Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ez igen! Nagyon sportos jelöltjeid vannak! :-)

Sokan azt mondják,h'a Bükkben sosincs sár!Hát ezt elég erõsen meg tudnám cáfolni.

Én ezt a Mátráról szoktam hallani.
Nagyrészt igaz is, de azért vannak olyan részek ahol erõteljesen meg lehet szívni. :P

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szint az nem volt sz'tem nagy,nemtom...
Nem lett volna rossz menni tekerni holnap,de ma megint rombolás volt,csak gyalogszerrel.Teljesítménytúra Szilvásváradról Felsõtárkányba.Sógorjelölttel vállaltunk 1 27es távot,párom és anyósnakvaló 1 18asat.Nem kapkodtunk,5 és fél óra alatt nyomtuk le.Utána még párommal hazagyalogoltunk Tárkányból,6ra értünk haza.Holnap max vízért megyek/ünk el,pihi kell már,mert megtorolja a test ezeket.Sokan azt mondják,h'a Bükkben sosincs sár!Hát ezt elég erõsen meg tudnám cáfolni.Sima zöldön lefelé Tar-kõtõl Tárkány felé voltak jó süppedõs saras részek.Lehetne már sokfelé montendájkolni,de sokfelé nem is.
Bringázóknak holnapra jó tekerést!
Savanya!Voltál Putnokon bájkilag?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
9 kor indulunk

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Lehet kinézetre az vagyok!:-)
Ma romboltam a testet!Találtam Ózdon elég jó áron zsír új 11-34-es XT fogsort,érett a fejemben a gondolat,h'föltekerek érte.Ma 9kor fölhívtam a manuszt,h'+van-e még?Mondja:ja,mondom akkor fölmegyek érte.Majdnem 3/4 11 volt,mikor elindultam.Bélapát elõtt elmentem Balatonnak,ezután fölfelé elég kaka úton megyehatár,de onnan le Borsodnádasdra kitûnõ úton száguldottam le.Arló és Ózd.1re ígértem és a késõbbi indulással is odaértem 1re.Biznisz +köttetett,vettem 1-2 péksütit,aztán irány Farkaslyuk irányába Csernely és Szilvásvárad.Farkaslyuktól kifelé kész voltam,+álltam többször is,de a tetõ hála nem volt messze.Szilvásról be Egerbe szintén nem volt 1szerû,szembeszél,fáradtság.Mónosbéltõl aztán már nem lehetett annyira érezni a szelet.Egerben beugrottam az Aranyküllõbe,vettem aszfaltozós gépre váltó és fékbowdenházat,fékbowdent.Fél kulacs vízzel nekivágtam a maradék hazaútnak,már nem volt kedvem Szent Jóska forrásig elmenni.Erõm visszatért,lehet csak azért,mert már nem volt messze az otthon.Pár perccel 5 után értem haza.A vége 134kilcsi lett,Ózdig még 26os átlagot nyomtam,hazafelé már ez tuti jóval kevesebb lett.Ez a tekerés olyan"Vagy eszik a disznó,vagy megdöglik"felfogású lett...

kemény vagy vazze! ezért voltam én befosva a múltkor, hogy veled kell tekerni :) ha lesz egy kis idõm, megnézem mapsource-ban, hogy mennyi szintet mentél.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
holnap rakunk egyet valami aszfalto skezdet megyehatár felé majd visszafelé idõszakos forrásokhoz kicsi terep. ha vkit érdekel 10 kor indulás töviskesi autómosótól

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
te perverz állat :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Lehet kinézetre az vagyok!:-)
Ma romboltam a testet!Találtam Ózdon elég jó áron zsír új 11-34-es XT fogsort,érett a fejemben a gondolat,h'föltekerek érte.Ma 9kor fölhívtam a manuszt,h'+van-e még?Mondja:ja,mondom akkor fölmegyek érte.Majdnem 3/4 11 volt,mikor elindultam.Bélapát elõtt elmentem Balatonnak,ezután fölfelé elég kaka úton megyehatár,de onnan le Borsodnádasdra kitûnõ úton száguldottam le.Arló és Ózd.1re ígértem és a késõbbi indulással is odaértem 1re.Biznisz +köttetett,vettem 1-2 péksütit,aztán irány Farkaslyuk irányába Csernely és Szilvásvárad.Farkaslyuktól kifelé kész voltam,+álltam többször is,de a tetõ hála nem volt messze.Szilvásról be Egerbe szintén nem volt 1szerû,szembeszél,fáradtság.Mónosbéltõl aztán már nem lehetett annyira érezni a szelet.Egerben beugrottam az Aranyküllõbe,vettem aszfaltozós gépre váltó és fékbowdenházat,fékbowdent.Fél kulacs vízzel nekivágtam a maradék hazaútnak,már nem volt kedvem Szent Jóska forrásig elmenni.Erõm visszatért,lehet csak azért,mert már nem volt messze az otthon.Pár perccel 5 után értem haza.A vége 134kilcsi lett,Ózdig még 26os átlagot nyomtam,hazafelé már ez tuti jóval kevesebb lett.Ez a tekerés olyan"Vagy eszik a disznó,vagy megdöglik"felfogású lett...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Évek óta ezt a gyógymódot alkalmazom. Többé kevésbé bevált :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a gyerek "Szajooos"-nak hív, mióta fenn vótá' ehhehee
az anyja negyed óráig a pelust kérdezgette, mire rájött, mitmivan :-D

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ez tudományosan bizonyított!Mert csak akkor állok rá!:-)
Ma befejeztem a fully csapágycseréit,naon jó lett,mozog,mint állat!:-)Szabvány csapágy az összes,kb.3e. pézbõl meg is volt az egész.Alig várom,h'száradjon cseppet talaj...Hátsó váltókart is cseréltem,amibe még õszi bukáskor beletérdeltem.Kis hajlakk megy majd még a markolatok alá,ne forogjanak...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jaja, hp!!!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szeszre gondolsz?Lehet többet kellene muslicáskodni?!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
isztok ti rendesen?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Fosás nekem már megvan(volt) hozzá,tán vírusos.Tegnap este elég sza.ul voltam,11 körü sikerült lefeküdni,éjszakát átvészeltem,nem f.stam össze magam:-) Ma elmentem dokihoz-bár már reggel is jól voltam-azt mondta "járvány"van.Kaptam 1-2 bogyót,amit sz'tem be sem szedek,mert már elég jól vagyok,legfeljebb normaflor-t nyomatom még 1-2 napig.Hát ennyi!
Vasnapot még meglátom,jelzem úgyis,ha mek...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
hátha fos lesz a terep akkor aszfalton gurulunk, vasárnapi sem hangzik rosszul. idei elsõ bájkom lesz ez most :S

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mi alla? megfáztál, he? Van még egy eladó pofavédõje a kollegának! :-)
sztem a terepbicózás bukó, hacsak nem lesz 2-3 C fagy.. brutál sár van
szombat nekem nem jó, de vasnap lehet mehetne egy bányahegy-szilvás aszfalt veretés SS.
jelige: hányás fosás eldõléshatár sebesség

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hali egri és környéki urak!
Az a szombati bájk jó kis dagonyázás lesz...:-)Pénteken kimegyünk anyósjelöltékhez,szombaton pedig 1 Szilvásról induló teljesítménytúra keretében Tárkányig,majd hazagyalogolunk.Ha az idõjárás ne tesz be.
Én meg a mai naptól táppénzeskedem,a 7en már itthon leszek...Kényszerpihenõ!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
neeem, õt nem ismerem
golf fórumos arc, felnémeten

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
uram az már le van foglalva neked, jaja totál blekk. ksztnis csak nem berva bali?

szombat vöröskõ forrás és társai?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csapattam kifelé a kasztnis sráchoz, megnézni, mitmivan a géppel. nem láttalak, biztos lekötött a haláltmegvetõ tempo!
pofavédõ érdekel, ne add már el az egyiket. fekete?