Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. május 05. - 18:56
cápa:
assemondod, romoljon meg az összes befõttem, miközbe' itthon vagy E.
/dávid mondta, csavartá kifelé május 1 környékén/
Írta 2012. május 05. - 06:42
Ja,eszembe jutott 1 szösszenet a keddi hazajövetelrõl:Szalajka-völgy,Fátyol vízesés melletti rövid,de technikás emelkedõt abszolváltam.Lefele,szintén ott apa ás 17 18 éves fia:
apa:Nézd a bolondot,mit csinál!
fia:De megcsinálta!
Vannak még azért olyanok,akik másként látják a dolgokat!:-)
Jó hétvégét és jó tekercseket!
az egy nagy kedvenc emelkedõm, sose hagyom ki
Írta 2012. május 04. - 10:14
apa:Nézd a bolondot,mit csinál!
fia:De megcsinálta!
Vannak még azért olyanok,akik másként látják a dolgokat!:-)
Jó hétvégét és jó tekercseket!
Írta 2012. május 04. - 09:54
Írta 2012. május 03. - 20:54
errõl lemaradtam, minnyá ráguglizok
nembirom összerakni rontenkájbot, mindig fröccsözés van.(most is, muhaha)
viszont holnap du/este eger-putnok-eger klasszik, félig éjszakai máderz déjz rájd! Ha vkinek van kedve, elémgyöhet! Ha jó lesz kedvem, megtolom éjjeli mályinkát fehérsasos kapuccsínóilag. Nagylámpa lesz nálam, szal asse' kell.
Írta 2012. május 01. - 21:48
4 óra,fél 5ig dolgozom legtöbbször.Héten viszont már nem tekerek,holnap buszozás melóba,csüttök fejtágításon leszek Nyíregyházán,pénteken szabin leszek.Jövõ 7tõl elkísérhetsz!:-)
Tekerés faszányos volt,felmentünk Bélkõig,elõtte kunyhót néztünk,aztán leugrottunk Szilvásra palacsintázni,aztán sógorjelöltemmel többieket elkísértük Katonasírokig és visszagurultunk Szilvásra,összcsaládi program volt 5tõl!
Ma jöttem haza,full terepen nyomatva-na jó,volt 10 km aszfalt fennsíkon és Noszvajtól.Tárcsák bekoptak a 2 nap alatt,bár hásssóba veszek új betétet,mert +csiszolva sem sík a felülete és nem fogja jól a tárcsát,nem 100%-os!
Hétvégén VDO Kalandtúra 2 keréken Gyõzikefalva és környékén...
Írta 2012. május 01. - 21:30
milyen volt a tereprájd?
lajos:
meddig melózol te általában?
hazakísérhetlek? ;-)
Ami engem illet, oldalvölgyet megrakva toltam a távot, végül is egyedül, mint ahogy gondoltam. :-D 12-én akkor mehet az ökopark 110 móka, arra már elvileg jön Dávid cimbora is. Addig még hazamegyek muttihoz putnokra edzésileg, anyáknapját illetõleg. jó gyöngyvirágozós helyet megköszönnék Eger - putnok aszfalt etap között ;-)
Írta 2012. május 01. - 21:26
Írta 2012. április 29. - 19:58
Írta 2012. április 29. - 19:39
Ha vki + terpezne,9kor találkozó Felsõtárkány,Sport büfé és környéke,focipálya.Ex kolléga kasztnis VW Peti,öccse,+ 1-2 ember az összetétel...Laza,nem nyomatós tekerés!
Jóccakát!
Írta 2012. április 29. - 19:24
Írta 2012. április 29. - 08:41
csörögjetek, kinek mi a jó! reggel 7-8 körül indulnék.
Írta 2012. április 26. - 21:03
Nyomathatunk estébe nyúlót is!
Írta 2012. április 26. - 20:36
Egyetlen állat amitõl f*sok az erdõben az a vaddisznó. Pont most kölykedzenek. Szinte a vadgazdálkodás összes példányát láttam már (róka, õz, szarvas, muflon) csak vaddisznót nem és ezt le is kopogom, mert nem is akarok látni egyet sem!
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. április 26. - 13:47
Lopakodó:ha az idõ is jó lesz,jó 7végéd lesz.Tényleg nagyon szép a Zemplén!!!Tavaly voltunk Sárospatakon és környékén,de az idõ f.s volt.3 nap,ebbõl az utolsó nap tudtunk csinálni 1 kis gyalogtúrát föl a tengerszemhez.
Öko túrára elvileg megyek,de még nem tudom,h' gyalog v.bringa lesz a részvétel...
Írta 2012. április 26. - 10:03
Louis: Ökopark 110K nyugdíjas futam???
Írta 2012. április 26. - 08:37
Hello!Nem sz.rakodik a fórum mostanában,nincs túlterhelve eme szerver e!Négy napban vmi terepezés,mondjuk hétfün?
Hogy mik ugranak ki a bokorból a környéken?!Hétfõn szálítmánypztam bringát és magam haza meló után aszfalton és Szõlõcskepuszta után S+-rõl kivágódik elém 1 jó kis montis néni!Olllyan 160 cm,nem túl hosszú barna hajú,vmilyen merev Trek-kel tolta az bringa orrában 1 fehér Reba,Recon?Na de nem a bringa volt a legjobb látnivaló,hanem aki rajta mozgolódott.Hát nem vót elhízva,nagyon jó testyi vót neki!Ritkán látni a gyengébbik nem ilyen mutatós egyedeit,pláne bringán!
Ma "este" dobtam aszfalton 1 Völgyfõ-ház oda visszát,vízvételileg.2 óra alatt gyûrtem le...
hát bakker, elém legutóbb egy vaddisznó ugrott, az is a randábbik fajtából
Írta 2012. április 25. - 22:36
Írta 2012. április 25. - 22:00
Hogy mik ugranak ki a bokorból a környéken?!Hétfõn szálítmánypztam bringát és magam haza meló után aszfalton és Szõlõcskepuszta után S+-rõl kivágódik elém 1 jó kis montis néni!Olllyan 160 cm,nem túl hosszú barna hajú,vmilyen merev Trek-kel tolta az bringa orrában 1 fehér Reba,Recon?Na de nem a bringa volt a legjobb látnivaló,hanem aki rajta mozgolódott.Hát nem vót elhízva,nagyon jó testyi vót neki!Ritkán látni a gyengébbik nem ilyen mutatós egyedeit,pláne bringán!
Ma "este" dobtam aszfalton 1 Völgyfõ-ház oda visszát,vízvételileg.2 óra alatt gyûrtem le...
Írta 2012. április 25. - 21:34
Krikikus Mászon volt vki?
Én voltam a MC CM-en csak tudnám minek! Jó volt a buli,csak sok volt a kucsög. Egy évben nem fékezek annyit mint ezeken a meleg felvonulásokon. A társaság miatt megyek csak ki, csak pont azokkal nem találkozok, akivel érdemes. Persze riszpekt a kivételeknek.