NE, ezt komolyan mondod hogy egy Veloce hátsóváltó magától csak úgy tönkrement?! Én is nézegettem anno a szettet és nagyon úgy tünt, hogy egy atomtámadást is simán túlélne.
Kombany: Szerintem a Veloce szettel szerelt Olimpia megér +25öt, én inkább azt venném az Olimpiák közül. A három gép közül meg a Kelly's a legszimpatikusabb. Viszont a vázméretedet tudd meg, mert a három váz között elég nagy a diferencia. 54-56-58. Nehogy túl nagy/kicsi vázat sozzanak rád, mert ha nem jó a méret lehet a legjobb váz a legjobb szettel akkor is rossz lesz tekerni és lassan is fogsz vele haladni. Az eladók (tisztelet a kivételnek) hajlamosak azt rádsózni, ami éppen az üzletben van és nem biztos hogy az pont a te méreted.
Amit én ajánlok: Az a Author A4405 221e ft. Itt van róla info
Jó a váz, a felszerelés, és az ára is.
Potty:Meglepõ,de IGAZ,csak sajna egyáltalán nem mulatságos... Viszont amint nem árt számításba venni hogy a cumó használt volt és sose lehet tudni hogy igazából mi történt "elõzõ életében" a mûszerrel! Lehet hogy odacsapta vmihez és házilag barkácsolt rajta stb... Vásárlásnál meg elég érdekesen hat minden procikát átnézni,habár erõsen javallott... Amúgy ez a balatoni srác elvileg ingyen kapott a bringához patent pedált meg cipõt meg pulzusmérõt kilóméterórát...lehet nem ok nélkül volt ez a juttatás... Ezzel nem a használt piaci dolgoktól akarok mindenkit elriasztani,csak sajna nagy a rizikó
A méret dologhoz meg annyit hogy a kellys ára nagyon retailnek tûnik nekem, szal Kombany addig menj amíg méretet nem adnak!
Az authort mindenki csak isteníti ár érték szempontjából-bár ez nem is Columbus csöves váz;elvileg nem minden author alapanyaga columbus csõ?-,de nekem külsõre mégis a kellys jobban jön be...kinek mi?

A kellysben elvileg van carbon és mind az elsõ és a hátsó 105ösbõl van, ami elvileg egy fokkal jobb mint a tiagra az authoron (az Lsõ váltó ott nem 105); a hajtómû ua mind a kettõben ha jól láttam....ehhez nemtok hozzászólni,biztos lesz vki SUNTOUR szakértõ. Súlyra a két bringa megegyezik (9,6kg) Viszont kiegészítõben lista szerint több ritchey bácsi termék van az authoron....Szinte azonos ár mellett.