Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2011. november 07. - 23:07
fõleg hogy hajnalban toltad. Néha ,tavasszal vertem neki SS oldalvölgy-zsérc-bogács-noszvaj-Egert
de az reggelre kurva sok volt néha. inkább du. tekerõ lennék.
nem gyötté" KV-zni utánna :-)
A Szomolya- mész hegy alja-sárga jelzés /Rozália temetõ/- Maklári út-K2 verziót próbáltad már?
/turistautak.hu-n kukk! Régebben jártam arra, sztem szintben/távban nem annyira gyilkos, ellenben kissé kutyás a sárga alja, illetve a Keller vityilló környékén is pillogtam már vahurok miatt/
Ha igen, mennyi az idõben/kilóban?
Írta 2011. november 07. - 22:29
Én most gyógyultam ki a legutóbbi esésembõl,ami 1 gödör miatt volt.Pedig a gödrökkel még nem volt gondom,+meg már vagy 4 éve nem estem:-)Mostanra már a bordám is rendbe jött!
Ennek örömére és félretéve a nyápicságot ma bicóval mentem melóba,1 kis napfelkelte leséssel 1bekötve.Noszvaj,Várkúti elág,Várkút,Török út,Tiba kút,aztán az Eged hegyi dûlõknél,víkendeknél be várállomás és át a városon.Haza már csak aszfalt.Méregtelenítés +volt reggel és d.u. is,izzadtam,mint a disznó.Nagyon jól esett!Csa ne lenne sötét meló után!
irigylésre méltó munkába jutás
Írta 2011. november 07. - 22:05
Ennek örömére és félretéve a nyápicságot ma bicóval mentem melóba,1 kis napfelkelte leséssel 1bekötve.Noszvaj,Várkúti elág,Várkút,Török út,Tiba kút,aztán az Eged hegyi dûlõknél,víkendeknél be várállomás és át a városon.Haza már csak aszfalt.Méregtelenítés +volt reggel és d.u. is,izzadtam,mint a disznó.Nagyon jól esett!Csa ne lenne sötét meló után!
Írta 2011. november 07. - 20:30
nekem a bélkõ mellet Blapát felé sikerül szinte egyenesen egy látványosat bukfenceznem. Keményrefújt gumi, még a suntúr volt benn akor ami nem igazán tette a dolgát. a két nyom közötti gerincen az avar alatt lévõ kavicson megcsúszot az eleje és sitty
Azóta klímás a hosszúgatyám :S
nekem a keréknyomok az ellenségeim, ha esek, akkor 90%-ban keréknyom miatt van. az eddigi legnagyobb zakó is ezért volt. aztán jövök le tiszta mocskosan meg véresen, és a vadászok elkezdenek leosztani, hogy ilyenkor erre ne bicajozzak mert vadásznak
Írta 2011. november 07. - 19:03
Azóta klímás a hosszúgatyám :S
Írta 2011. november 07. - 17:57
Piszta!Amúgy elvileg létezik 12-36-os? fogsor,amit a 29-es bicajok hívtak életre.A 11-34-es fogsor nekem azért jön be,mert elöl közép,hátul 3.-kal kis keresztbeváltással még jól lehet tekerni és nem kell feltétlenül leváltani elöl kistányérra.Meg nekem a nem éppen könnyû bringához jobban bejön,tolni meg nem szeretem.
Sly!Micsoda ösvényeken támad neked kedved poénkodni?!Azért ezek az utak a "lefo.om a bokámat"kategóriába tartoznak már!:-)
néha rá is faragok az ilyen poénokra múltkor is sikerült egy szépet taknyálni a piroson az õr-kõ réttõl a pes-kõ rét felé.
Írta 2011. november 07. - 10:53
Sly!Micsoda ösvényeken támad neked kedved poénkodni?!Azért ezek az utak a "lefo.om a bokámat"kategóriába tartoznak már!:-)
Írta 2011. november 06. - 23:17
A 11-36-os sor az már 3×10-es rendszerhez való,nem?22-34-gyel az én kis 14kg-os bringámat is sok helyen fölviszem!22-36-hoz már póklábak kellenek,mert homorú falon is fölmászhatsz!:-)
Durva a a zöld lefelé,még gyalog is!Ez az,ami levisz a Szalajka-völgybe?!
Tortúra pont a héten volt az eszemben,miket beszélek,fejemben!Nem lenne rossz kipróbálni!
jaja, az gyalog is elég meredek. biztos meg éehet csinálni, lehet a poén kedvéért bevállalom
én régóta menni akarok tortúrára, de még nem jött össze. idén is kérdéses...
Írta 2011. november 06. - 22:07
Elírtam 11-34rõl van szó, s nekem 11-32 van
Írta 2011. november 06. - 21:49
Durva a a zöld lefelé,még gyalog is!Ez az,ami levisz a Szalajka-völgybe?!
Tortúra pont a héten volt az eszemben,miket beszélek,fejemben!Nem lenne rossz kipróbálni!
Írta 2011. november 06. - 08:50
Adódna most alkalmi vételem egy XT sorra. 11-36os. Nagy külömbség lenne a 1-34 után? Furcsa lenne?
Írta 2011. november 05. - 22:47
nekem nem
ami legdurvább lejtõm volt, amit be tudtam adni az Nagy-milic/zemplén/ Füzér felé görgeteges, köves, gyökeres lépcsõs
iletve még 20..-ben a szilvási cc pályán egy elég vicces ~30 m-es szakasz
akkor nem erõltetem. régen jártam arra, de emlékeim szerint elég durva. nem éri meg, úgyse lehet gyorsan menni
Írta 2011. november 05. - 22:28
ami legdurvább lejtõm volt, amit be tudtam adni az Nagy-milic/zemplén/ Füzér felé görgeteges, köves, gyökeres lépcsõs
iletve még 20..-ben a szilvási cc pályán egy elég vicces ~30 m-es szakasz
Írta 2011. november 05. - 22:10
az fasza volt ,télleg!
szalonnasütés a cserépkályhában E!
én a krumplit meg a lilahagymát szoktam alufóliában bedobálni.
egy kérdés: szerinted istállós-kõrõl le lehet menni bringával a zöld háromszögön?
Írta 2011. november 05. - 21:19
Írta 2011. november 05. - 17:50
Tortúra 65/30/12 | TTT
kevésbé fázósoknak, kerékpár hátoncipelõs fagyós, piázós
ott leszek "
Rakjuk! :-D
Találkozót kéne majd rittyenteni, bár a múltkori februárin már alig volt érdeklõdés. Meglátjuk. Ha valaki szervez, szóljon és megyek! :-)
A bükkszenti th. szerintem tuti volt! Ha megint nagy hó lesz, benyomunk és szánkózunk. :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. november 05. - 10:13
[quote name='piszta']Louis: télibõl nem Cube-ot akartam, hanem egy Fekete Piros Fehér Combot néztem ki már nem emléxem a "márkára", d emost látom, hogy már van Cube is 65 $-ért. El is kezdtem gondolkozni rajta, mert a thermo még szerintem márciusig jó lesz.
Egy össznépi tekerésben én is benne vagyok, a mai sajnos ugrott eü problémák miatt.
Sly78: nyugi, ezekhez képest én is lassú vagyok [/QUOTE]
akkor majd hozzánk igazítják a tempót merre mennénk amúgy? nekem majdnem mindegy, csak aszfalt ne legyen benne
Írta 2011. november 05. - 09:25
Egy össznépi tekerésben én is benne vagyok, a mai sajnos ugrott eü problémák miatt.
Sly78: nyugi, ezekhez képest én is lassú vagyok
Írta 2011. november 05. - 08:46
én benne vagyok, menjünk! csak még három hét
[quote name='savanyugabi']jeh :-)
raknék már egyet
remélem, tudjátok, hogy amit itt összeírkáltok, az mind illegális
sly78: ha bánkut környékén csavarsz, javaslom a farkasnyak, dédesi vár nyomot
egyik legjobb, északra vivõ ösvény
obb, mint a z+, bár az sem rossz, ami petõfi kilátótól indul
ja:
Tortúra 65/30/12 | TTT
ott leszek[/QUOTE]
igen, valóban illegális, kicsit szoktam is szégyellni magam. de csak kicsit. szerintem negyed annyi kárt nem okozunk a bringákkal ezeken az ösvényeken, mint egy harmincfõs iskoláscsoport. vagy maguk az erdészek a terepjáróikkal.
farkasnyaktól megy pár ösvény a dédesi vár irányába, konkrétan melyikre gondolsz? múltkor tervben volt arra egy túra, de végül nem maradt rá idõm. nekem a tortúra tervben van, félig-meddig futva, de még nemtom tudok-e menni.
Írta 2011. november 04. - 23:05
raknék már egyet
remélem, tudjátok, hogy amit itt összeírkáltok, az mind illegális
sly78: ha bánkut környékén csavarsz, javaslom a farkasnyak, dédesi vár nyomot
egyik legjobb, északra vivõ ösvény
obb, mint a z+, bár az sem rossz, ami petõfi kilátótól indul
ja:
Tortúra 65/30/12 | TTT
ott leszek