Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
fak.
én 27-28-án gondoltam vmit csapni.
ide jöhetnek tippek trükkök mit mikor hová.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Sztoj!Gáborom!
Jövõ héten végig melózom(hétfûtõl péntekig),jut eszembe...Úgyh' nekem hétköznapi rájd felejtõs!Sajna!Pedig jövõ héten szabira akartam menni,mert már nagyon érzem az év végét,de tele vagyunk melóval.
Ma bevállaltam melóba jutást bike-kal.Reggel kutya hideg volt,-7 fok,hazafelé kellemes 0,-2 körül.Nagyon jólesõs volt,a legjobb dolog a napban,legalább is amit nem otthon töltöttem.
Mindenkinek békés,kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja ma is esett egész nap
én kicsit a fagyban bízom

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szerintem a Bükk dettó!Ma nappal is esett és most is esik.Ha el is megyek bringázni,inkább csak aszfalton.Most terepen tuti a beragadás.Jövõ héttõl jön a hideg...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Inkább a tekerés miatt. Elvileg kapnánk kitûzõt ha beérnénk, de asszem olyan még nem volt. :-)
Majd Savanya megmondja, én csak másodszorra megyek.
Téllel a vízállás hogy áll ott fent? Zsizsi mondta hogy járt a Mátrában és elég nagy sár van.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Olvastam nemrég a tortúra kiírását.Ti inkább a tekerés miatt csináljátok,v.a bringával teljesítõk is kapnak vmi szuvenyírt?!
Enyém kamásli is az a fajta.Nem szellõzik és a saját izzadságodtól ázik el zokni,stb...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Most 7végén dobunk vmit?

Szombaton tortúra!
Savanyával megyünk.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Szombat délután dobtam csak egy lájtosat haverral. Berva bány Les rét Almár, aztán városban kis levezetés. Hátsó fék kezdett már alakulgatni Almári dombon lefelé, de az elsõ a 180 tárcsához képest is nudli még. Na majd bekopik tavasszal.
a kamásli az BBB BWS-02B neoprén 3 mm vastag. Lábám jól érezte magát benne , sõt a zokni meg a begyûrt nadrág még be is izzadt, vagy nedvesedett vagy vmi, mert a kamásli belül a bokánál nedves volt mikor levettem.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Üdvözlet!
Bájkozás volt vkinek?Milyen kamáslid van Piszta?Vmi neoprénes v.inkább vmi dzsuvaálló?Gyártója?Én kamásli mellett még raktam a cipõbe talpbetét helyére 1 olyan habszivacsot,amit a laminált padlók alá tesznek,mert úgy éreztem,h'onnan is kapja a talpam a hideget.
Nahh!Tegnap nyomattam 1 Szomolya-Eger-Szarvaskõ-Csehi-Szúcs-T.lelesz-Pétervására-Mátraballa-Derecske távot õsökhöz.Idõ szép volt,túl is öltöztem,bár induláskor (reggel 8)szükség volt rá!Tacskó körül találkoztam az Áron sráccal,aki az Tarnai Csaba féle boltban szerelt.Tárkányba tartott,onnan Bikkbe mentek többen is csapatni.Irigyeltem,én is terepezni aaaakaaaaarok!
Most 7végén dobunk vmit?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Használ koot gyantás alap shimano xt betét. Látszólag telibe fogja a társát. Kellemes idõjárási viszonyok esetén holnap vasalgatom aza almári dombon lefelében. Kb azon a szinten van mint a használt Hayes tárcsa. Új betétet nem akarok most venni.

Apropo van egy garnitúra kerekem eladó. Vmi shimano CL agyak AlexRims ZX24 felni acél küllõ, hátul deore sor (2000 km) elõl hátul rt 53 tárcsa. Gyári Cube kerekek, dekor nélkül.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
MI JÓZSI BARÁTTAL HOLNAP DUTÁNRA TERVEZÜNK EGY LÁJTOS GURULÁST FÉK VASALÁSILAG BERVABÁNYA - LESRÉT - ALMÁR ÚTVONALON.

Szerdán én is bájkkal mentem melóba Rákócti - Széchenyi - Dobó tér - Egészségház - Népkert útvonalon :)
Kamásliban kellemes mikroklíma volt a patámnak :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ha a zoknira gondolsz,az 1800Huf volt.Nem 100% gyapjuh,magyar termék: Dr.Sox.Az ex-Mountexben vettem,belvárosban.Voltak drágábbak természetesen.
Piszta!Fékeddel mi újság?Fékek topicban nem sok sikerrel jártál?!Tárcsán látszódhat,h'teljes szélességében fog-e rajta a betét.Esetleg fehér krétával satírozd be a tárcsát,aztán kereket megpörgeted,húzol féket és megnézed a betét nyomát a tárcsán.De h'mennyi idõ alatt kopik be,az függ a betét keménységétõl is...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hogy' egy ojjan?
:-D

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Kedden dobtam 1 bike-ot melóba aszfalton:reggel Kövesdnek indultam meg,onnan föl Andornak.Haza Noszvajnak.Jó hangulatban,holdfénynél tekertem haza.Nem volt hideg sem.
Befektettem 1 gyapjús zokniba,elég jól vizsgázott kedden,hideg volt reggel.
Állítólag karácsony környékén +10 fok körüli höm. lesz.Ha nem esne semmi csapadék,jó bringás idõ lehetne...
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ezt csak közúton dobtam!Szomolya-Eger-Szarvaskõ-Bélapátfalva-Szilvás,és ugyanez vissza.Még ez is állatság volt,nemhogy terepre menjek.Ha sár v.fagy lett volna,még az is jobb,akkor terepen mentem volna.

értem, köszi a választ.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ezt csak közúton dobtam!Szomolya-Eger-Szarvaskõ-Bélapátfalva-Szilvás,és ugyanez vissza.Még ez is állatság volt,nemhogy terepre menjek.Ha sár v.fagy lett volna,még az is jobb,akkor terepen mentem volna.
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nem rossz ez a maszk!Nekem 1 polár csõsálam van,amit az 1ik végén össze lehethúzni 1 madzaggal.Így sapiként is használható.Bringázás közben csõsálként használom,lefelékben,v.ha nagyon hideg a levegõ és fázik az állam,akkor felhúzom állig,v.akár orrig is.Én egy gyapjúzokniba fogok befektetni,mert kamásli ide v. oda,a lábujjaim rohadtul fáznak.Fönt voltunk anyósjelöltéknél Szilváson.Én bevállaltam bike-kal,mert hiányzott a tekerés.Tegnap d.e.föl,ma d.u. haza.Lett 1 jó kis 90 kilcsi.Ködtõl mindkét nap eláztam,bár nem áztam át.Ma még nap is sütött Szilváson,de Bálapáttól elvágták a Napsütést.Onnantól rohadt nagy köd volt.Tesco-nál megálltam 1 nem épp bringás kajára,benyomtam 1 sajtos-tejfölös lángost.Mire besötétedett,haza is értem.Normálisnak biztos nem gondolnak,nem is találkoztam egy bringással sem.
Savanya!Ma mentettem el azt a számot,amin ma hívtál!Akkor mindkettõn el lehet érni?
Jóccakát mindenkinek!

Te nem találkoztál jéggel? merre mentél?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Jövõ hét végén õsöknél leszünk,úgyhogy az a hétvége közös bringázásilag kilõve.Ma itthoni teendõk mellett futotta 1 Noszvaj Attila-kút oda-visszára.Szállítmányoztam némi forrásvizet itthonra.Enyhe volt az idõ,kár h'több bike-ra nem futotta:-( De ami késik,az nem jön idõben,ugyebár...
Jó pihenést mindenkinek!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
én i skészülök vmikor picike kis terepre, mert fékeket be kéne koptatni. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Tegnap láttalak Savanya a maszkban a Wigner mellett negyed 6 körül.Gondolom hazafelé menet.Ma ültem kicsit bicón,de csak bolt volt oda-vissza.Fõút nedves,mellékutcák(a miénk is)jeges.És nem sikerült elesnem,bár nem is terveztem.Kanyarokat azért nem úgy vettem:-)Holnap talán kicsi aszfaltbetyárkodás összejön,jövõ hétvége az bikementes lesz.De utána ha nem lesz minden csupa jég,dobni kellene egy kis terepet már...
Magellan-os