Én ezt a Mátráról szoktam hallani.Sokan azt mondják,h'a Bükkben sosincs sár!Hát ezt elég erõsen meg tudnám cáfolni.
Nagyrészt igaz is, de azért vannak olyan részek ahol erõteljesen meg lehet szívni.
Én ezt a Mátráról szoktam hallani.Sokan azt mondják,h'a Bükkben sosincs sár!Hát ezt elég erõsen meg tudnám cáfolni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Lehet kinézetre az vagyok!:-)
Ma romboltam a testet!Találtam Ózdon elég jó áron zsír új 11-34-es XT fogsort,érett a fejemben a gondolat,h'föltekerek érte.Ma 9kor fölhívtam a manuszt,h'+van-e még?Mondja:ja,mondom akkor fölmegyek érte.Majdnem 3/4 11 volt,mikor elindultam.Bélapát elõtt elmentem Balatonnak,ezután fölfelé elég kaka úton megyehatár,de onnan le Borsodnádasdra kitûnõ úton száguldottam le.Arló és Ózd.1re ígértem és a késõbbi indulással is odaértem 1re.Biznisz +köttetett,vettem 1-2 péksütit,aztán irány Farkaslyuk irányába Csernely és Szilvásvárad.Farkaslyuktól kifelé kész voltam,+álltam többször is,de a tetõ hála nem volt messze.Szilvásról be Egerbe szintén nem volt 1szerû,szembeszél,fáradtság.Mónosbéltõl aztán már nem lehetett annyira érezni a szelet.Egerben beugrottam az Aranyküllõbe,vettem aszfaltozós gépre váltó és fékbowdenházat,fékbowdent.Fél kulacs vízzel nekivágtam a maradék hazaútnak,már nem volt kedvem Szent Jóska forrásig elmenni.Erõm visszatért,lehet csak azért,mert már nem volt messze az otthon.Pár perccel 5 után értem haza.A vége 134kilcsi lett,Ózdig még 26os átlagot nyomtam,hazafelé már ez tuti jóval kevesebb lett.Ez a tekerés olyan"Vagy eszik a disznó,vagy megdöglik"felfogású lett...