Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
defekt
höjj.
hagyjátok már ezt a löttyös b@szakodást.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

hát gondolom nem harmad negyed áron akarod adni

itt porosodik. mondjuk féláron már adnám.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Na, elvtársak... szó volt itt a defektvédelemrõl pár poszttal lentebb emlékeztek még?

Megfogadtam, hogy veszek defektvédelmi löttyöt. Lajos elsõ kézbõl értesült amikor ez meg is törént... Épp 2 órája javítottam a hátsót defekttel...

7végén voltam tekerni vagy 70 kilót, semmi. Hazamentem, semmi. Ma reggel bepakoltam a gépet a személygépjármûbe, semmi. Ma meló után vennem ki a bringát otthon, még meg sem fogom, már látom, hogy a hátsó tök lapos...

Mondom, ezzel mi va' ???? Felfort a lötty a kocsiban és minden lyukon leeresztett???

Ki sem vettem a kocsiból, viszem is vissza a legközelebbi benzinkútra fújatni. Alig fújók bele, ereszti is egybõl a levegõt. Mondom, lehet hogy kiszakadt talán??? De mitõl???

Nem szaporítom tovább, otthon kiderült mi baja. A felni felöli oldalán, szóval a belsõ peremen, nem a futófelület felé esõ oldalon egy kis lyuk okozta a galibát. Ha ráfújtam, akkor a kis lyukon jött a trutyi kifelé, pedig a lyuk 1 vagy 12 órás pozícióban állt. szóval nem lent földközelben 6 óránál. Értitek?

Hát én nem! Hogy a rákba lyukadt ki a belsõ peremen??? Van egy selytésem, hogy amikor a 2 bar elszökött, kifújta a trutyi igen jelentõs részét is :(((

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

eladó is van. 600-as Syncros FLV2, fényes fekete. nagyon szép, egyszer használtam, nekem sajna keskeny lett.

hát gondolom nem harmad negyed áron akarod adni

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

nincs valakinek kõccsönbe nagy befogós 1NS kormánya? 560-600 mm közötti?

eladó is van. 600-as Syncros FLV2, fényes fekete. nagyon szép, egyszer használtam, nekem sajna keskeny lett.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
nincs valakinek kõccsönbe nagy befogós 1NS kormánya? 560-600 mm közötti?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
fikások!

du. csepp rontenkájb, 2-3h körüli starttal. laza 40km körüli kör,
tereppel, valszeg berva felé. Cimbinek vettem egy melósszpezölájdedet, azt kellene tesztelgetni.
tel: 70 287 1658 még mindig

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
De lesz meló utáni bevetés!Ez a meló max.2 hétig megy még,ha az idõjárás közbe nem szól!Jövõ hét vasárnap valószínûleg megyek Kondenzgyík Maratonra Miskolcra...
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Heee, akkor már nem lesz after ride meló után? Ez a hét nekem is csak melóba ingázás volt. De most hétvégén mindent bepótolok.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Most tényleg ki akarsz tekerni?Nekem most nem sok szabadidõm van,bringa is csak melóba be és haza.Fully ugyanúgy áll kalandtúra óta...:-(
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja
de kinn alszunk
akkor az ss-re mehet fel ez-az.
csak ráérõsen!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Piszta!Gratulálok és a béjvaccs-ban sincsenek jobb életmentõk!Neked amúgy nem 1 zöld színû IKU-... rendszámú Scenic-ed van véletlenül?

Köszi Louis! Nem, nekem egy ezüst, fóliázott HHY rendszámú van. :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

péntekmelóutániéjszakáskirályhegyesottalvósszombatreggelhazajövõs?
tennék fel rontenkájbra slicket akkor...

Kitekernél meg vissza?!:-D Asztem ez vmi terepes móka lenne!Bár annyi infóm van a helyrõl,h'aszfalton is kemény!
Piszta!Gratulálok és a béjvaccs-ban sincsenek jobb életmentõk!Neked amúgy nem 1 zöld színû IKU-... rendszámú Scenic-ed van véletlenül?
Maraton fíling hiányzik naon,így valószínûleg Kondenzgyík Maratonra megyek is jun.10.Fájöööööörrr!Voltunk kint Szilváson,nézelõdtem is a bringás forgatagban,1-2 ismerõssel találkoztam is.Az a divat most,h'akinek nincs sok ideje tekerni,az nagyobb távot vállal,mint elõzõ évben!Csak keményen!Tovább kell lépni!Én meg azon gondolkodom,h'kipróbálom,h' 7fõtõl péntekig bringával m1ek melóba,erõt beosztva,oszt +látjuk,mit bírok?!De még 2 hétig biztos nem,mert járdaprojekt van itthon,addig szerényebb mennyiség...:-D
Gute nacht!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
péntekmelóutániéjszakáskirályhegyesottalvósszombatreggelhazajövõs?
tennék fel rontenkájbra slicket akkor...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Na szilvás maraton rövid táv megvolt - tudom, tudom maraton az a hosszútáv :) - jó volt, gyors sodrós volt a pálya, sok-sok bukással. Nekem szerencsére nem sikerült, csak majdnem vagy 3x. Idõben sikerült azt hoznom amit szerettem volna, sõt lehetett volna jobb is, de egy bukás miatt a katonasírok után megálltam a kedves sporttársnõnek mentõt hívni. 5 perc, de nyugodt lelkiismerettel fekszem le. Idõm 25 perccel lett jobb, mint tavaly, igaz az volt az elsõ ilyen versenyem. Azóta a gép sokat fejlõdött, s lehet hogy én is??? :)))

ez dicséretes, igazi férfi és sportember így cselekszik!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ott vagy a szeren, macifül!!!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Na szilvás maraton rövid táv megvolt - tudom, tudom maraton az a hosszútáv :) - jó volt, gyors sodrós volt a pálya, sok-sok bukással. Nekem szerencsére nem sikerült, csak majdnem vagy 3x. Idõben sikerült azt hoznom amit szerettem volna, sõt lehetett volna jobb is, de egy bukás miatt a katonasírok után megálltam a kedves sporttársnõnek mentõt hívni. 5 perc, de nyugodt lelkiismerettel fekszem le. Idõm 25 perccel lett jobb, mint tavaly, igaz az volt az elsõ ilyen versenyem. Azóta a gép sokat fejlõdött, s lehet hogy én is??? :)))

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vaze, nem olvastam, én akkor már vissszafelé indultam. Ad hoc tali jött össze a tuskóparkolóban, azt akartam fröccsözésbe folytani. kommunikációs gebasz-megdöglött a telóm útközben, hüpp- nem gyött össsze. /nekem/
elvtársak azé' megtalálták, amit megkellett.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Szóljatok feltétlen ha ott vagytok! igyunk meg valamit! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Nekem meg az idén tavasszal fölrakott Tioga Factory DH kacsázik,de lesza.om!Sógitól kaptam 1et,Aranyküllõben megvettem a párját és az imbolyog.Amúgy jó kis gumi,ballonos,jól gurul aszfalton is,bár ragadós sarat nem igen komázza!
Asphaltozós gépet kicsit tuningoltam:összes csavart cseréltem rozsdamentesre,plusz teljes átzsírzás és teljes bowdencsere!Nagyon jól szalad!Csapágygolyók szarul néztek ki.Fully-ban csúszógyûrûket kellene cserélni,de egyszerûen nincs idõm rá,pedig már nagyon rátenném a seggem!:-D
Szívás marcira kinézek!
Ja!VDO X2DW 16 funkciós,digitális jelátvitelû,vezeték nélküli km-óra eladó!12 ropi!
Héten eddig 3 nap tekerés....
Savanya!Szombaton velünk is tarthatsz,5 körül megyünk ki asszonypajtival Szilvásra!Aszfalton.
Csüsztök!
Magellan-os