Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
CHARON: PÉCEL ELÕTT FOTÓZTAM VOLNA A SKODA 120AT...
illegálisan szállította amúgy el a fákat, de Én elég erõteljesen próbáltasm magyarázni az ipsének, hogy qrváéra nem érdekel amit csinál, csak az ahogy kinéz az... ::-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Köszi Charon: rájöttem a siker titkára: eszméletlen sokat kell fotózni és akkor becsúszik néhány jó is. :rotfl:

Jót mosolyogtam a tieiteken is. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Era van egy-két megdöbbentõen jó képed!!! Leesik az állam, hogy mennyit fejlõdtél az elmúlt évek alatt. :jawdrop1:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na kb. egy hete mikor még jó idõ volt fotózgattam egy keveset. Nagyrészt ökörködés (részemrõl), és végre sikerült rávennem páromat is, hogy megálljon a fényképezõ elõtt.
:cheese:
képek együtt emitt
Szemelvények: Dawn+sajátbringa, Dawn+bicó2, Dawn+enyimbájk, Dawn+enyimbájk2, Esõisten, felszarvazva, õszi háttérkép gyapottal

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon: Ez tényleg megdöbbentõ, szomorú.

Lensver, sajnos nem tudom megnézni a képeid. :(

Az én sorozat képeim itt vannak . Felszortam, de majd letörlöm a nagyját.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Aki volt a magas tátrában az jól vésse emlékezetébe amit látott, mert hétvégétõl már sajnos egészen másképpen néz ki.

magyar nyelvû cikk

A cikk alatt vannak a képek, klikk valamelyikre
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, mi úgy sejtjük, hogy egy vadorzó undorító tevékenységének a maradványa volt. :( :cry:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Húúúúú Lens! A hideg végigfutott a hátamon a szervevésed nézve! Mi volt ez?????

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De ezek nem olyan szép szinesek! :lol1:

Egyébként meg, itt vannak a Tegnapi Túra Kiemelt fotói. Nagyon klasszat másztunk a Rám-szakadékon fölfelé. A tetején van egy faházikó, ott találtuk ezeket a belsõ szerveket, amiket a fotó kedvéért kioperáltam a zacsiból. Szerencsére fagyott állapotban voltak, igy semmi szaguk nem volt. :scared: Dobikövin Matyibüféztünk, bár a hideg hamar lekergetett bennünket onnan. Le a Szakó-nyergen át mentünk, majd bevállaltuk a Lukács árok balos oldaldõlésû keskeny ösvényét, ahol sokszor csak fenéken vagy négykézláb mertünk közlekedni.
Egyébként tegnap kb.30-an gyalogtúráztunk és tök jó volt.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
1
ez szép
Meg a sült vér hagymával.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dehát miért Charon? Ez olyan jól néz ki, olyan guszta!
Nekünk is ezért tetszett meg az erdõben tegnap! :):)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szervevés
Az ebéd közelebbrõl :cool2:

Majd elhámytam magam - még reggeliidõ van itt Lens! :mad:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Füntyhümü
ha elfogyott a disznó
Füntyhümü
Menj be az erdõbe
Kapjál el egy szarvast
Füntyhümü
Belezd ki
Füntyhümü
Szedjed ki a szervét
Jó lesz azt megenni
Füntyhümü

Szervevés
Az ebéd közelebbrõl :cool2:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hol fotóztál Para? És miért akartak megverni? Csak nem illegálisan vettek tulajdonukba a fából? :chin:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Végy egy disznót,
nyisd fel a hasát,
szedd ki a belét,
vágd ki a husát!
Vágd le a fülét,
nyomd ki a szemét,
igyál egy felest,
és mosd ki a belét.
Együtt nézzük a haláltusát,
hívd meg a rokonokat,
hívd fel az usát!
Együtt fõzzük
készül az étel,
kolbász is lesz
jónéhány méter.

Disznósajt
Füntyhümü
tehéntõgye rántva
Füntyhümü
marhagyomorpörkölt
Füntyhümü
kakasvér hagymásan
Füntyhümü
füstölt marhanyelv
Füntyhümü
disznókörömpörkölt
Füntyhümü
bikaherepaprikás
Füntyhümü
lazacpete
Füntyhümü

::bElGa:: :angel:

- nincs meg valakinek letölthetõleg? -

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Halihó!
NEm bírtam továbbgép elõtt, és mivel van egy nagyon jó fotó témám függõben vasárnap tekerni mentem...
elõtte olyat tettem, amit soha nem akartam, és reményem szerint soha nem történik meg, csak max amikor már tolókocsiban fogom rémisztgetni a túristákat a hegyen:
felraktam a Macimra 1,9es semislick gumikat........................ blöööö
látni is rémes szegényt, nem hogy leírni.... :(

reggel verõfényes szikjrázó napsütés ébresztett, úgy hogy nem vaciláltam: indultam...
2re kellett visszaérnem, a táv kb 80kilcsinek tûnt...
na ja...
csak a széllel nem számoltam... 20 kilcsi másfél óra alatt? az jó? blöööö...
ráadásul az egyik fotómért majd nem megvertek az út szélén... bassszus... nem szoiktam nagyon parázni, mert hát na, elég nagy darab vagyok, de... de a manusz kicsit nagyobbnak, és aggresszívebbnek tûnt... basszus... meg volt a para rendesen...
hja! a fotó egy skoda 120-ról készült az út szélén, amint a hátsó ülésen egy raklapnyi fa van behajítva... az egyik oldat még ki is lógott vagy 40centit egyik-másik... (még jó, hogy nem követelete tõlem, hogy vegyem ki a filmet.... ááá)

azért készült nagyon szép fotó is vadgyapotról...
ha sikerül, akkor holnap hozom õket...

most hétvégée sajna kiesik minden programból, mert desznót trancsíroznak apósomék odalenn, és biza menni kell... hm...

jövõhétvége viszont ó-kééé lenne...?

ÜDv mindenkinek... Péef voltam...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

uhh
a tetanusz-nemfájást meg megtudom erõsíteni, volt hogy 2hónapon eblül kétszer kaptam, hiába mondtam hogy kaptam nemrég.

A Magyarországon érvényes rendelkezések szerint HAT héten belül elszenvedett újabb sérülés esetén nem kell oltani, kivéve a durva roncsolt szennyezett sebeket.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Légyszi, tedd föl a képeket, érdekelne!

Mi ma a Rám-szakadékban GYALOGtúráztunk :) és nagyon klassz volt, képeket remélhetõleg holnap tudom feltölteni.

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Hi

Tegnap voltunk 2x Mátrafüred-Kékestetõ-t. Délelõtt még vakító napsütés, de fent a szél már csontig hatoló volt. A Kék pozitívon jöttünk le, aztán irány ismét fel a sípályán. A sípálya közepén mejött a köd, vagy a felhõk szálltak lejebb. Feltöltött kép
Mire felértünk mejött a "hó" is, bár ez inkább olyan dara féle volt. A hideg szél még erõsebb lett, a dupla kesztyûben is pillanatok alatt odafagytunk, így a forralt bor után már húztuk is a bélésünket lefele a zöld vonalon. Az avaros vízmosások fincsik, de tiszta lutri, h hol vannak kövek.

Ma a HHH-ra néztünk fel. 1 vitorlázon kívül egy modelles volt még kint és láttunk egy siklóernyõst is. Remélem volt annyi esze, h ne szálljon fel. A kilátás pedig ... holnap felrakom a képeket a galériába.
"Mit életünkben teszünk, az örökké valóban visszhangzik"

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Piszkéstetõ-n még nem volt 3kor :((

ehh ... most látom csak, hogy valami gond van met-éknél; a piszkéstetõi kamera leragadt 14-én

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.