Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
dik. kikészültem.
cápa:
assemondod, romoljon meg az összes befõttem, miközbe' itthon vagy E.
/dávid mondta, csavartá kifelé május 1 környékén/

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ja,eszembe jutott 1 szösszenet a keddi hazajövetelrõl:Szalajka-völgy,Fátyol vízesés melletti rövid,de technikás emelkedõt abszolváltam.Lefele,szintén ott apa ás 17 18 éves fia:
apa:Nézd a bolondot,mit csinál!
fia:De megcsinálta!
Vannak még azért olyanok,akik másként látják a dolgokat!:-)
Jó hétvégét és jó tekercseket!

az egy nagy kedvenc emelkedõm, sose hagyom ki :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ja,eszembe jutott 1 szösszenet a keddi hazajövetelrõl:Szalajka-völgy,Fátyol vízesés melletti rövid,de technikás emelkedõt abszolváltam.Lefele,szintén ott apa ás 17 18 éves fia:
apa:Nézd a bolondot,mit csinál!
fia:De megcsinálta!
Vannak még azért olyanok,akik másként látják a dolgokat!:-)
Jó hétvégét és jó tekercseket!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
najon kemények vagytok strácok, íccaka meg stb, meg körbe a félvilágot :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
noszahajrá!
errõl lemaradtam, minnyá ráguglizok
nembirom összerakni rontenkájbot, mindig fröccsözés van.(most is, muhaha)
viszont holnap du/este eger-putnok-eger klasszik, félig éjszakai máderz déjz rájd! Ha vkinek van kedve, elémgyöhet! Ha jó lesz kedvem, megtolom éjjeli mályinkát fehérsasos kapuccsínóilag. Nagylámpa lesz nálam, szal asse' kell.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Háj!
4 óra,fél 5ig dolgozom legtöbbször.Héten viszont már nem tekerek,holnap buszozás melóba,csüttök fejtágításon leszek Nyíregyházán,pénteken szabin leszek.Jövõ 7tõl elkísérhetsz!:-)
Tekerés faszányos volt,felmentünk Bélkõig,elõtte kunyhót néztünk,aztán leugrottunk Szilvásra palacsintázni,aztán sógorjelöltemmel többieket elkísértük Katonasírokig és visszagurultunk Szilvásra,összcsaládi program volt 5tõl!
Ma jöttem haza,full terepen nyomatva-na jó,volt 10 km aszfalt fennsíkon és Noszvajtól.Tárcsák bekoptak a 2 nap alatt,bár hásssóba veszek új betétet,mert +csiszolva sem sík a felülete és nem fogja jól a tárcsát,nem 100%-os!
Hétvégén VDO Kalandtúra 2 keréken Gyõzikefalva és környékén...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
télleg, petyához le kellene ruccannom díszlécpatentilag.
milyen volt a tereprájd?
lajos:
meddig melózol te általában?
hazakísérhetlek? ;-)
Ami engem illet, oldalvölgyet megrakva toltam a távot, végül is egyedül, mint ahogy gondoltam. :-D 12-én akkor mehet az ökopark 110 móka, arra már elvileg jön Dávid cimbora is. Addig még hazamegyek muttihoz putnokra edzésileg, anyáknapját illetõleg. jó gyöngyvirágozós helyet megköszönnék Eger - putnok aszfalt etap között ;-)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
rakja itt mindenki a rakni valót :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
höjh, nyomjátok.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Ha vki + terpezne,9kor találkozó Felsõtárkány,Sport büfé és környéke,focipálya.Ex kolléga kasztnis VW Peti,öccse,+ 1-2 ember az összetétel...Laza,nem nyomatós tekerés!
Jóccakát!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, elvileg reggel 7 az indulás,cimbi garázsarákóczi út, volt csuvas/most vmi kínai bolt/ átellenben. megyehatár-bányah-bánkut nagymezõ-olaszk. szilvás-Eger az etap.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
holnap hosszú aszfaltos csapatás lenne, túrás jelleggel. (sörözés, fûben fetrengõs kullancsgyûjtés, stb) Feri jön, meg Dávid cimbora
csörögjetek, kinek mi a jó! reggel 7-8 körül indulnék.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hát,7 óra az már 1 kicsit késõ,bár félig éjszakai túrát is lehet nyomatni!:-)Én általában 4-fél 5-ig dolgozom,kb.5 mire elhagyom Egert vmelyik irányba...
Nyomathatunk estébe nyúlót is!
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Ha jövõhéten még nem is, de az azt követõ hetekben itt lesz a bringa. De újabban nem úszom meg a melót és csak 6 óra körül tudok lelépni. Ha olyan 7 óra tájt indulnák tekerni bármerre az neked jó lenne?

Egyetlen állat amitõl f*sok az erdõben az a vaddisznó. Pont most kölykedzenek. Szinte a vadgazdálkodás összes példányát láttam már (róka, õz, szarvas, muflon) csak vaddisznót nem és ezt le is kopogom, mert nem is akarok látni egyet sem!

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Vaddisznóból addig a jó,amíg távolodik!
Lopakodó:ha az idõ is jó lesz,jó 7végéd lesz.Tényleg nagyon szép a Zemplén!!!Tavaly voltunk Sárospatakon és környékén,de az idõ f.s volt.3 nap,ebbõl az utolsó nap tudtunk csinálni 1 kis gyalogtúrát föl a tengerszemhez.
Öko túrára elvileg megyek,de még nem tudom,h' gyalog v.bringa lesz a részvétel...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
sajna ritkán futni össze bájkos milfekkel, pedig akad 1-2 sukár. Ezért szeretem a versenyeket, ott lehet gyönyörködni a valagakban. :) Tegnap Józsi baráttal Tárkányi tavat raktuk meg, s Várhegy lakópark elõtt kanyarodott elénk egy bájkina meg a pasija. Gyönyörködni akartunk az idomaiban, de gyorsan lehúzódtak, hogy menjünk :S :D

Louis: Ökopark 110K nyugdíjas futam???

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hello!Nem sz.rakodik a fórum mostanában,nincs túlterhelve eme szerver e!Négy napban vmi terepezés,mondjuk hétfün?
Hogy mik ugranak ki a bokorból a környéken?!Hétfõn szálítmánypztam bringát és magam haza meló után aszfalton és Szõlõcskepuszta után S+-rõl kivágódik elém 1 jó kis montis néni!Olllyan 160 cm,nem túl hosszú barna hajú,vmilyen merev Trek-kel tolta az bringa orrában 1 fehér Reba,Recon?Na de nem a bringa volt a legjobb látnivaló,hanem aki rajta mozgolódott.Hát nem vót elhízva,nagyon jó testyi vót neki!Ritkán látni a gyengébbik nem ilyen mutatós egyedeit,pláne bringán!
Ma "este" dobtam aszfalton 1 Völgyfõ-ház oda visszát,vízvételileg.2 óra alatt gyûrtem le...

hát bakker, elém legutóbb egy vaddisznó ugrott, az is a randábbik fajtából :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Sajnos negatív. A hosszú hétvégére kiköltözök a Zemplénbe. Lenyûgözõ a táj a Bükk után amit szintén imádok, de azoktól a hegyes vulkanikus csúcsoktól magamhoz tudnék nyúlni annyira egzotikusnak hatnak a tompa mészkõ hegységek után.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hello!Nem sz.rakodik a fórum mostanában,nincs túlterhelve eme szerver e!Négy napban vmi terepezés,mondjuk hétfün?
Hogy mik ugranak ki a bokorból a környéken?!Hétfõn szálítmánypztam bringát és magam haza meló után aszfalton és Szõlõcskepuszta után S+-rõl kivágódik elém 1 jó kis montis néni!Olllyan 160 cm,nem túl hosszú barna hajú,vmilyen merev Trek-kel tolta az bringa orrában 1 fehér Reba,Recon?Na de nem a bringa volt a legjobb látnivaló,hanem aki rajta mozgolódott.Hát nem vót elhízva,nagyon jó testyi vót neki!Ritkán látni a gyengébbik nem ilyen mutatós egyedeit,pláne bringán!
Ma "este" dobtam aszfalton 1 Völgyfõ-ház oda visszát,vízvételileg.2 óra alatt gyûrtem le...
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

Krikikus Mászon volt vki?

Én voltam a MC CM-en csak tudnám minek! Jó volt a buli,csak sok volt a kucsög. Egy évben nem fékezek annyit mint ezeken a meleg felvonulásokon. A társaság miatt megyek csak ki, csak pont azokkal nem találkozok, akivel érdemes. Persze riszpekt a kivételeknek.