savanya úr nagyon tekerte ma 3/4 4 körül a rákóczin. hová volt az igyekezet?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2012. február 28. - 20:04
Írta 2012. február 28. - 14:24
szombaton vki Vöröskõ és társai forrásokhoz bájkilag?
Na jó, üsse kavics, csatlakozom :-)
Írta 2012. február 28. - 10:55
Írta 2012. február 23. - 22:36
Írta 2012. február 23. - 09:41
Írta 2012. február 22. - 22:48
Írta 2012. február 22. - 16:35
Alut tudom,h'nem lehet fölmágnesezni:-)
Ilyen mágnes van számítógépekben is?
Ilyen mágnes van számítógépekben is?
Magellan-os
Írta 2012. február 22. - 10:27
a neodímium egy kiba erõs mágnes. alu nem mágnesezõdik. felraktam egy csapászszámmérõt s elég otromba a mágnese s szinte hzzáér a szenzor gyors kötözõjéhez, így kiagyaltam, hogy rejtett mágnest akarok csinálni. egy iylen neodímium mágnest becuppantok a pedáltengely végére. van akkora ereje, hogy ott marad. de pesten találtam s kolléga megy vmikor, így megoldott a logisztika.
Írta 2012. február 21. - 22:46
Piszta!
Te ezt direkt csinálod?!Felét sem értem amit írsz!:-)Ez a neodímium vmi új alumínium?Vagy mi?Vagy hány miliméter?Küllõmágnest tudok adni!Van kilóra is és lédig is!:-)
Te ezt direkt csinálod?!Felét sem értem amit írsz!:-)Ez a neodímium vmi új alumínium?Vagy mi?Vagy hány miliméter?Küllõmágnest tudok adni!Van kilóra is és lédig is!:-)
Magellan-os
Írta 2012. február 20. - 11:49
Urak!
Neodímium mágnest keresek 10-12 mm átmérõ (vagy mint egy betekert pedáltengely átmérõ) 1,5 2 3 mm vastagságban. Ha van valakinek kallódóban, vagy rendelkezik információval, hogy helyben hol tudok ilyet beszerezni, akkor ne legyen rest megosztani velem.
Neodímium mágnest keresek 10-12 mm átmérõ (vagy mint egy betekert pedáltengely átmérõ) 1,5 2 3 mm vastagságban. Ha van valakinek kallódóban, vagy rendelkezik információval, hogy helyben hol tudok ilyet beszerezni, akkor ne legyen rest megosztani velem.
Írta 2012. február 20. - 11:23
Írta 2012. február 19. - 22:34
jó idõ esetén lehet mi is felbájkolnánk meg vissza józsi baráttal aszfaltilag, nem ott alvósan
Írta 2012. február 19. - 22:17
Savanya!Jövõ 7 vége Répáshuta?Gyüssz?Bevállalod bájkkal?
Tegnap dobtam 1 asphalt-tot,Noszvaj-Eger-Tárkány-Oldal-völgyi elágnál fordultam,vissza Eger és Noszway és Gömbösfalva.Eléggé elfáradtam,Noszvajhoz közeledve jött már ki.De jó vót.Amióta Sly-jal tekeregtünk,azóta nem dobtam csak lajtosbicaj járatot...
Tegnap dobtam 1 asphalt-tot,Noszvaj-Eger-Tárkány-Oldal-völgyi elágnál fordultam,vissza Eger és Noszway és Gömbösfalva.Eléggé elfáradtam,Noszvajhoz közeledve jött már ki.De jó vót.Amióta Sly-jal tekeregtünk,azóta nem dobtam csak lajtosbicaj járatot...
Magellan-os
Írta 2012. február 19. - 22:10
jó az a maszk, nem igazán gond a nedvesedés, pedig már használtam hosszabb távon is...
mi az ár, piszta? lehet, egyik érdekel.
mi az ár, piszta? lehet, egyik érdekel.
Írta 2012. február 15. - 22:59
orrnál szellõzõs, meg membrános. csõsál nekem is van, csak az meg kibaszottul benyálasodik
Írta 2012. február 15. - 22:40
Honnan tettél szert ilyenre?Nem próbáltam még ilyen maszkot,de idegenkedem is tõle.Beizzad az arc és talán jobban lehet utána 1 arcüreg gyulladást is összeszedni.Eddig a csõsál még bevált...Urak, lesz eladó 2 db téli maszk. nyakvédõs, fülvédõs, vki már rakott be egyszer képet, tán savanyúnak is olyan van. Ha vit érdekel keressen.
32-12!ejha!Én nem vagyok elég combos ilyen áttételhez.Azzal még 28-30-as tempót is lehet tartani és nem pörgeted szét magad,próbáltam én is,amióta kevesebb fokozat van!Az biztos,h'amit ezek a deviant-osok lefelé és síkon veszítenek,azt visszahozzák fölfelé.Transon is volt 1 faszi 29-es SS-el,elsõ telós,nem mentem tõle sokkal jobbat fullyval,27 sebivel:-)
Magellan-os
Írta 2012. február 15. - 22:08
Urak, lesz eladó 2 db téli maszk. nyakvédõs, fülvédõs, vki már rakott be egyszer képet, tán savanyúnak is olyan van. Ha vit érdekel keressen.
Írta 2012. február 15. - 16:57
32-12 jelenleg, ilyen általános mászkára sztem jó. Ezzel még viszonylag jól meg lehet rakni ezt azt, ami felénk elõfordul, pölö feléd, noszvaj, oldalvölgy abszolválható még az én +20kg/nullkondi állapotommal is. Síkon sem kapnak tõlem agyfaszt az emberek(nem úgy, mint a 32-18 -ammal :-D) meg tartható a 20-25km utazó is. Hosszabb távon is jártam vele sokat (Eger-putnok-Eger, pl.) nekem ez így bevált.
Azzal egyetértek, hogy az a szemgúvasztó terep SS stílus nem hiszem, hogy igazából eredményes lenne, õk (deviantmtb.hu)is inkább egymás közötti bajnokságnak titulálják a maratonokon való részvételt, bár, emlékeim szerint egyikük a szumma master2???- ben egyszer hozott vele talán egy 4. helyet. Azért az nem pite.
Terepen sztem rohadtul meg lehet vele erõsödni...
Azzal egyetértek, hogy az a szemgúvasztó terep SS stílus nem hiszem, hogy igazából eredményes lenne, õk (deviantmtb.hu)is inkább egymás közötti bajnokságnak titulálják a maratonokon való részvételt, bár, emlékeim szerint egyikük a szumma master2???- ben egyszer hozott vele talán egy 4. helyet. Azért az nem pite.
Terepen sztem rohadtul meg lehet vele erõsödni...
Írta 2012. február 13. - 15:56
"országgyûlési képviselõ szeretnél lenni?"
Áhhh!Dehogy!Szembe is köpném magam!
2 hét után tegnap volt kis bájk:fölmentem Várkúti th.-hoz vízért.Faszányos volt!Jég nem volt,csak letaposott hó,a 2 nyomos murvás autóúton mentem föl és vissza is.Kilátás is jó volt föntrõl!
Szombaton gyalogtúráztunk "asszonytárssal" Mész-hegyi kaptárkövekhez.
Savanya!SS-ed milyen áttételû?Síkabb városokban lehet én is azzal nyomatnám.Hegyen-völgyön már nem tudom elfogadni,nem tartom túl egészségesnek!Maratonokon meg pláne,túl deviant.Bár erõsnek elég erõsek az ilyen emberkék,de 1 váltóssal még jobb eredmény lehetne...
Áhhh!Dehogy!Szembe is köpném magam!
2 hét után tegnap volt kis bájk:fölmentem Várkúti th.-hoz vízért.Faszányos volt!Jég nem volt,csak letaposott hó,a 2 nyomos murvás autóúton mentem föl és vissza is.Kilátás is jó volt föntrõl!
Szombaton gyalogtúráztunk "asszonytárssal" Mész-hegyi kaptárkövekhez.
Savanya!SS-ed milyen áttételû?Síkabb városokban lehet én is azzal nyomatnám.Hegyen-völgyön már nem tudom elfogadni,nem tartom túl egészségesnek!Maratonokon meg pláne,túl deviant.Bár erõsnek elég erõsek az ilyen emberkék,de 1 váltóssal még jobb eredmény lehetne...
Magellan-os
Írta 2012. február 12. - 08:39
Vmi csak lesz?!Lopunk,csalunk,hazudunk...
országgyûlési képviselõ szeretnél lenni?