, hogy ismeri e valaki tapasztalatból ennek a gépnek a határait? Mondjuk nálam nem elsõdleges szempont, hogy DH gép legyen de azért egy két "apróbb" letörést talán bevállalnék.
Bye
mastiff
Bár én eddig nem nagyon eröltettem a DH-t (talán majd idéntõl) úgyhogy gyakorlati tapasztalatom ezen a téren nincsen, de szerintem a Kona Stinky vagy méginkább a Stinky Dee-Lux tökéletes lehet DH-ra is. Ezt most a februári MTB Action cikke alapján mondom.
"The Stinky Dee-Lux is the closest you can come to a full-blown downhill rig and still be able to pedal efficently on the climbs."
Ha valaki nem érti akkor lefordítom ;D.
Esetleg ha valakit a teljes cikk érdekel megoldhatom a scannelést is.
A stinky és a stinky dee-lux váz persze tök ua, csak a dee-luxon jobb cuccok vannak és Junior T-vel van szerelve .Asszem az ára 500k körül van.
más:
É én most egy Kona Bear-t építgetek aminek a geometriája hasonlít nagyon a stinkyéhez persze nem teljesen ua. head angle eltér és ez csak specifikáció szerint 4" mozog, ill. kb. 3,5 kg val könnyebb. Azt szeretném kérdezni, hogy ismeri e valaki tapasztalatból ennek a gépnek a határait? Mondjuk nálam nem elsõdleges szempont, hogy DH gép legyen de azért egy két "apróbb" letörést talán bevállalnék.
Bye
mastiff
Írta 2003. február 07. - 16:32
Hello !
Kérem azoknak a segítségét , akiknek megvan az összes Bikmakk és Eksön! Volt-e valaha valamelyik számban GT Karakoram teszt? Vagy ha van vkinek ilyen bringája irja le a véleményét!
Kérem azoknak a segítségét , akiknek megvan az összes Bikmakk és Eksön! Volt-e valaha valamelyik számban GT Karakoram teszt? Vagy ha van vkinek ilyen bringája irja le a véleményét!
Írta 2003. február 07. - 16:09
a stinky nekem nem igazán tetszik... de astinky Nine!! az kiirály... viszont ott csak a váz 400.000...
Major: nem értelek... miért kéne minimum Boxxer Teamet venni, ha olyan Pósa bikeot akarok összerakni?? a race miért nem jo??
Major: nem értelek... miért kéne minimum Boxxer Teamet venni, ha olyan Pósa bikeot akarok összerakni?? a race miért nem jo??
Írta 2003. február 07. - 14:30
Na figyi!!!
1: Pósa bicója újonnan legalább 700, de akkor nagyon akciós!!! Vegyük azt, hogy a nagy Boxxer újonnan 450 körül volt... Ha most akarsz olyt öszerakni akkor venned kéne minimum egy Boxxer Team-ot, ai újonnan vagy 350!!! Szóval az a gép számodra felejtõs!!! Arról nem is beszélve, hogy jövõre nem azzal fog menni...
2: Ha a bicaj 379.900, akkor ha leszámolják a DJ-ta koor hogy lesz az 440? ??? Szóval ezt nem értem!!!
3:Ha jó telót akarsz Én a helyedben megvenném LCS majdnem teljesen új Super-T ját!!! Tök olcsón adja és az jobb villa mit 2003as Boxxer Race!!!
4: Azt azér ne gondold, hogy a sinky egy nagyon komoly DH gép!!! Nagyon jó kis bicikli lessz amiven nyugodtan lehet tutin DHzni, de nem mindent bevállaalós DH csoda!!!
1: Pósa bicója újonnan legalább 700, de akkor nagyon akciós!!! Vegyük azt, hogy a nagy Boxxer újonnan 450 körül volt... Ha most akarsz olyt öszerakni akkor venned kéne minimum egy Boxxer Team-ot, ai újonnan vagy 350!!! Szóval az a gép számodra felejtõs!!! Arról nem is beszélve, hogy jövõre nem azzal fog menni...
2: Ha a bicaj 379.900, akkor ha leszámolják a DJ-ta koor hogy lesz az 440? ??? Szóval ezt nem értem!!!
3:Ha jó telót akarsz Én a helyedben megvenném LCS majdnem teljesen új Super-T ját!!! Tök olcsón adja és az jobb villa mit 2003as Boxxer Race!!!
4: Azt azér ne gondold, hogy a sinky egy nagyon komoly DH gép!!! Nagyon jó kis bicikli lessz amiven nyugodtan lehet tutin DHzni, de nem mindent bevállaalós DH csoda!!!
Írta 2003. február 07. - 14:18
ja és ha boxxer lesz akkor muszáj venni az átütõtengelyhez valami olyan agyat!!
de nekem azt mondták(x-fakker), hogy meg lehet mondani hogy nem kérem rá a dj3- at és akkor leveszik és leszámítják az árárt !!
úgy meg 440e lenne
AMC
de nekem azt mondták(x-fakker), hogy meg lehet mondani hogy nem kérem rá a dj3- at és akkor leveszik és leszámítják az árárt !!
úgy meg 440e lenne
AMC
Írta 2003. február 07. - 14:09
Lor: persze,vettem a poént csak azért kiváncsi voltam... olyat én is szeretnék majd egyszer.
Írta 2003. február 07. - 13:59
Írta 2003. február 07. - 13:57
Írta 2003. február 07. - 13:51
hát valószínû hogy csak új jöhet szóba!!amc:
1 kérdés: Csak új jöhez szóba, vagy használt is ? ? ?
450000ezer az nem is sok rgy DH bicóért????
vajon mennyi ZSÉ. mondjuk a pósa petinek a bicója??
AMC
Írta 2003. február 07. - 13:48
:-)
mennyi lenne a stinky vaz tag nelkul?
(400eft-bol veszek ket agyat hatra!!)
mennyi lenne a stinky vaz tag nelkul?
(400eft-bol veszek ket agyat hatra!!)
Írta 2003. február 07. - 13:42
prolik... de jó nektek..
én kb a kenyér+víz szint :-\... (ünnepekkor meg paprikáskrumpli ;D)
én kb a kenyér+víz szint :-\... (ünnepekkor meg paprikáskrumpli ;D)
Írta 2003. február 07. - 12:19
Nem csak Te vagy Troll,én is a te oldaladon állok!
Prolik kontra burzsujok ;D ;D
Prolik kontra burzsujok ;D ;D
Írta 2003. február 07. - 12:11
rob sztem félreértettél.
egyáltalán nem csodálkozom, a nemtetszésemet fejeztem ki a "400ért ne várj csodát" megjegyzésért...
Tudom, h az XTR kar és stb. mennyi, de lesz*rom, mert nem muszáj azt használni... 8)
Nyílván össze lehet rakni egy jó gépet 400ért, de 1.4milkáért meg még jobbat. Csak kérdés kell-e a mégjobb. Persze ha a pénz ennyit nem számít, szerintem is inkább 600, vagy 800e, de nem errõl szólt az egész...Viszont ha mégis számít, azt a 200-400e különbséget azért lehet költeni másra, is mint bringára.
Én vagyok ennyire sóher, vagy mindenki úszik otthon a pénzben ???
egyáltalán nem csodálkozom, a nemtetszésemet fejeztem ki a "400ért ne várj csodát" megjegyzésért...
Tudom, h az XTR kar és stb. mennyi, de lesz*rom, mert nem muszáj azt használni... 8)
Nyílván össze lehet rakni egy jó gépet 400ért, de 1.4milkáért meg még jobbat. Csak kérdés kell-e a mégjobb. Persze ha a pénz ennyit nem számít, szerintem is inkább 600, vagy 800e, de nem errõl szólt az egész...Viszont ha mégis számít, azt a 200-400e különbséget azért lehet költeni másra, is mint bringára.
Én vagyok ennyire sóher, vagy mindenki úszik otthon a pénzben ???