Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Megkaptam!Írtam vissza!Holnaptól itthon leszek,netet is figyelem,de itt van a számom is,ha gondolod,egyeztethetünk telefonon is:06204818129
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ma ismét bicó volt melóbajutásilag.Hazafelé már észrevettem,h'ha 1 kicsivel is,de hosszabbodik a nappal.Kevesebb fokozatot 1elõre jól bírom,de a lánckerekek lehet,h'annyira nem:-)Kíváncsi leszekmilyen élettartamú lesz ez felállás!
Piszta!Mi újság veled?Jobban vagy már?Top Maraton sorozaton indulsz az idén?Írj már vmit!

OFF

írtam vissza magánba, nem kaptad meg, vagy csak nem volt idõd válaszolni? már csak holnap tudok netet nézni.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Louis: top maratonra beneveztem rövid távokra. De a végére még közép is lehet belõle. Szilvás, Duna tuti rövid, aztán ha erõnlétileg jól alakulok akkor Bükk, Mátra lehet közép lesz. De lehet idénre marad a rövid, hogy lássam sikerült-e fejlõdnöm vmit.

savanyugabi: a sikaflex szélvédõ ragasztó. Kédert is beragaszthatod vele, de fényezésre ne nagyon kerüljön, mert ragaszkodó tipus.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem hiszem, hogy érezhetõen rosszabbodna a lánc/hajtás élettartam, szvsz.
laller:
kasztnis kollegát kérdezd már meg, hogy kédergumit mivel illik ragasztani. FPS ragasztót használtam ,de nem az igazi.
Okos garázsszomszéd sikaflex márkát emleget...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ma ismét bicó volt melóbajutásilag.Hazafelé már észrevettem,h'ha 1 kicsivel is,de hosszabbodik a nappal.Kevesebb fokozatot 1elõre jól bírom,de a lánckerekek lehet,h'annyira nem:-)Kíváncsi leszekmilyen élettartamú lesz ez felállás!
Piszta!Mi újság veled?Jobban vagy már?Top Maraton sorozaton indulsz az idén?Írj már vmit!
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sly!Ment privát üzenet!Ha nem kaptad meg,szólj!

megkaptam kétszer is :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Sly!Ment privát üzenet!Ha nem kaptad meg,szólj!
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

hogy-hogy ilyen ciklikusan vagy mifelénk? Család v. ilyesmi?
február végén lesz fórumtali, sztem egerbõl is leszünk 2-3 an. legalább is én már elkéredzkedtem itthonilag. ;-)

szüleim laknak ott hébe-hóba, ott szokuk meghúzni magunkat havonta egyszer egy hétvégre. tudod, hogy távol legyünk a sok hülyétõl :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

khm, hát én megpróbáltam ott föltekerni, de nem jött össze. monjduk szegeden most bringám sincs, így nehéz ráedzeni. bárcsak ott lakhatnék a közelben. borzalmas ez a lapos alföld...

ezek után tuti nem megyek veletek tekerni, nagyon beégnék.

Olyan nincs,h'nem tekerünk együtt:-)!Talán csütörtöktõl szabin leszek jövõ hét szerdáig.Ha mondjuk csüt.-péntek,hétfû-kedd jó neked,dobhatunk 1 rájdot?!
Tegnap dobtam 1 aszfaltozósat Szomolya-Kövesd-Novaj-Ostoros-Eger-Noszvaj-Szomolya útvonalon.Jól esett,több nem ment,mert a szél is kivett belõlem...
Héten összerakom az össztelósomat,jó lenne már azzal is nyomatni 1et!:-)
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hogy-hogy ilyen ciklikusan vagy mifelénk? Család v. ilyesmi?
február végén lesz fórumtali, sztem egerbõl is leszünk 2-3 an. legalább is én már elkéredzkedtem itthonilag. ;-)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A kék szarvaskõi vége tényleg frankó lefelé,de fökfelé sem pite.Úgy,h'lapos lépcsõk vannak,fölfelé is abszolválható tekerve.Savanyúgabinak is egyik kedvenc útvonala...

khm, hát én megpróbáltam ott föltekerni, de nem jött össze. monjduk szegeden most bringám sincs, így nehéz ráedzeni. bárcsak ott lakhatnék a közelben. borzalmas ez a lapos alföld...

ezek után tuti nem megyek veletek tekerni, nagyon beégnék.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
ez az amin eccer együtt döngettünk? le a hegyrõl? már nem teljesen tiszta az útvonal jobb idõben meg kell rakni :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
A kék szarvaskõi vége tényleg frankó lefelé,de fökfelé sem pite.Úgy,h'lapos lépcsõk vannak,fölfelé is abszolválható tekerve.Savanyúgabinak is egyik kedvenc útvonala...
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Mi ez a pangás?Lehet ám ide írni mást is nem csak bringás történéseket!Kivel mi újság,egészség/telenség,meló,megnövekedett hitelek,döglõdõ autók,bringás
tervek ez évre,ha vannak,bármi!Alkalmi látogatók is eltûntek:Lopakodó-lehet,h'már nem melóznak a cetefben?!Bár õ mondta,h'télen nem bringázik.Említette,h' õt is érdekelné a bringás találkozó.Sly,õt sem látom mostanában egyik topikban sem.De ha nincs idõ fórumozni,azt is megértem,lehet,h'van az embernek elég baja...
Azért remélem mindenki úgy ahogy jól van,családilag ,melóilag,stb..
Én azért ismét dobtam 1 meló bike-ot tegnap,haza hóesésben mentem,nagyon frankó volt:-)Bukta szerencsére nem volt,de csúszott a gumi 1-2 hosszanti egyenletlenségnél...

itt vagyok, figyelek :) sajna bringa mostanában nulla, országútit eladtam az anthem kedvéért, de azt meg csak havonta egyszer tudom küldeni amikor bélapáton vagyok. majd jövõ héten megyek pénteken. remélem le lesz fagyva, a múltkor már dagonya volt, bár én azt is szeretem. megküldtem a bélapát-szarvaskõt a kék túrán, na az tényleg átvált egynyomvonalasra és baromi klassz kis terep gyönyörû kilátással. egy helyen kellett csak leszállni, nagyon sziklás volt, nem mertem bevállalni. háromszor gurultam le szarvaskõre a vártól, annyira tetszett. jól ki is döglöttem, még bennem volt a karácsonyi beigli.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Mi ez a pangás?Lehet ám ide írni mást is nem csak bringás történéseket!Kivel mi újság,egészség/telenség,meló,megnövekedett hitelek,döglõdõ autók,bringás
tervek ez évre,ha vannak,bármi!Alkalmi látogatók is eltûntek:Lopakodó-lehet,h'már nem melóznak a cetefben?!Bár õ mondta,h'télen nem bringázik.Említette,h' õt is érdekelné a bringás találkozó.Sly,õt sem látom mostanában egyik topikban sem.De ha nincs idõ fórumozni,azt is megértem,lehet,h'van az embernek elég baja...
Azért remélem mindenki úgy ahogy jól van,családilag ,melóilag,stb..
Én azért ismét dobtam 1 meló bike-ot tegnap,haza hóesésben mentem,nagyon frankó volt:-)Bukta szerencsére nem volt,de csúszott a gumi 1-2 hosszanti egyenletlenségnél...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Pénteken ismét bicó volt melóba,utána irány Szilvás.Jól ment!Tegnap délután haza,de tettem 1 kis kitérõt Bélaapátról ki a gyári tó felé,föl az Apátsághoz,majd le vissza Bélapra.Igaz ez a kis kitérõ csak 6km volt 1 kis szinttel.Világosban még hazaértem.Aszfaltos bicóra még hátulra teszek 1 12-es fogaskereket is,mert 44-11 után 32-11 jó lenne könnyebb áttételnek,de nagyon keresztben van a lánc és beleér a nagytányérba.
Szervezõdik egy Bikemag Fórum Tali,ha vki itt járna,ezen a topikon,és még nem szerzett volna róla tudomást...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, toltunk egyet múlt 7en, lezseren piros+ ösvény vissza a bervába, agyig érõ sárral
most hétvége nem jó, lepárlás van.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
melóba járás sajna kilõve mert reggelente én viszem a kölköt a satnyítóba, majd ha jön a jó idõ, akkor már õt is bájkkal viszem, de iylenkor nem.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Jobbulást kívánok!Melóba járogatsz bicajjal?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
bájk most pihen, zselésedés van a fejemben :(