Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3129 hozzászólás a témában

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Milyen szettet erdemes hasznalni kezdokent Campagnolobol?
Shimano-Campa osszehasonlitasban melyik felel meg egy Sora, Tiagra szettnek?

SzuMe

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Campa fix nem kompatibilis a simanóval! Most jött meg a biker's G. katalógus tele campa cuccokkal!!! Rulez! szerezz be gyet, a Bikemag hátsó lapjain van egy cetli, kivágod, beküldöd, vársz 2 hetet és megkapod! A mali a forgalmazó, gondolom nekik van minden raktáron. (Habár hallottam olyan rettenetes hireszteléseket, hogy csak teljes szettet adnak, meg hiányosak a készleteik... Ez igaz???)

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Szume! A Nagyváradtéren van egy biciklibolt a sarokban, sajnos a nevére nem emléxem, de a tulaj campa-mániás. Próbáld!

Üdv:G.Pityu

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tudomásom szerint nem

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Budapesten melyik boltban lehet Campa cuccokat kapni?
Campa fogsor felmegy shimano agyra?

SzuMe

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Köszi a Reagációkat, igy legalább el tudom magam tenni a "ranglétrán"-kerékpárilag! A vázcserén én is morfondíroztam, ha lesz itt az apróban valami normális vázikó, elgondolkodom rajta. Bár, cimborák mondották, hogy a középcsapágy méretekkel-menetekkel szokott a legtöbb probléma lenni-legalább is a montihoz képest/isis,octa, csapágyházszélesség, tengelyhossz slusssz.../ A bicót szolgálatba járásra /polgári/ vettem, tehát ebbõl adódóan anyagiak erõsen ledegradáltak voltak. Ha idõm engedi, inkább montizom, az viszi a lóvét,az országuti csak kilométergyûjtésre szolgál... Bár ha a postás télleg evés közben jön..bármi lehet. ;) Ezuton szeretném megkérni a jobbmódú országutisakat, hogy ne a máltai szeretetszolgálattal vetgyék fel a kapcsolatot, hanem velem. :) Plussz ha jó 5letek vannak tarsolyban azt is szivesem veszem. végtére a fórum témája is ez..
köszi by savanyugab

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Hát, az ár/érték arány nem roszz, de nekem vannak aggályaim.
Szerintem 50-60 ezer forint alatti országúti kerékpárok nem alkalmasak komoly edzésre( havi 800-1000km vagy több).
Az ennél olcsóbb gépekkel nem biztonságos v. nem élvezetes az országúti kerékpározás.
Vagy nagyon le van amortizálva a gép, vagy annyira régi, öreg alkatrészekbõl épül fel, ami nem ad kompromisszum és problémamentes kerékpározást hosszú távon.

80.000 forint az a határ szerintem amiért már elfogadható minõségû használt országútihoz lehet hozzájutni.
Ebben jobb esetben benne van egy használt LOOK v. SPD pedál is.

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Én is igy kezdtem,nyugi ,evés közben jön meg a postás! A S-C váz egy kicsit gyanus, de ha figyeled az aprót ,itt néha felbukkannak régi Bianchi, Peugeot stb vázak, lehet csereberélni,csak a méretre figyelj!

Üdv:G.Pityu

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Szasztok!
Én Montis vagyok, de most vettem egy un. országuti bícót -itt hirdettem, hogy kellene egy "kukás" de azért müködõ darab- s kiváncsi lennék arra, hogy nagyon átpaliztak -e? szal.: a bicó egy scwinn csepel, ha jól érzékeltem, wolber szegecselt felnikkel+gumikkal. Ja a kerekek 0 km-esek.fékkar 300exage, elsõ fék RX100, hátsó fék shimano 105. A hajtás 52/42 valami tajvani olcsóság, a váltást egy régi szerintem még gyári sachs buzgerátor végzi a kormány alatt, elõl egy sachs felejthetõ váltóval, hátul egy réégi shimano kazival.Bár, a váltókar nem pozicionált, ezért a hátsóváltó kicsit megszeppenve ücsörög: egyébként RSX, vagy mi. A lánc UG ez nem montis darab?? Ja, van még nyereg is selle marco, "dream". Amugy jól szuperál a verda,kicsit szoknom kell, de élvezet vele söpörni a montihoz képest az aszfalton. Rövidke kérdésem csak annyi: megérte-ez a dolog 25 papírért? kösz by ???

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Hihetõ :D :D :D :D
De tényleg erre nincs magyarázat???

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Akkor mondok jobbat:
Azért van a sorja, hogy ha éppen egy vad hegyi ösvényen küldöd az oútiddal, és pééen sáros a talaj, a gumi külsõ szélére tapadó 20cm-es sarat leborotválja...kb. 3cm-es re ! ! !
:-)))))))))))))))))))))))))))

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Öszitnén szólva én nem is igazán értem milyen "kinövésrõl" van szó ... ???

most szemrevételeztem biciklimet és semmi különöset nem találtam - vagy csak nekem nem tünt fel :-\ ,hogy bármi funkciója lenne ::)

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Eddig azt hittem csak én vagyok ilyen botcsinálta outis aki ezt nem tudja :) ;D
Tényleg miért van???

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
tpresident: nem értem

hát igen talán ilyesmi lehet a magyarázat, hogy könnyeben betaláljon a kerék.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
A sorja fehasználásának 1 primitív módja az a kis fülecske
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Pedig en is a beteten levo kis fulekre gondoltam. Mas logikus magyarazatot nem latok ra.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Szerintem a kérdés nem arra vonatkozott, amire Szume válaszolt. Nem a féktesten, hanem a fékgumin lévõ "kinövésre". Nem biztos, hogy komolyabb funkciója van. Valaki majdcsak megmondja...

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ha jol tudom arra, hogy konyebben be lehessen tenni a kereket.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
gyerekek ma arra ébredtem, hogy bringázom már egy ideje de nem tudom hogy az országúti fékpofákon mi célt szolgál aza kis fülecske? megsúgná valaki?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Ha jön v.ki Vas. a Békás kupára, nyomja ide, h. milyen bringáj lesz, hátha összefutunk 1 kis topic-Team-es sörözésre a tótfalui kocsmába?! :-))))

Én 1 Piros-sárga Bassoval leszek, tehénmintás bandázsal.
És 60-as átlagot megyek majd. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D