ugyanilyen maszkizém van melóba járni, nekem bejött.
telszám igen, egyik melós, másik saját, de mindkettõ megy.
mester: :-D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2011. november 28. - 22:25
Írta 2011. november 28. - 20:32
sziasztok!
én is úgy jártam mint piszta, torokfájás ezerrel. azért felmentünk asszonnyal bélapátra pihenni a hétvégére. szombat reggel csak nem bírtam magammal, elindultam egy jó kis tekerésre. sajna nem vettem észre, hogy lefagyott az ónos szitálás,így kb húsz méter után akkorát estem mint egy ólajtó. nem adtam fel, mentem tovább a katonasírok felé, felküszködtem magam a bél-kõ nyakig, de onnantól még a rohadt dózerutakra is rá volt fagyva az a szar. Ódorvárra akartam áttekerni a sárgán, piros kereszten, de meggondoltam magam, csiga lassan levánszorogtam a zöldön majd a zöld körön a Gilitka kápolnáig, onnan indultam vissza a kéken bélapátra. na itt már egészen jó volt az út, gondoltam megeresztem kicsit a gépet. aztán egy foltban megint le volt fagyva. hason nyaltam végig a dózerutat, bal kezemen három ujjam alig mozog, bal térdem lila-fekete, bordáim végighorzsolva, levegõt venni is alig tudok. szóval jól megszívtam. írtam volna ide, hogy el ne induljatok akárhova is a Bükkben, de ott nincs netem. ennyi a sztori, kicsit most szünetel a bringázás
én is úgy jártam mint piszta, torokfájás ezerrel. azért felmentünk asszonnyal bélapátra pihenni a hétvégére. szombat reggel csak nem bírtam magammal, elindultam egy jó kis tekerésre. sajna nem vettem észre, hogy lefagyott az ónos szitálás,így kb húsz méter után akkorát estem mint egy ólajtó. nem adtam fel, mentem tovább a katonasírok felé, felküszködtem magam a bél-kõ nyakig, de onnantól még a rohadt dózerutakra is rá volt fagyva az a szar. Ódorvárra akartam áttekerni a sárgán, piros kereszten, de meggondoltam magam, csiga lassan levánszorogtam a zöldön majd a zöld körön a Gilitka kápolnáig, onnan indultam vissza a kéken bélapátra. na itt már egészen jó volt az út, gondoltam megeresztem kicsit a gépet. aztán egy foltban megint le volt fagyva. hason nyaltam végig a dózerutat, bal kezemen három ujjam alig mozog, bal térdem lila-fekete, bordáim végighorzsolva, levegõt venni is alig tudok. szóval jól megszívtam. írtam volna ide, hogy el ne induljatok akárhova is a Bükkben, de ott nincs netem. ennyi a sztori, kicsit most szünetel a bringázás
Írta 2011. november 27. - 22:26
Szerintem az egyik a asszonykáé Legalábbis nálam még ez volt.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2011. november 27. - 21:03
Nem rossz ez a maszk!Nekem 1 polár csõsálam van,amit az 1ik végén össze lehethúzni 1 madzaggal.Így sapiként is használható.Bringázás közben csõsálként használom,lefelékben,v.ha nagyon hideg a levegõ és fázik az állam,akkor felhúzom állig,v.akár orrig is.Én egy gyapjúzokniba fogok befektetni,mert kamásli ide v. oda,a lábujjaim rohadtul fáznak.Fönt voltunk anyósjelöltéknél Szilváson.Én bevállaltam bike-kal,mert hiányzott a tekerés.Tegnap d.e.föl,ma d.u. haza.Lett 1 jó kis 90 kilcsi.Ködtõl mindkét nap eláztam,bár nem áztam át.Ma még nap is sütött Szilváson,de Bálapáttól elvágták a Napsütést.Onnantól rohadt nagy köd volt.Tesco-nál megálltam 1 nem épp bringás kajára,benyomtam 1 sajtos-tejfölös lángost.Mire besötétedett,haza is értem.Normálisnak biztos nem gondolnak,nem is találkoztam egy bringással sem.
Savanya!Ma mentettem el azt a számot,amin ma hívtál!Akkor mindkettõn el lehet érni?
Jóccakát mindenkinek!
Savanya!Ma mentettem el azt a számot,amin ma hívtál!Akkor mindkettõn el lehet érni?
Jóccakát mindenkinek!
Magellan-os
Írta 2011. november 27. - 12:27
Írta 2011. november 26. - 12:48
oksa nekem a holnap 10 óra.
kiméljetek ki, nyugdíjjas vok, baráttyák.
tel
70 287 1658
nem naon leszek net elõtt már, elizabeth napot ülünk minnyá' /anyós/
ilyen neoprén arcvédõt nem használtok? ha kell még fog pár év múlva is, akkor sztem alapberendezés!!
nem hûl úgy át az arccsontodd/állad sztem, naon hasznos. cseppet mérsékli csak a beszívható levegõt, de hát úgyse ilyenkor tolsz lakás-meló körrerkordot...
bár, néha kicsit fura bemenni az albánba kifliért reggel, mindig ide akarják adni automatice a kasszát :-D
más:
használhatatlanná kopott lánctányérok/hátsó fogaskeréksorok érdekelnének-meghalt a hajtás a dolgozóson-
az se baj, sõt!! ha a lánctányér 32 fogas körüli, s ötlukú még ;-) /özönvíz elõtti sh!manó stx/rc/lx, xt stb... középtányérok elõnyben!
kiméljetek ki, nyugdíjjas vok, baráttyák.
tel
70 287 1658
nem naon leszek net elõtt már, elizabeth napot ülünk minnyá' /anyós/
ilyen neoprén arcvédõt nem használtok? ha kell még fog pár év múlva is, akkor sztem alapberendezés!!
nem hûl úgy át az arccsontodd/állad sztem, naon hasznos. cseppet mérsékli csak a beszívható levegõt, de hát úgyse ilyenkor tolsz lakás-meló körrerkordot...
bár, néha kicsit fura bemenni az albánba kifliért reggel, mindig ide akarják adni automatice a kasszát :-D
más:
használhatatlanná kopott lánctányérok/hátsó fogaskeréksorok érdekelnének-meghalt a hajtás a dolgozóson-
az se baj, sõt!! ha a lánctányér 32 fogas körüli, s ötlukú még ;-) /özönvíz elõtti sh!manó stx/rc/lx, xt stb... középtányérok elõnyben!
Írta 2011. november 25. - 15:44
csak a ház körül gurultam egyett s rángattama féket, érzésre jobb mint a másik volt, habár a fékhatás még itt is semmi, de ez csak a házkörül volt. a hayes elsõ pár km után jobban fogott, mint most a 180as alligator, de adok majd neki partot ha másnem hajdúhegy, de ilyen szutykos idõben nincs kedvem fikázni, a hátsó nagyon bent fog töltök rá hnap olajat.
Írta 2011. november 25. - 12:16
A tárcsák a fékbetétek között középen vannak?Mert ha vmelyik oldalra el avn tolódva a féknyereg,az is ront a fékhatáson,bár annyit azért nem.Jó lesz az,hidd el.Új tárcsát,új fékbetéte könnyebb bekoptatni,ott párhuzamosak a felületek.A használt betét kicsit domborúra kopik.Mérd meg,h'milyen széles nyomot hagy a betét a tárcsán(kb.)és h'milyen széles a betét.Az megmutatja,h'domború-e a betét.
Magellan-os
Írta 2011. november 25. - 10:51
na úgy nézki hogy nekem bukó a hétvége. tegnap bekapkodtam bicón a hideg levegõt, smot eléggé fáj a torkom. ma du azért egy kis körrel letesztelem a féket mert izgatja a fantáziámat. ha netán vasárnapra elmúlik a torokfájásom akkor megyek, bevállalva egy újabb torokfájást hiányzik egy kis terepezés, kiváncsi vagyok a 11-34es sor áttételeire. Aszfalton városban általában középsõ tányér 11-12 kombinációt hazsnáltam, most 11-13 van s tök furi volt a 32-13 a 32-12 után.
Írta 2011. november 24. - 22:13
az oké, hogy össze kell kopniuk, de akkor is érezhetõ lenne, az hogy van fékerõ, de viadukt mellett lefelé húzva a féket, sem volt valami meggyõzõ a lassulás. ha az új tárcsával is ez lesz, akkor megmarom magam. mikor megvettem a bicajt a bowdenes tárcsafék akkorát fogott rajta hogy leugrottam az ülésrõl.
lájtos fékkel nem nagyon vágnék neki a bülkknek
lájtos fékkel nem nagyon vágnék neki a bülkknek
Írta 2011. november 24. - 21:36
Össze kell kopni a betétnek és a tárcsának.A bekopási idõ nagyban függ a betét keménységétõl.Fékezgess sokat,netalán süsd meg egy kicsit vmi meredek és hosszú lejtõn!Tárcsa alatt nem maradt semmi,ami kitart?E miatt lehet ütés is.Egyengetni lehet a tárcsát simán kézzel,kicsiket nyomni,ahol az ütés van.Ha kevés,kicsit nagyobbat kell nyomni.
Hétvégén lesz akkor tekerés?Ha igen,10kor neki kellene vágni!Legkésõbb!Sokat amúgy sem melegszik az idõ.
Hétvégén lesz akkor tekerés?Ha igen,10kor neki kellene vágni!Legkésõbb!Sokat amúgy sem melegszik az idõ.
Magellan-os
Írta 2011. november 24. - 19:09
csak egy vékony hosszú decas gatyám van, arra szoktam húzni egy rövid kantárost, meg ilyen idõben egy melegítõt. ma beújjítottam egy kamáslit, mindjárt másabb érzés volt hazafelé abban tekerni.
fék szopás van most. felkerültek használt hayes v6 tárcsák, fék erõ szinte 0, hátul irdatlan hang, de nem blokkol s lefelében csak lassít, mindemmelet nyolcas van benne s cicereg mert sztem vhol bele ér a betét rugójába. vettem 2 aligátort elõlre 180 hátra 160, 100%osra ezeket sem bírtam beállítani, mintha pici 8as lenne bennük, holott origi tárcsák. Elõlre sztem kell keresnem vmi 1 mms alátétet, hog azzal megemeljem a féknyerget, hogy ne érjen a rugóhoz. A tárolóban elég szaroka fényviszonyok, így elég nagy szívás beállítani Holnap melóba menet tezst, remélem ez már harap, ha ez sem akkor nem tudom mi lesz.
fék szopás van most. felkerültek használt hayes v6 tárcsák, fék erõ szinte 0, hátul irdatlan hang, de nem blokkol s lefelében csak lassít, mindemmelet nyolcas van benne s cicereg mert sztem vhol bele ér a betét rugójába. vettem 2 aligátort elõlre 180 hátra 160, 100%osra ezeket sem bírtam beállítani, mintha pici 8as lenne bennük, holott origi tárcsák. Elõlre sztem kell keresnem vmi 1 mms alátétet, hog azzal megemeljem a féknyerget, hogy ne érjen a rugóhoz. A tárolóban elég szaroka fényviszonyok, így elég nagy szívás beállítani Holnap melóba menet tezst, remélem ez már harap, ha ez sem akkor nem tudom mi lesz.
Írta 2011. november 24. - 18:54
vasnap kellene csapni vmit
inkább hosszabbat, de nem túl keményet szvsz, de élvezeteset!
getzi rég nem ültem érdemben bringán.
ódor környéke?
kalsszik sárga?
klasszik szarvaskõi kör?
klassszik újítás vmi?
11kor rajt kõvágó téri mol kúttól OK?
inkább hosszabbat, de nem túl keményet szvsz, de élvezeteset!
getzi rég nem ültem érdemben bringán.
ódor környéke?
kalsszik sárga?
klasszik szarvaskõi kör?
klassszik újítás vmi?
11kor rajt kõvágó téri mol kúttól OK?
Írta 2011. november 24. - 17:44
na hétvégén mocorgunk-e valamerre?
merre tervezed, van már konkrét ötlet? lehet, hogy becsatlakoznék valahol, még nem 100%.
Írta 2011. november 24. - 17:14
Neked kell?Úgy emlékszem,neked van?Én már nem szívesen megyek bringázni alap thermo gatyában ilyen hõmérsékletekben.Azt csak nulla fok fölött veszem föl...
Amúgy nincs.
Amúgy nincs.
Magellan-os
Írta 2011. november 24. - 14:18
Írta 2011. november 23. - 09:55
Én benne vagyok,lehet szombaton is!
oké, s 10-11tõl elõbb nem nagyon kénme elgurulni a hideg miatt :S