Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. február 11. - 22:23
Írta 2012. február 11. - 14:21
Írta 2012. február 11. - 10:56
Frusztrál, hogy melózok, mint ló, aztán, ha nem hullámoztatja a szél a fost, akkor talán kapok levegõt. :-D
új hajtás van a városin, rendes SS lett novatech aggyal, már csak egy "rendes" láncfeszítõt kell bajlágolnom. Sztem jövõ 7en kész lesz.
Írta 2012. február 10. - 12:23
Hello mindenki!Cudar idõnk van már 1 ideje!Sly-jal való múltkori tekerésünk óta nem voltam még melóban sem bringával.Marad a gyalogtúra némi kikapcsolódás gyanánt!
A fully-t szétszedtem az után a tekerés után,cserélem az összes csapágyat.Így tiszta lappal indul a gép és vagy 2 évig nem kell hozzányúlni megint.
Savanya!Csak nem disszidálni akarsz munkaügyileg?!Rudi említette...Remélem azért egészségileg jól van kiccalád és te is?!Az biztos,h'nem túl élhetõ ez az ország!Most sem jobb mint elõzõ ciklusban!2/3-os többség,ne!Csak nehogy 1pártrendszer,v.diktatúra legyen itt!:-)
Sly!Mekkora hó van Szegeden?Hõmérséklet?
Jó lenne kicsit bájkolni már!Remélem kitombolja magát a tél februárban,nézek is 1 idõjárás elõjelzést,hátha ad némi reményt...
40cm hó, reggel mínusz húsz körül volt. futni kijárok esténknt a mínusz 16-ban, nem túl kellemes, ráfagy az izzadság a szempilláimra. remélem lassan melegszik majd az idõ, de szerintem márciusig esélytelen a Bükkben a bringa. pedig elkészültek az új kerekek az Anthemre, már nagyon jó lenne kipróbálni. egyelõre a garázsban nézegetem õket, csodaszépek
Írta 2012. február 09. - 12:06
A fully-t szétszedtem az után a tekerés után,cserélem az összes csapágyat.Így tiszta lappal indul a gép és vagy 2 évig nem kell hozzányúlni megint.
Savanya!Csak nem disszidálni akarsz munkaügyileg?!Rudi említette...Remélem azért egészségileg jól van kiccalád és te is?!Az biztos,h'nem túl élhetõ ez az ország!Most sem jobb mint elõzõ ciklusban!2/3-os többség,ne!Csak nehogy 1pártrendszer,v.diktatúra legyen itt!:-)
Sly!Mekkora hó van Szegeden?Hõmérséklet?
Jó lenne kicsit bájkolni már!Remélem kitombolja magát a tél februárban,nézek is 1 idõjárás elõjelzést,hátha ad némi reményt...
Írta 2012. január 31. - 20:19
Szombaton dobtunk 1 hójárózást Sly-jal.Mellér völgy,sárga,piros +,tanösvény a sziklaforrástól,Völgyfõ-ház,Ódor-vár,vissza Oldal-völgy piros+-en.Én nagyon csúszkáltam a ritka,de nagy bütykös guminkkal.Hóban,havas úton jó volt,de ahol kissé jeges volt,ott zabszempróba volt.Tárkánytól én már csak aszfalton mentem,de így is elég volt.Hazafelé szembeszél és a fáradtság is bejátszott.Cseboxból rövidíteni akartam kék+-en Egedi dûlõk felé,de saras volt,így visszamentem a városba és aszfalton tovább.Jó kis nap volt,csak kicsit hideg.Most játszik 1 kis zselékór,jaj.De a bringázás akkor is jól esett.Slynak is lett km a nap végére,mire még fölért Bélapátra...
hát hallod gyakorlatilag besztm mire hazaértem OKT-n szinte semmi keréknyom, törtem a fagyos havat. forró hagymaleves meg egy jó pacal és minden rendbejött másnap már csak gyalogtúra volt, a bringa most pihen hóolvadásig
egyébként vasárnap kiderült, hogy nagyon jó döntés volt, hogy nem a katonasírok felé indultam szombaton. kb másfél órát késtem volna, akkora hó volt a Kálmánhegyi úton, és ott sem járt még senki, bringával járhatatlan.
Írta 2012. január 30. - 11:41
Írta 2012. január 27. - 10:00
Nem BBB,hanem tán Acor gyártmányú.Héten vettem ollllyan piros kopófelülettel rendelkezõ fékpofát,régebben Bike+ gyártmányban vettem olyat,na az betyárul fogott,még vizesen is...4 ujjas volt a fék,ezzzel e,3 komponenesû trágy?!Hagyjuk má!!4 ujjas!megmondtad ;-)
ha a "3komponensû" a BBB pofát takarja, az elég lófaszka, télleg.
Nekem sajna bukó a 7vége /is/, szombaton agromash expo, vasnap kiccsallád.
ha minden jól megy, kap új hajtást munkásbicó, tolhatunk esti aszfalt/murva rájdot!
energiaital:
1: fröccs
2:tömény
3: Maté tea /most fedeztem fel kúl/
Maté(elõször Máténak néztem,pedig nem is piáltam:-)) teát hol vetted Savanya?Esti tekerésben benne vagyok,tök mind1,h'késõbb érek haza,ha + nem 1edül tekerek sötétben,talán kis drágám is nyugodtabb talán...
Írta 2012. január 26. - 22:36
Úgy néz ki,hétvégén is mehet a rájd,mert oldalbordám lebetegedett.
Piszta!Azt a házi izotóniás lötty keveréket egy újságban olvastam,1 dietetikus hölgy írta le:ha 1 litert keversz,akkor abba kb.1 kávéskanál sót kell tenni.Ásványvizet és vmi normálisabb gyümölcslevet keversz össze(szerintem vízbõl többet,gyümölcslébõl kevesebbet érdemes összekeverni,h'ne legyen túl sûrû).Trans-on az ivószatyorban ez volt,de kulascba a frissítõkön töltöttem,amit adtak.Nem volt túl sok frissítõ,ezért bebiztosítottam magam 1 kulaccsal is.
Ma elmentem vízért Síkfõkútra,de Attila-kútnál alig folyt a víz,gondoltam 1et és elindultam föl zöld négyzeten Várkútra.Egész jól ment fölfelé,22-24-et is használtam,de amikor meredekebb lett,nagy lett a slip,már a gumi is +kapart.Tolás!Lefelé ugyanitt jöttem le,meredekebb részen csak gyalogosan,mert a fék is hitványul fog(v-fék,azzal nincs is baj,de a 3 komponensû fékpofa,az 1 rakás sz.r)Attila-kút és onnan lefelé,míg el nem értem az aszfaltot,full jég volt,1 darabig 1ensúlyoztam,de a végsõ 100 m-t gyalog tettem +,mikor már az elsõ kerék is kicsúszott oldalra,slick,enyhe mintával:-)Izgalmas volt...
akkor majd péntek este csörgök és kitaláljuk melyik nap legyen. nekem jó a sz-v-és most úgy néz ki, hogy a hétfõ is.
Írta 2012. január 26. - 22:35
megmondtad ;-)
ha minden jól megy, kap új hajtást munkásbicó, tolhatunk esti aszfalt/murva rájdot!
energiaital:
maté tea tényleg nagyon jó. picit növeli a teljesítõképességet is, besegít a zsírégetésben, csökkenti az étvágyat. és érdekes módon még az alvásban is segít.
Írta 2012. január 26. - 22:31
energiaital:
Írta 2012. január 26. - 21:35
Piszta!Azt a házi izotóniás lötty keveréket egy újságban olvastam,1 dietetikus hölgy írta le:ha 1 litert keversz,akkor abba kb.1 kávéskanál sót kell tenni.Ásványvizet és vmi normálisabb gyümölcslevet keversz össze(szerintem vízbõl többet,gyümölcslébõl kevesebbet érdemes összekeverni,h'ne legyen túl sûrû).Trans-on az ivószatyorban ez volt,de kulascba a frissítõkön töltöttem,amit adtak.Nem volt túl sok frissítõ,ezért bebiztosítottam magam 1 kulaccsal is.
Ma elmentem vízért Síkfõkútra,de Attila-kútnál alig folyt a víz,gondoltam 1et és elindultam föl zöld négyzeten Várkútra.Egész jól ment fölfelé,22-24-et is használtam,de amikor meredekebb lett,nagy lett a slip,már a gumi is +kapart.Tolás!Lefelé ugyanitt jöttem le,meredekebb részen csak gyalogosan,mert a fék is hitványul fog(v-fék,azzal nincs is baj,de a 3 komponensû fékpofa,az 1 rakás sz.r)Attila-kút és onnan lefelé,míg el nem értem az aszfaltot,full jég volt,1 darabig 1ensúlyoztam,de a végsõ 100 m-t gyalog tettem +,mikor már az elsõ kerék is kicsúszott oldalra,slick,enyhe mintával:-)Izgalmas volt...
Írta 2012. január 26. - 19:47
Írta 2012. január 26. - 19:29
Írta 2012. január 26. - 18:02
Írta 2012. január 26. - 15:42
Írta 2012. január 26. - 15:41
Írta 2012. január 25. - 22:19
közben megnéztem weben a sikaflexet, cizellált a dolog, van specifikus ragasztójuk bebebee
Írta 2012. január 25. - 21:54
Írta 2012. január 25. - 21:46
Vat iz dö "kédergumi"?Sikaflex-et láttam már szélvédõragasztó anyag kiszerelésben.Az jó anyag,rohadt sok mindent lehet vele ragasztani,ha vmi mûanyag tört,vagy csak rögzíteni kell vmit:-) Tiszta felület kell hozzá(zsírtalanitva,pl.féktisztító spray-vel),meg 1 nap száradás...nem hiszem, hogy érezhetõen rosszabbodna a lánc/hajtás élettartam, szvsz.
laller:
kasztnis kollegát kérdezd már meg, hogy kédergumit mivel illik ragasztani. FPS ragasztót használtam ,de nem az igazi.
Okos garázsszomszéd sikaflex márkát emleget...