Hahó!Kivel mi újság?Vmi beszámoló tekerésrõl?Dobtatok vmit hétvégén Savanyú?
Én mégsem mentem vasnap tekerni,maradtam itthon,pihentem és átalakítottam az zaszfaltozós gépem fokozatait.Elöl maradt 22-32-44,hátul 11-18-24 2 szétbontott fogsorból.Meg találtam még elég jó,használható láncot.
Egyelõre bõven megfelelnek az áttételek,ma teszteltem élesben melóba és haza.
Volt bike-os társam is hazafelé,Nagy SE-s ismerõs Erõs "Pista"Andris.Nagy tempót nem mentünk,de noszvaji parton lefelé Andris ellépet,amit én nem akartam megtorolni,sötétben,kátyús úton.Így is fogtam 1 kátyút.Lejtõ aljában bevárt.
Jóccakát mindenkinek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Indította
lcs
, 2004. november 16. 19:16
Írta 2012. január 11. - 21:52
Írta 2012. január 07. - 20:08
Holnap bike,remélem!10,fél 11 körül indulok.Útvonalat még nem tudom!De ha vki csatlakozna,szóljon!
Ma gyalogost nyomattunk oldalbordával,+ vizet is hoztunk,de nem Attila-kúttól,hanem a Várhegyi turistaháztól,mert Attila-kútnál 1 alföldi nyugdíjas köröli házaspár volt-nem túlzás-kb. 50 flakonnal,+ 1-2 balonnal.Nem vártuk ki,és oda sem akartunk kérezkedni,mert hát nyugdíjasok,így fölmentünk Várkútra...
Ma gyalogost nyomattunk oldalbordával,+ vizet is hoztunk,de nem Attila-kúttól,hanem a Várhegyi turistaháztól,mert Attila-kútnál 1 alföldi nyugdíjas köröli házaspár volt-nem túlzás-kb. 50 flakonnal,+ 1-2 balonnal.Nem vártuk ki,és oda sem akartunk kérezkedni,mert hát nyugdíjasok,így fölmentünk Várkútra...
Magellan-os
Írta 2012. január 06. - 22:52
Írta 2012. január 06. - 21:59
Veletek tartanék,de pihenni is akarok,meg aztán vasnapra tervezek tekerést terepre.Amit meg is teszek,ha csak ónosesõ nem lesz,vagy esõ...
Idei elsõ idõjárás jelentés bicajjal:reggel kinézek,+2 fok,mondom tök lájt,de jó lesz bringázni.Készülõdés közben kiccsillag telefonal,h'fõút jeges.Sebaj,gondoltam csak nem végig?!Nekiindultam,és bizony háztól melóhelyi jeges volt az út,1-2 rövidebb szakaszt leszámítva!Egerben Faiskola úton kikerültem 1 hölgyet,na akkor éreztem kicsit csúszni a hátulját,amúgy nem volt zsizsás helyzet!Hazafelé holdvilágban tekertem,külön jó,mert jobban láttam:-)Jó kis nap volt így!Aszfaltozós gépet átalakítom 6 sebisre,elöl 3 tányér +marad,hátul 13 és 18as kerék marad.Próbáltam mostanában,elég lábkímélõ marad még így is....
Idei elsõ idõjárás jelentés bicajjal:reggel kinézek,+2 fok,mondom tök lájt,de jó lesz bringázni.Készülõdés közben kiccsillag telefonal,h'fõút jeges.Sebaj,gondoltam csak nem végig?!Nekiindultam,és bizony háztól melóhelyi jeges volt az út,1-2 rövidebb szakaszt leszámítva!Egerben Faiskola úton kikerültem 1 hölgyet,na akkor éreztem kicsit csúszni a hátulját,amúgy nem volt zsizsás helyzet!Hazafelé holdvilágban tekertem,külön jó,mert jobban láttam:-)Jó kis nap volt így!Aszfaltozós gépet átalakítom 6 sebisre,elöl 3 tányér +marad,hátul 13 és 18as kerék marad.Próbáltam mostanában,elég lábkímélõ marad még így is....
Magellan-os
Írta 2012. január 06. - 21:27
holnap rontenbájk.
Tali reggel kilenckor Dávid pepes garázsánál. /Rákóczi úti shell kút elõtti soron/ vagy tel. nekem
70 287 1658
laza legális lazulás.
Tali reggel kilenckor Dávid pepes garázsánál. /Rákóczi úti shell kút elõtti soron/ vagy tel. nekem
70 287 1658
laza legális lazulás.
Írta 2012. január 05. - 10:46
Írta 2012. január 04. - 10:51
Über lehetett?!Már én is vmi élvezetesebb tekerésre vágyom,de eddig még nem jutottam el.Addig csak a melóba járás marad!
Ha minden jól megy,hétvégén dobok 1 kis terepet,még ha a merevvillással is!
Apropó!Esztergályost keresnék Egerben! Ha vki tud,jelezze!
Ha minden jól megy,hétvégén dobok 1 kis terepet,még ha a merevvillással is!
Apropó!Esztergályost keresnék Egerben! Ha vki tud,jelezze!
Magellan-os
Írta 2012. január 03. - 23:17
búék a bükkieknek. elsején toltam egy bélapát-bánkút-nagymezõ-bélkõ túrát. húszcenti hó, szakadt is rendesen. meg röpködõ mínuszok. csodaszép túra volt. az egyik legszebb valaha. másnap szarvaskõ. király kis ösvények, napsütés, visszafele dagonya. mindegy. csak gondoltam megosztom. még ha nem is annyira érdekes
Írta 2012. január 03. - 22:45
Írta 2012. január 02. - 21:43
Írta 2012. január 02. - 10:00
BUÉK-ot mindenkinek!
Savanya!Még a Misönnel nyomatod,megvan még?
Piszta!Faszányos a bögréd!Tetszik!Lehet,h'én is koppintom,csak Magellan dizájnnal!:-)
Rakhatnánk vmit hétvégén,he!
Savanya!Még a Misönnel nyomatod,megvan még?
Piszta!Faszányos a bögréd!Tetszik!Lehet,h'én is koppintom,csak Magellan dizájnnal!:-)
Rakhatnánk vmit hétvégén,he!
Magellan-os
Írta 2012. január 01. - 21:22
Írta 2011. december 31. - 19:30
Tegnap nyomtunk egy kis bükköt. Bervabánya fel, aszfalton s tárkányba le terepen. Jó kis jégtörõzés hótúrás volt. Fentebb még a hó is szállingózott. ma csak egy tárkányi tó aszfaltot toltunk, meg lemostam a lovat.
Írta 2011. december 30. - 22:27
Mizu?Letekertétek a karácsonyi maradék bejglit,halászlevet?:-)
Megvolt ma az idei utolsó melóba tekerés.Cseresznyefalván akkora köd volt reggel,h' lámpákat is bekapcsoltam,+ kukásmellény is felugrott.Noszvaj fölött már tiszta idõben tekertem,de hideg volt.Mire beértem Egerbe,lejegesedtem,a lovammal együtt...Egerbe ismét köd fogadott.Pedig ha hideg is van,jól esik látni ilyenkor télen is a tiszta égboltot.Holnap még lehet fölugrok vízért Síkfõkútra Attila-kúthoz,az lehet az idei utolsó tekerés!
Megvolt ma az idei utolsó melóba tekerés.Cseresznyefalván akkora köd volt reggel,h' lámpákat is bekapcsoltam,+ kukásmellény is felugrott.Noszvaj fölött már tiszta idõben tekertem,de hideg volt.Mire beértem Egerbe,lejegesedtem,a lovammal együtt...Egerbe ismét köd fogadott.Pedig ha hideg is van,jól esik látni ilyenkor télen is a tiszta égboltot.Holnap még lehet fölugrok vízért Síkfõkútra Attila-kúthoz,az lehet az idei utolsó tekerés!
Magellan-os
Írta 2011. december 30. - 09:54
Tegnap Józsi baráttal nyomtunk egy tárkányi tó oda vissza flasztert. Mára tervezüónk méág egy kisebb terepet Józsi baráttal és Savanyúval
Írta 2011. december 29. - 21:13
Sokfelé lehet tekeregni,bár most a legtöbb úton igen nagy dzsuva lehet...Ha többet pörög a kerék,mint amennyit haladok,az nekem nem gyerebe!Sokan azt mondják,h' a Bükkben sosincs sár!Annyira én is ismerem,h' mutassak néhány beragadós utat,és azok sem jelöletlenek.
Egri különítmény!Nyomattatok már vmi tekerést?
Én tegnap melóba mentem-ismét-bájkkal.Haza már viszonylag késõn indultam,kb.fél 7 felé.Eger után allora köd volt,h'csak 1 vonalat láttam a felezõvonalból,ez pár métert jelent.De hideg legalább nem volt,és baj sem.Holnap talán megint bike,reggel elválik,milyen az idõ és a kedv...
Egri különítmény!Nyomattatok már vmi tekerést?
Én tegnap melóba mentem-ismét-bájkkal.Haza már viszonylag késõn indultam,kb.fél 7 felé.Eger után allora köd volt,h'csak 1 vonalat láttam a felezõvonalból,ez pár métert jelent.De hideg legalább nem volt,és baj sem.Holnap talán megint bike,reggel elválik,milyen az idõ és a kedv...
Magellan-os
Írta 2011. december 27. - 21:59
ha lesz vmi nagy valszeg 30 lesz, szilveszter nekem is itthon, d enémi térhajlítással, úgyhogy elseje felejtõs
merre lehet még ilyenkor a bükkben tekerni? én elsején megyek fel pár napra, de még nem tudom vigyek-e bringát.
Írta 2011. december 26. - 21:57
ha lesz vmi nagy valszeg 30 lesz, szilveszter nekem is itthon, d enémi térhajlítással, úgyhogy elseje felejtõs
Írta 2011. december 26. - 21:10
28 30 is ok. csörögj, baráttya.
Akár 1-én mehetünk vmit, itthon töltöm a szilvesztert, mint a kisnyugdíjasok
Akár 1-én mehetünk vmit, itthon töltöm a szilvesztert, mint a kisnyugdíjasok
Írta 2011. december 25. - 22:15
28 lehet érdekes lehet vmi lájtosra, de a 30 még jobban mert akkor már nem lesznek itthon a köjkök.