meg ne sértõdj már, nem azt mondtam hogy hozd hozzám!!!!!!Meg sem említettem, hogy másodállásban, teleszkópok és rugóstagok szervízelésével, tuningjával foglalkozom. Vagy azt, hogy több saját villám is van, vagy azt, hogy az én levegõs rugózásom van az új Dorado villában...
Ennek tudatában remélem belátod:
nitrogén tartályod, nincs reduktoros feltöltõ csonkod, akkor hogy akarod 30 bárral feltölteni?
nem kötekedek csak kérdezem...
Dehogy sértõdöm, de viszont sem szeretném. A hátamon a szõrre írtam:) Biztos, hogy nem vagyok egy profi, és az is biztos, nem tudok mindent megcsinálni. Ettõl függetlenül már gyerekként szereltem a saját gépem, tegyük hozzá, azok a pillangó fékek és a sis nem voltak valami bonyolult dolgok. De nem volt pénzem arra, hogy szerelõhöz menjek, mert inkább külsõre és a mindig elhajló elsõ villákra ment a pénz. Megszereti az ember idõvel a hobbyját, ez történt nálam is. Jópár év után ismét kerékre ülhettem, az volt az elsõ, hogy hazaérve minden egyes porcikáját szemügyre vettem. Ez nem az a gép, mint akkor voltak. Néztem csillogó szemekkel, mit kéne rajta "tuningolni", de negyon nincs mit így hirtelen:) Esetleg a tárcsát beállíthatom egy samuval:) Lényeg a lényeg, a telót igencsak messzirõl néztem, hogy szét kéne szedni. Ezért is gondoltam, elolvasom, más hogy csinálja. Persze nekem nem ez a szakmám, meg aztán az a pár év is kimaradt, így aztán nagyon nincs fogalmam, egyáltalán mi is ez? De belátom, ez egy bonyolult dolog, ez egy szakma, és annyira nem tudom milyen ez a tag, hogy inkább nem is lövöm ki vele a szemem:)
Ha meg valaki szaneszét szedi, és úgy viszi szervízbe, akkor meg mi van? Az baj, ha egy önjelölt szerelõ elakad? Én ezt úgy látom, ha valaki bevisz egy tagot, hogy rossz, x ft a szerelés ára. Ha szétszedve, szétbarmolva visz oda egy tagot javításra, akkor a több foglalkozás miatt 2x ft a javítás ára. Mi ezzel a gond? Nem kell visszafogni a profiot;)
Egy szónak is 100 a vége, nitrogén nélkül, csonk nélkül sehogy. De tudás hiányában is sehogy, bár azt nem tudtam, hogy van, aki tisztán nitrogént tud lehelni.
Néztem az oldalad különben, láttam mikkel fogalkozol, nagyon tetszik. Remélem, Te tényleg egy komoly szerelõ vagy, aki mellesleg sportszerû is, és szereti azt, amivel foglalkozik. Sõt, meg is tekinteném egyszer a munkáidat, mert amúgy egy mûkedvelõ ember vagyok.