Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2011. december 24. - 22:26
én 27-28-án gondoltam vmit csapni.
ide jöhetnek tippek trükkök mit mikor hová.
Írta 2011. december 23. - 22:46
Jövõ héten végig melózom(hétfûtõl péntekig),jut eszembe...Úgyh' nekem hétköznapi rájd felejtõs!Sajna!Pedig jövõ héten szabira akartam menni,mert már nagyon érzem az év végét,de tele vagyunk melóval.
Ma bevállaltam melóba jutást bike-kal.Reggel kutya hideg volt,-7 fok,hazafelé kellemes 0,-2 körül.Nagyon jólesõs volt,a legjobb dolog a napban,legalább is amit nem otthon töltöttem.
Mindenkinek békés,kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Írta 2011. december 15. - 20:24
Írta 2011. december 14. - 22:08
Írta 2011. december 14. - 12:17
Majd Savanya megmondja, én csak másodszorra megyek.
Téllel a vízállás hogy áll ott fent? Zsizsi mondta hogy járt a Mátrában és elég nagy sár van.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. december 13. - 15:07
Enyém kamásli is az a fajta.Nem szellõzik és a saját izzadságodtól ázik el zokni,stb...
Írta 2011. december 13. - 12:36
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. december 13. - 11:18
a kamásli az BBB BWS-02B neoprén 3 mm vastag. Lábám jól érezte magát benne , sõt a zokni meg a begyûrt nadrág még be is izzadt, vagy nedvesedett vagy vmi, mert a kamásli belül a bokánál nedves volt mikor levettem.
Írta 2011. december 12. - 22:50
Bájkozás volt vkinek?Milyen kamáslid van Piszta?Vmi neoprénes v.inkább vmi dzsuvaálló?Gyártója?Én kamásli mellett még raktam a cipõbe talpbetét helyére 1 olyan habszivacsot,amit a laminált padlók alá tesznek,mert úgy éreztem,h'onnan is kapja a talpam a hideget.
Nahh!Tegnap nyomattam 1 Szomolya-Eger-Szarvaskõ-Csehi-Szúcs-T.lelesz-Pétervására-Mátraballa-Derecske távot õsökhöz.Idõ szép volt,túl is öltöztem,bár induláskor (reggel 8)szükség volt rá!Tacskó körül találkoztam az Áron sráccal,aki az Tarnai Csaba féle boltban szerelt.Tárkányba tartott,onnan Bikkbe mentek többen is csapatni.Irigyeltem,én is terepezni aaaakaaaaarok!
Most 7végén dobunk vmit?
Írta 2011. december 09. - 22:32
Apropo van egy garnitúra kerekem eladó. Vmi shimano CL agyak AlexRims ZX24 felni acél küllõ, hátul deore sor (2000 km) elõl hátul rt 53 tárcsa. Gyári Cube kerekek, dekor nélkül.
Írta 2011. december 09. - 22:28
Szerdán én is bájkkal mentem melóba Rákócti - Széchenyi - Dobó tér - Egészségház - Népkert útvonalon
Kamásliban kellemes mikroklíma volt a patámnak
Írta 2011. december 09. - 22:28
Piszta!Fékeddel mi újság?Fékek topicban nem sok sikerrel jártál?!Tárcsán látszódhat,h'teljes szélességében fog-e rajta a betét.Esetleg fehér krétával satírozd be a tárcsát,aztán kereket megpörgeted,húzol féket és megnézed a betét nyomát a tárcsán.De h'mennyi idõ alatt kopik be,az függ a betét keménységétõl is...
Írta 2011. december 09. - 18:10
Írta 2011. december 09. - 12:03
Befektettem 1 gyapjús zokniba,elég jól vizsgázott kedden,hideg volt reggel.
Állítólag karácsony környékén +10 fok körüli höm. lesz.Ha nem esne semmi csapadék,jó bringás idõ lehetne...
Írta 2011. december 05. - 16:58
Ezt csak közúton dobtam!Szomolya-Eger-Szarvaskõ-Bélapátfalva-Szilvás,és ugyanez vissza.Még ez is állatság volt,nemhogy terepre menjek.Ha sár v.fagy lett volna,még az is jobb,akkor terepen mentem volna.
értem, köszi a választ.
Írta 2011. december 05. - 14:38
Írta 2011. december 04. - 21:07
Nem rossz ez a maszk!Nekem 1 polár csõsálam van,amit az 1ik végén össze lehethúzni 1 madzaggal.Így sapiként is használható.Bringázás közben csõsálként használom,lefelékben,v.ha nagyon hideg a levegõ és fázik az állam,akkor felhúzom állig,v.akár orrig is.Én egy gyapjúzokniba fogok befektetni,mert kamásli ide v. oda,a lábujjaim rohadtul fáznak.Fönt voltunk anyósjelöltéknél Szilváson.Én bevállaltam bike-kal,mert hiányzott a tekerés.Tegnap d.e.föl,ma d.u. haza.Lett 1 jó kis 90 kilcsi.Ködtõl mindkét nap eláztam,bár nem áztam át.Ma még nap is sütött Szilváson,de Bálapáttól elvágták a Napsütést.Onnantól rohadt nagy köd volt.Tesco-nál megálltam 1 nem épp bringás kajára,benyomtam 1 sajtos-tejfölös lángost.Mire besötétedett,haza is értem.Normálisnak biztos nem gondolnak,nem is találkoztam egy bringással sem.
Savanya!Ma mentettem el azt a számot,amin ma hívtál!Akkor mindkettõn el lehet érni?
Jóccakát mindenkinek!
Te nem találkoztál jéggel? merre mentél?
Írta 2011. december 04. - 21:07
Jó pihenést mindenkinek!