Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2011. november 20. - 22:36
Savanya!Barcika krosszra gondolsz?!Arról már lemaradtál!Majd jövõre!
Magellan-os
Írta 2011. november 19. - 09:12
kimondta hogy vasárnap?
de megvárunk, már hiányzik a nyekergésed hacsak megint szét nem csapod magad, s gyengélkedsz
de megvárunk, már hiányzik a nyekergésed hacsak megint szét nem csapod magad, s gyengélkedsz
Írta 2011. november 18. - 23:32
bukom én is ózdot, majd kbarcika!
jövõ vasnap érdekel, ha megvártok mindnehol
jövõ vasnap érdekel, ha megvártok mindnehol
Írta 2011. november 17. - 22:12
Ma dobtam melóba tekerést.Szõlõk,Novaj,Ostoros,Egér.Haza Noszvaj felé.Tempót kicsit visszafogtam(reggel is),így is hazaértem 1 óra alatt.Téli ruci már jól jött.-7 fok volt reggel cseresznyefalván!Elemeket feltöltöttem nap közben melóhelyen,így már jobb volt a fényár hazafelé:-)De azért lámpaprojekt nem marad abba...
Jövõ hét végén-ha nem megyünk Szilvásra anyósjelöltékhez-én is csatlakoznék a bájkoláshoz...
anyósjelölt megvár, gyere tekerni!!
Írta 2011. november 17. - 22:04
Ma dobtam melóba tekerést.Szõlõk,Novaj,Ostoros,Egér.Haza Noszvaj felé.Tempót kicsit visszafogtam(reggel is),így is hazaértem 1 óra alatt.Téli ruci már jól jött.-7 fok volt reggel cseresznyefalván!Elemeket feltöltöttem nap közben melóhelyen,így már jobb volt a fényár hazafelé:-)De azért lámpaprojekt nem marad abba...
Jövõ hét végén-ha nem megyünk Szilvásra anyósjelöltékhez-én is csatlakoznék a bájkoláshoz...
Magellan-os
Írta 2011. november 17. - 12:54
Részvételt is terveztem ózdi krossz versenyen,de õsökkel más programot csinálunk,gyalogtúra Lillafüred környékén...
Jövõ hét végét még nem tudom.De hét közepén már megmondom!
Jó lenne nyomatni vmit a Bükkben!
Jövõ hét végét még nem tudom.De hét közepén már megmondom!
Jó lenne nyomatni vmit a Bükkben!
Magellan-os
Írta 2011. november 17. - 12:10
teljesen rugalmas vagyok, de max 60 km egerbõl - egerbe.
végül is nekem is mindegy, a max 60km nekem is oké. mondjuk én nem mennék el Egerig, hanem becsatlakoznék valahol félúton Bélapát meg Eger között.
Írta 2011. november 17. - 11:18
Írta 2011. november 17. - 11:00
nekem vasárnap kilõvé, búcsú lesz otthon
de jövõ hétvégén összehozhatnánk valami össznépi gurulást.
oda lehet hogy csatlakoznék én is. merre tervezed?
Írta 2011. november 17. - 10:55
nekem vasárnap kilõvé, búcsú lesz otthon
Írta 2011. november 16. - 23:59
döglegyek
azon gondolkodtam, nem-e mennénk el szurkolni vasnap az ózdi cross futamra
szerény személyemet naon érdekelné, hogy a rákba' nem esnek fel abba a furnérlemez csirketerelõbe.
kocsi, v. bicaj?
ha kocsi, akkor lehetne forrcsiborcsi, meg ordítás, kereplõ, minden...
azon gondolkodtam, nem-e mennénk el szurkolni vasnap az ózdi cross futamra
szerény személyemet naon érdekelné, hogy a rákba' nem esnek fel abba a furnérlemez csirketerelõbe.
kocsi, v. bicaj?
ha kocsi, akkor lehetne forrcsiborcsi, meg ordítás, kereplõ, minden...
Írta 2011. november 13. - 22:36
WTB LaserDisc CC felni, DT Revolution küllõ de blogban ott van minden
Sort kézalól vettem, de kb 50 kmt futott.
itt is van egy:
http://bolha.testbik....php?clid=71646
2 napja még 10e-be hirdette a srác, a láncot nekem adhatod belõle
Sort kézalól vettem, de kb 50 kmt futott.
itt is van egy:
http://bolha.testbik....php?clid=71646
2 napja még 10e-be hirdette a srác, a láncot nekem adhatod belõle
Írta 2011. november 13. - 22:29
Milyen felniket választottál?Küllõk?Sort kéztõl v. "boltból" vetted?Engem is érdekelne ennyiért!
Téli tekeréshez ruházat végül is megvan,vmi brutál világítás kellene még!Építgetek 1et,1W-os ledbõl.Nem a legerõsebb,de meglátjuk...
Téli tekeréshez ruházat végül is megvan,vmi brutál világítás kellene még!Építgetek 1et,1W-os ledbõl.Nem a legerõsebb,de meglátjuk...
Magellan-os
Írta 2011. november 13. - 16:16
Írta 2011. november 12. - 10:22
Írta 2011. november 11. - 21:34
Írta 2011. november 11. - 10:13
Mennyiért szerezted,ha nem indiszkrét a kérdés?!Tegnap-talán idén utoljára-bicóval mentem melóba.Merev villa rulez.Szõlõk között át Novajra,kis ciklokrossz,Ostoros,Eger.Reggel jobb idõ volt,mint este.Hazafelé Noszvajnak erõs szembeszelem volt,meg hûvös is.
Enyhe idõ már nem igen lesz,így marad a görgõzés,meg futás hétköznapokon,hétvégente azért megy továbbra is bicózás szabad levegõn...
Enyhe idõ már nem igen lesz,így marad a görgõzés,meg futás hétköznapokon,hétvégente azért megy továbbra is bicózás szabad levegõn...
Magellan-os
Írta 2011. november 10. - 13:34
Írta 2011. november 08. - 22:15
Írta 2011. november 08. - 21:39
Persze,h'megdobtam már ezt az útvonalat!Sokszor jártam rajta nyáron.Sárga alja Mész-hegytõl Eger felé föl van vezetve a szõlõbe,majd a rossz aszfalton újra visszajön abba a völgybe,amelybõl fölmentél a szõlõbe.A pajdosi,immár magánterületet kerülöd így el.Volt,h'gyalog nem kerültünk,hanem a "kerítés" mellet mentünk és pont jött két pacák és ránk szóltak,h1 merre m1ünk,mondtuk a turistaút felé.Erre õk:kerüljünk mert a kerítés mnetén le is lõhetnek(vadászok).
Amúgy mészhegyrõl lefelé(be Egerbe)estem legutóbb,vaddisznók rohadtul +túrták az utat.Ezen az útvonalon kb 12km,40 perc az út melóhelyig,körbe aszfalton pont 20kilcsi,50 perc.De szõlõk között át Novajra,onnan Ostoros,kõporos és v.Kistályai,v.Sasút,Faiskola út,az is 40 perc.
Amúgy mészhegyrõl lefelé(be Egerbe)estem legutóbb,vaddisznók rohadtul +túrták az utat.Ezen az útvonalon kb 12km,40 perc az út melóhelyig,körbe aszfalton pont 20kilcsi,50 perc.De szõlõk között át Novajra,onnan Ostoros,kõporos és v.Kistályai,v.Sasút,Faiskola út,az is 40 perc.
Magellan-os