tpresident: A hétvégén kifaggattam egy ismerõsemet karbon villa ügyben. Õ azt mondja ,hogy elsõdlegesen nem a súly miatt számít jobbnak hanem azért mert még merevebb mint az alu. Õ nekem típustól függõen 40e és 70e forintokat mondott.
(megindulás..stb.)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
isukim
, 2002. szeptember 05. 11:55
Írta 2003. február 02. - 19:53

Írta 2003. február 01. - 13:38

Pcycle ha nem Te árulod azt a pizonyost ,akkor szerintem nem számít reklámnak,úgyhogy elõ vele! A karbon villa-kérdés engem is érdekel(már legalább 2-en vagyunk!)
Üdv:G.Pityu
Üdv:G.Pityu
Írta 2003. január 31. - 10:52

A legjobb ár/érték arány biztosan nem a Fondriest, mert a drága vázak közé számítható. Viszont ha csak a vázminõséget -geometriát, -technológiát stb. nézzük, akkor a legjobbak közé tartozik. Alternatívát nem írnék, mert reklámnak számítana, de kapható kicsiny hazánkban.
Írta 2003. január 29. - 12:29

Írta 2003. január 23. - 13:29

Üdv:
A kérdés:
Kinek milyen tapasztalatai vannak a karbon villákról???
Gondolkodom, hogy esetleg beruháznék 1 szép darabba.
De megéri egyáltalán???
Melyik???
Mennyiért???
Szóval...értitek...elõre is Thank's !
A kérdés:
Kinek milyen tapasztalatai vannak a karbon villákról???
Gondolkodom, hogy esetleg beruháznék 1 szép darabba.
De megéri egyáltalán???
Melyik???
Mennyiért???
Szóval...értitek...elõre is Thank's !
Írta 2003. január 23. - 01:49

Igazad van,Ras...Én sem tartom fejben a topikom tartalmát... 
Szal,bocs mindenkitõl,aki magára vette...Nem volt szándékos... :-[
Maradok :-X!

Szal,bocs mindenkitõl,aki magára vette...Nem volt szándékos... :-[
Maradok :-X!
Írta 2003. január 23. - 01:31

nem nyomom koppra a topikot helybõl, de ezekrõl volt szó korábban is nem?...
legalábbis én úgy emlékszem...
de a campa dolgon meg a küllõfeszességen túl olyan nagyon kifejezetten országútiról szóló dolgot én nem láttam a hozzászólásában... ettõl függetlenül jól összefoglalta a dolgokat
ügyi vagy fõcsõ
legalábbis én úgy emlékszem...
de a campa dolgon meg a küllõfeszességen túl olyan nagyon kifejezetten országútiról szóló dolgot én nem láttam a hozzászólásában... ettõl függetlenül jól összefoglalta a dolgokat

ügyi vagy fõcsõ

Írta 2003. január 23. - 01:13

Köszi,fõcsõ,vmi ilyesmire gondoltam a topiknyitásnál...
Emberek!Lehet tanulni fõcsõtõl...
Ajánlom magamat!
Emberek!Lehet tanulni fõcsõtõl...
Ajánlom magamat!
Írta 2003. január 21. - 17:08

Helló mindenkinek!
Akkor kezdjük: váz.
Mindkét vázfalytának meg van az elõnye és a hátránya, alú: könnyü merev de sérülékeny, és nagyon ráz ez a merevsége miatt van. Acél: nehezebb kezelni kell mivel rozsdásodhat de sokkal rugalmasabb ezért kevésbé ráz. És ami nem elhanyagolható az acél kõnnyebben javitható pláne Magyarországon.
Kerekek: lehetõleg duplafalú és csak az vegyen aerót akinek sok pénze van mivel a beütésket ennél a tipusnál majdnem lehetetlen javitani. Az agyak alubol legyenek a hátsó agy mindenkép kazettás és ha lehet szimeringes.
Aküllõk rozsdamentes acélból és nem kell túl huzni mint ahogy valaki ajánlotta.
A szett: jelenleg két féle kapható campagnoló és shimanó mind kettõ kiváló de a szetteket nem lehet keverni ez fõként vonatkozik a fékváltó karokra és a váltokra, ezt tapasztalatból túdom. Szintén nagyon fontos, hogy ha valaki 9-es szettet vásárol vegyen hozzá azonos láncot is.
Egyébb: a pedál kiválasztása nagyrészben pénz kérdése mivel egy jó minõségû patent pedál tõbb mint tízezer forint és még kell hozzá egy cipõ is. Kormány: a legjóbb az anatómik mivel teljesen megtámassza a kezet és nagyóbb távolságnál nehezebben fárad el e kéz.
Komplet kerékpár: szerintem jelenleg ma a legjóbb ár-minõség a fondriest, a biondó kerékpároknál található. Magán vélemény.
Akkor kezdjük: váz.
Mindkét vázfalytának meg van az elõnye és a hátránya, alú: könnyü merev de sérülékeny, és nagyon ráz ez a merevsége miatt van. Acél: nehezebb kezelni kell mivel rozsdásodhat de sokkal rugalmasabb ezért kevésbé ráz. És ami nem elhanyagolható az acél kõnnyebben javitható pláne Magyarországon.
Kerekek: lehetõleg duplafalú és csak az vegyen aerót akinek sok pénze van mivel a beütésket ennél a tipusnál majdnem lehetetlen javitani. Az agyak alubol legyenek a hátsó agy mindenkép kazettás és ha lehet szimeringes.
Aküllõk rozsdamentes acélból és nem kell túl huzni mint ahogy valaki ajánlotta.
A szett: jelenleg két féle kapható campagnoló és shimanó mind kettõ kiváló de a szetteket nem lehet keverni ez fõként vonatkozik a fékváltó karokra és a váltokra, ezt tapasztalatból túdom. Szintén nagyon fontos, hogy ha valaki 9-es szettet vásárol vegyen hozzá azonos láncot is.
Egyébb: a pedál kiválasztása nagyrészben pénz kérdése mivel egy jó minõségû patent pedál tõbb mint tízezer forint és még kell hozzá egy cipõ is. Kormány: a legjóbb az anatómik mivel teljesen megtámassza a kezet és nagyóbb távolságnál nehezebben fárad el e kéz.
Komplet kerékpár: szerintem jelenleg ma a legjóbb ár-minõség a fondriest, a biondó kerékpároknál található. Magán vélemény.
Írta 2003. január 21. - 16:15

Írta 2003. január 03. - 13:07

Írta 2002. december 28. - 11:53

bibibbii!!!! nekem van egy 40 éves országutim!! és van egy kb 100 éves is, csak az már nem tudom hol van :-\ >
ja meg most vették meg a házat, aminek a pincéjében egy szputnyik bicaj volt ;D sajnos eléggé szétrohadt...

Írta 2002. december 24. - 02:09

Írta 2002. december 24. - 02:05

Írta 2002. december 22. - 15:10

látom kattantatok a témára... itt a végére már kezdték kapisgálni hogyan is gondoltam a dolgot ;D
Írta 2002. december 21. - 13:19

A 1-2 óra görgõzést a szaxfilmmel szemben úgy kell idõzíteni, hogy végére pont odaérjen hozzád a barátnõ.
Akkor aztán lesz orgia ! ! !
Akkor aztán lesz orgia ! ! !
Írta 2002. december 19. - 22:43

Édes öregem,ha elég okos vagy,leszállsz a bringádról,onnantól tied a pálya... 8)
...mármint az álmaid nöjéhez...
;D
...mármint az álmaid nöjéhez...
;D
Írta 2002. december 19. - 21:12

Ez nem játszik, mert, ha tekerés közben elkezd felállni, megduzzad a prosztatád, ami elég kényelmetlen, és rövid idõ elteltével kissé fájdalmas is lehet. Persze lehet, hogy anyu duplarugós hipergéles nyerge ezt a porblémát is megoldja. Ja, vagy lehet kiállva tekerni, de kinek van kedve 1-1,5 órán át állva
görgõzni ???

Írta 2002. december 19. - 13:32

Minek a szexfilm? Inkább Cindy Crawford/Britney Spears/vagy vmi bombanõ, aki vetkõzik elõtted, miközben próbálsz gyorsabban tekerni,hogy megfoghass a szép dudáját... 8)
Írta 2002. december 19. - 10:06