Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. május 24. - 21:58
Csak a héten, azaz hétfõ estig van egy darab eladó 2.2x26 Continental RaceKing hajtogatós külsõ gumim. csak kipróbálva volt. Kacsázik. Ára 4.000 HUF fix
Írta 2012. május 21. - 18:54
Írta 2012. május 20. - 22:36
A Borház soron van 1ik kollégámnak pincéje,ott volt a parti.Bevállaltam az oda és visszatávot bike-kal.Befelé Egerbe fogtam 1 robogóst Síkfõkúti elágtól.Lefelékben lõttem,fölfelékben visszaelõzött.Mátyus lovastanyától föl a sportrepülõtérig elõzött + végleg,ott a képébe vigyorogtam a 40-45 év körüli fószernek.Lájtos betekerést terveztem,nem jött össze.Ha hasonló képen nyomom Cseresznyefalvától,saját rekordot döntök,bár így sem lett rossz részidõ várállomásig.:-)
Tegnap Kövesd piacot nyomtuk társsal,ma Várkúti th. forrásvízügyileg.Bike-ilag jó kis 7 volt!!!5 nap bike/7nap.
Holnap lehet kontendáj lesz melóba,ismét!
Vasárnap lehet,h'fönt leszünk Szilváson,maratonozókkal lesz kis míting!
Cakát!!!!
Írta 2012. május 19. - 20:00
" Szombaton megyünk Alexal a szílvásra most már nagyon szeretném oda adni neked a páleszodat azóta is itt van a konyha pulton."
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. május 19. - 18:58
Írta 2012. május 19. - 07:08
holnap du megyek vmi terepet dáviddal. be kéne álligatni a montimat. csörögjetek meg délelõtt, mitmivan.
Írta 2012. május 18. - 19:53
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. május 18. - 08:41
legyen 7fõ bicaj, még eldõl, monti, vagy aszfalt.-Hétfõ szerintem oksa!
Most nagyon ráálltam bringázásra,de h' minek,azt nem tudom!Tegnap elõtt meló oda-vissza,tegnap kis tekergés meló után Lopakodóval,ma-bár szabin vagyok-délután/este cégespincepartieszemiszomcsülökpörköltezzelazzalcsúsztatva,arra viszont bemegyek,lehet,h'bicajjal,aztán éccakai tekerés haza!Jeee!
Írta 2012. május 17. - 20:58
26-28
27: foghúzás jepp, de ütközhetünk! most lesz szilvásM, ugye? sztem kimegyek vhová tüntetni/büntetni!
most vasnap megyek vmi terepet dáviddal, de csak bicajállígatásilag.
lajos:
legyen 7fõ bicaj, még eldõl, monti, vagy aszfalt.
ha netán nekünk vasárnap eik pályahesszölés nem tarttotk velünk?
Írta 2012. május 17. - 20:23
Jaja, akkor lesz. A kempingben fogunk alukálni.26-28
27: foghúzás jepp, de ütközhetünk! most lesz szilvásM, ugye? sztem kimegyek vhová tüntetni/büntetni!
lajos:
Napközben meg kint a terepen, vagy a Merkapt sátor alatt leszek fellelhetõ. Gyertek, rakjunk valamit! :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. május 17. - 17:44
lajos:
Írta 2012. május 16. - 21:37
Írta 2012. május 16. - 19:56
Viszont!Holnap du.tekerés?Elvileg már jobb idõ lesz,mint ma!Ha Lopakodó kolléga végzett melóban-és én is-gondolom olyan fél 6 körül tudunk indulni.Aki hamarabb ér haza,bedobhat akár 1-2 tölteléket is,de inkább vmi lájtosat és a gyomornak nem +terhelõt egyetek!!!Lámpa jó ha van a bringán,hátyiban...
Savanya!Lehet,h'engem is érdekelne 1 olllyya' slovenská tekergés!Gyere te is tekerni holnap!
Írta 2012. május 16. - 12:27
A terv: aszfalton el szilvásra, aztán maraton rövid táv megcsinál, majd vagy aszfalton haza vagy valami laza terepen el a kálmánhegyire
Írta 2012. május 16. - 09:36
Mikor nyomunk már vmi közös terepezést emberek?
Na bakker ezt is jókor olvasom. Köszönöm szerver túlterhelés! Tegnap mentem be a susnyásba. Valami eszméletlen szép helyen jártam a piros jelzést követve. Csak sajna rámsötétedett és vissza kellett fordulnom.
Amúgy pontban 5 órakkor már otthon voltam, de mire megkajáltam, átöltöztem és kigurultam a lakásból és elhagytam a várost, már fél 7 is volt...
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. május 15. - 23:59
26 vagy 28-án szilvás környékén? Savanya?Mikor nyomunk már vmi közös terepezést emberek?Kristóf is lehet h'velünk tart majd,hívott telcsin múlt héten...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. május 15. - 19:47
lehet velünk tartani. szerda vagy csüt du meló után rakok vmi lájtot kb olyan 5 órás indulással.
Írta 2012. május 15. - 14:40
Nem akartam hencegni...VDO kalandtúra 2 keréken!Minden évben más tájegységen rendezik meg.Lényege,h'van 20-30 pont,amit ha fölkeresel és válaszolsz az adott hellyel kapcsolatos kérdésre,pontot kapsz.1 menetlevél van nálad,abban vannak a kérdések és a fölkeresendõ pontok.Vannak õrzött pontok,ott szervezõk vannak és õk mondják + a feladatot.Ezek a helyek magasabb pontot érnek.Az,h'a pontokat milyen sorrendben keresed föl,az tetszõleges,ettõl stratégiai túra is egyben.gratula macifül, nem is dicsekedtél tegnap E! meeecsoda kemények vagytok túlélésileg!
félnyóc, ja közben megtelefonáltuk. Ha vki szeretne csatlakozni, nosza.
2 éve a Börzsönyben rendezték +,akkor 3an voltunk,6.-ak lettünk,kb.130-140km-t mentünk,sógi ki is purcant,bár haver is most,idén.Nézzétek meg esetleg a kalandtúra honlapján a galériát,már idei képek is vannak!
Színes bikkmakk felület cép,de szerver túl sokszor túlterhelt!Pláne este!!!!!!!!!!
Mikor nyomunk már vmi közös terepezést emberek?Kristóf is lehet h'velünk tart majd,hívott telcsin múlt héten...