Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
ha jó idõ lesz mehetünk majd, leszedtem a slickeket s felmetek a contik :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
fasza. ezért már érdemes volt elindulni.
héten rárepülök rontenkájb projektre, azt' mehetünk melóutánit, 30-40 km.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
a TT 113km a teljes táv kb 130.82 km GPS szerint

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, öko jó volt.
mennyi lett a vége?
legjobb gulyás díj elsõ hely.
mehetnénk egy király hegyet vmikor, ottalvás, másnap meleg hegy fürci, occsó fagyi 10000 gombóc, azt' haza.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

15?????? De inkább több??????????? (((O_o)))

Meg is ütne a guta! Valamit nagyon nem jól csinálsz...

Engem is megütött már párszor.
De most már csak elmosolyodok, és megfódom.
Ha valaki, akkor én biztos tudok majd nyilatkozni a Kenda trutyi hatásáról.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

Én idén eddig kb. 15nél tartok, de inkább több mint kevesebb.
A csúcs: az utábbi 24 óra alatt 3.
Így hát most lesúlyoztam a gépet egy Kenda trutyival, hátha...
Szarabb már csak nem lesz, vagy kitudja.

15?????? De inkább több??????????? (((O_o)))

Meg is ütne a guta! Valamit nagyon nem jól csinálsz...

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Na megraktuk Ökot. Kemények voltunk :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
mitet kellett túlélni? Nem elég nektek már így is magyarország??? XD

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gratula macifül, nem is dicsekedtél tegnap E! meeecsoda kemények vagytok túlélésileg!
félnyóc, ja közben megtelefonáltuk. Ha vki szeretne csatlakozni, nosza.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Én idén eddig kb. 15nél tartok, de inkább több mint kevesebb.
A csúcs: az utábbi 24 óra alatt 3.
Így hát most lesúlyoztam a gépet egy Kenda trutyival, hátha...
Szarabb már csak nem lesz, vagy kitudja.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Na akáccal hagyál békén jóvan! :D Egyszer mentem be akácosba de tolni is kellett kifele :DD Amúgy megnem mondom neked, hogy terepen vagy aszfalton szedek e össze több defektet. Nem azt mondom, hogy lépten nyomon defektem van, de egy szezont 3-nál kevesebbel még nem úsztam meg (5 volt a max). És ez nekem már sok(k).

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
savanya mi holnap 7:30kor tervezzük az indulást Egerbõl!!!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Biztos,h'aki rendszeresen bicózik,az 1 év alatt ettõl nagyobb értékben használ el belsõt....
Bár én ritkán járok erõsen defektgyanús helyeken,mondjuk a kökény ágai is szisszentik abelsõt.Abból meg sokfelé van,meg akác is.Az most virágzik!Jó olyan helyeken futni,bringázni,jó illat van!:-D
Magellan-os

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Hát nem olcsó, de bízom benne, hogy majd sok bosszúságtól fog meg menteni akármilyet is kapok majd. Jól látom, adnak hozzá szeleptû kiszedõt is?

mod.: igen, jól látom :P

Én kb fél éve használom, és azóta nem volt még defektem, elõtte meg örültem ha egy bicózást megúsztam javítás nélkül. A 250millis 2 kerékbe elég az 500-as négybe. Így azért szerintem nem sok érte. :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Hát nem olcsó, de bízom benne, hogy majd sok bosszúságtól fog meg menteni akármilyet is kapok majd. Jól látom, adnak hozzá szeleptû kiszedõt is?

mod.: igen, jól látom :P

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

A zacsim televanmá' ezekkel a rohadt gumiszúkkal! ezen a héten hozni akartam a bringát, de hétfõ reggel totál lapos hátsókerék figyelt a pofámba. Úgy elment a kedvem, hogy nem is szuszakoltam be a bringát az autóba, hanem csak a csomagjaimat hajigáltam be egyenként idegbõl és csak nyomtam a gázt mint süket a csengõt.

Hétvégén összeszedhettem valami meglepetést amit nem kellett volna. Elhatároztam, hogy veszek valamilyen gumi trutyit. Tudtok ajánlani valamit? Igaz, hogy javított belsõnél kioldja a foltot, vagy ez csak egy gyengére sikerült urban legend?

Nekem ez nagyon bevált, nem oldja le a foltot, és tényleg mûködik! Slime defektgátló folyadék belsõbe (Kerék | Defektvédelem) | Kerékpár Webshop

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Én vmi Kenda löttyöt vettem tavaly,kék színû,1600huf volt.Tavaly Trans Hungária Maraton elõtt töltöttem bele a belsõkbe és azóta csak rápumpálni kellett,szóval volt "defekt".Természetesen azóta nem cseréltem belsõt sem.Maklárin vettem,Mészinél Bikeworkshop-ban.Szerintem jó cucc!
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
A zacsim televanmá' ezekkel a rohadt gumiszúkkal! ezen a héten hozni akartam a bringát, de hétfõ reggel totál lapos hátsókerék figyelt a pofámba. Úgy elment a kedvem, hogy nem is szuszakoltam be a bringát az autóba, hanem csak a csomagjaimat hajigáltam be egyenként idegbõl és csak nyomtam a gázt mint süket a csengõt.

Hétvégén összeszedhettem valami meglepetést amit nem kellett volna. Elhatároztam, hogy veszek valamilyen gumi trutyit. Tudtok ajánlani valamit? Igaz, hogy javított belsõnél kioldja a foltot, vagy ez csak egy gyengére sikerült urban legend?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Öko túrát most kihagyom!Savanya,merre jártál?Putnokon?Ne légy már ilyen szûkszavú,he!
Nu!Palóc Olümposzt és környékét leigáztuk!Péntek hiába volt szabi,hosszú volt,lassan cocóztam ki Derecskére.Onnan viszont kocsival mentünk föl Somoskõújfalura.Amilyen felhõk voltak aznap este azon a környéken,necces volt,h'saras kalandtúra lesz!De szombat reggel mégis kellemes hõmérsékletre és napos idõre ébredtünk.Nyári ruci elég volt...
Nagyon jó volt a felhozatal a gyengébbik nem képviselõibõl is!:-DÖsszesen kb.60 fõ gyûrte le a kalandtúrát. Új és eddig ismeretlen hely csak a Zagyva forrása volt a felkeresett pontokból.Jó volt ezen a környéken újra bringázni,legjobb csapatás még mindig a Szilvás-kõröl Bárnába vezetõ lejtõzés volt,bár majdnem perec volt a vége(a vége leléptetések sora és mindez "árokban")
Végül 113 kilcsit nyomtunk le,2000m szinttel,17,5-ös átlaggal,6,5 óra tekerési idõvel.Haverom kikészült fizikailag(is).Volt némi nézeteltérés is,mert más-más stratégiát vallottunk jónak(én a nyomjuk és haljunk +,akár többször is elvet).Úgy éreztem,h'a végére azért még maradt volna 10-15 km letekerése a lábaimban.ÉÉÉÉÉÉSS!TATÁÁÁÁÁMMM:Megnyertük a túlélõ csapat kategóriát,fölényesen!Még egyéniben is jó lett volna az eredmény!Duplán jó 7vége volt így!A nyeremény sem volt pite:fejenként 2db vezeték nélküli VDO km óra.Szervezés,kaja,szállás jó volt,póló kicsit gyengébb minõségû,mint 2 éve a Börzsönyben,de nem is volt nagy elvárásunk 3500 forintnyi nevezésért.Csak ajánlani tudom,jó kis móka,bár nem kis kihívás!
Ha van kedv,idõ és kis pénz,tekerhetnénk 1ütt ezen a környéken?!
Ahoy!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Szombat ki mikor hol Ökoilag?