Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
savanya úr nagyon tekerte ma 3/4 4 körül a rákóczin. hová volt az igyekezet?

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

szombaton vki Vöröskõ és társai forrásokhoz bájkilag?

Na jó, üsse kavics, csatlakozom :-)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
szombaton vki Vöröskõ és társai forrásokhoz bájkilag?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Savanya!Mikor tervezed indulást Égerbõl szombaton?
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
oké, érdekel. /maszk/
ja, bicóval megyek, csak lezseren.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
ilyesmi, mármint a winchesterekben :) csak az nem kör alakú :S

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Alut tudom,h'nem lehet fölmágnesezni:-)
Ilyen mágnes van számítógépekben is?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
a neodímium egy kiba erõs mágnes. alu nem mágnesezõdik. felraktam egy csapászszámmérõt s elég otromba a mágnese s szinte hzzáér a szenzor gyors kötözõjéhez, így kiagyaltam, hogy rejtett mágnest akarok csinálni. egy iylen neodímium mágnest becuppantok a pedáltengely végére. van akkora ereje, hogy ott marad. de pesten találtam s kolléga megy vmikor, így megoldott a logisztika. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Piszta!
Te ezt direkt csinálod?!Felét sem értem amit írsz!:-)Ez a neodímium vmi új alumínium?Vagy mi?Vagy hány miliméter?Küllõmágnest tudok adni!Van kilóra is és lédig is!:-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Urak!

Neodímium mágnest keresek 10-12 mm átmérõ (vagy mint egy betekert pedáltengely átmérõ) 1,5 2 3 mm vastagságban. Ha van valakinek kallódóban, vagy rendelkezik információval, hogy helyben hol tudok ilyet beszerezni, akkor ne legyen rest megosztani velem. :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
1500 péz

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jó idõ esetén lehet mi is felbájkolnánk meg vissza józsi baráttal aszfaltilag, nem ott alvósan

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Savanya!Jövõ 7 vége Répáshuta?Gyüssz?Bevállalod bájkkal?
Tegnap dobtam 1 asphalt-tot,Noszvaj-Eger-Tárkány-Oldal-völgyi elágnál fordultam,vissza Eger és Noszway és Gömbösfalva.Eléggé elfáradtam,Noszvajhoz közeledve jött már ki.De jó vót.Amióta Sly-jal tekeregtünk,azóta nem dobtam csak lajtosbicaj járatot...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jó az a maszk, nem igazán gond a nedvesedés, pedig már használtam hosszabb távon is...
mi az ár, piszta? lehet, egyik érdekel.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
orrnál szellõzõs, meg membrános. csõsál nekem is van, csak az meg kibaszottul benyálasodik

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Urak, lesz eladó 2 db téli maszk. nyakvédõs, fülvédõs, vki már rakott be egyszer képet, tán savanyúnak is olyan van. Ha vit érdekel keressen.

Honnan tettél szert ilyenre?Nem próbáltam még ilyen maszkot,de idegenkedem is tõle.Beizzad az arc és talán jobban lehet utána 1 arcüreg gyulladást is összeszedni.Eddig a csõsál még bevált...
32-12!ejha!Én nem vagyok elég combos ilyen áttételhez.Azzal még 28-30-as tempót is lehet tartani és nem pörgeted szét magad,próbáltam én is,amióta kevesebb fokozat van!Az biztos,h'amit ezek a deviant-osok lefelé és síkon veszítenek,azt visszahozzák fölfelé.Transon is volt 1 faszi 29-es SS-el,elsõ telós,nem mentem tõle sokkal jobbat fullyval,27 sebivel:-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Urak, lesz eladó 2 db téli maszk. nyakvédõs, fülvédõs, vki már rakott be egyszer képet, tán savanyúnak is olyan van. Ha vit érdekel keressen.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
32-12 jelenleg, ilyen általános mászkára sztem jó. Ezzel még viszonylag jól meg lehet rakni ezt azt, ami felénk elõfordul, pölö feléd, noszvaj, oldalvölgy abszolválható még az én +20kg/nullkondi állapotommal is. Síkon sem kapnak tõlem agyfaszt az emberek(nem úgy, mint a 32-18 -ammal :-D) meg tartható a 20-25km utazó is. Hosszabb távon is jártam vele sokat (Eger-putnok-Eger, pl.) nekem ez így bevált.
Azzal egyetértek, hogy az a szemgúvasztó terep SS stílus nem hiszem, hogy igazából eredményes lenne, õk (deviantmtb.hu)is inkább egymás közötti bajnokságnak titulálják a maratonokon való részvételt, bár, emlékeim szerint egyikük a szumma master2???- ben egyszer hozott vele talán egy 4. helyet. Azért az nem pite.
Terepen sztem rohadtul meg lehet vele erõsödni...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
"országgyûlési képviselõ szeretnél lenni?"
Áhhh!Dehogy!Szembe is köpném magam!
2 hét után tegnap volt kis bájk:fölmentem Várkúti th.-hoz vízért.Faszányos volt!Jég nem volt,csak letaposott hó,a 2 nyomos murvás autóúton mentem föl és vissza is.Kilátás is jó volt föntrõl!
Szombaton gyalogtúráztunk "asszonytárssal" Mész-hegyi kaptárkövekhez.
Savanya!SS-ed milyen áttételû?Síkabb városokban lehet én is azzal nyomatnám.Hegyen-völgyön már nem tudom elfogadni,nem tartom túl egészségesnek!Maratonokon meg pláne,túl deviant.Bár erõsnek elég erõsek az ilyen emberkék,de 1 váltóssal még jobb eredmény lehetne...
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Vmi csak lesz?!Lopunk,csalunk,hazudunk...

országgyûlési képviselõ szeretnél lenni? :)