Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Skiri is a családiasabb Répáshuta mellett van. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát nekünk (Ors,és én) szimpatikusabb a családiasabb répáshuta...csak vajon hányan leszünk,és szabad e?
Üdv:Thy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Itt az orkánidény!

Legfeljebb nem kell tovább könnyíteni a bringákat, mert felkap a szél.... :P

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én szívesen újítanék, megnézném a Bors-Muci féle bulit. Gondolom nem kötelezõ mindenkinek részt vennie a tájékozódási versenyben. Nem szeretnék alkoholmérgezésben meghalni...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Halihó!

Ismét réi fényemben tündöklöm, illetve izé, szóval régi nevemmel írok :bananadan , hála Zorg mester ténykedésének.

Szilveszteri program ügyén kérdezném a t. érintetteket, már akikkel még nem beszéltem még telefonon.
Szóval adott a Muci által ajánlott mátrai móka lehetõség rövidebb idõtartamra is 2500/éj áron. Muci&Merida Teamen kívûl az Outdoor újság stábja is ott lesz.
A másik alternatíva Répáshuta (ahol tavayl is voltunk), amit Para még most érdeklõdik meg, lehet-e és ha igen mennyiért menni oda. Az egy kicsit családiasabb lenne, és vszeg kicsit uccsóbb is.
Ezen kéne majd elgondolkodni, feltéve, hogy répási ház szabad lesz. Reméle Para hamarosan jelentkezik majd további részletekkel.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hááát, nem kell sokat várni rá, úgynézki...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na igen, lehet, hogy hamarosan már a föld alatti sportokra kell rászoknunk. Itt az orkánidény!
Benéztem az indexre, hát mit látok? Hogy az orkán erejû szelek Európa szerte halálos áldozatokat követeltek! (Német,cseh,lengyel emberek haltak meg)

Bp-i sztori:

A szalagkorlátnak lökött egy kamiont, majd felborította annak pótkocsiját a viharos erejû szél az M1-es autópálya 39-es kilométerkövénél - jelenti a HavariaPress. A Budapest felõl érkezõ pótkocsis jármûvet olyan erejû széllökés érte, hogy nekicsapódott a két pályatestet elválasztó korlátnak, és pótkocsija felborult. Személyi sérülés nem történt.

Azt hiszem, a mai szél se fog kisebb eredményeket hozni:az elõbb minden erõmmel nekifeszülve mentem szembe vele, de olyan erõsen fúj, hogy alig kaptam levegõt. Bringára inkább meg se kisérelek most felülni, mert nagyon félelmetes ez az erõ. (Bp-en 5kocsira dõlt rá egy fa)
Eme orkánszerû szelekkel egy újabb lépéssel közelebb érünk a végkifejlethez..ami ki tudja mi lesz és mikor jön el! :scratchhe
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szasztok!
Ha valakinek esetleg volna kedve vasárnap egy kis barlangászáshoz a Matyiban, akkor írjon privit, és megbeszéljük. Felszerelést sajna nem tudok biztosítani, nekem sincs még, de valahogy megoldom. Ami szükséges cucc: Lámpa (fejlámpa) csizma, de lehet valami baki is, és overál, vagy valami kezeslábas. 10-kor mennénk le, és kb 5óra lesz.

klaresz

klaresz

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Nem kellet sokat várni, nomad képei a helyükön:
http://www.zpok.hu/~...adek/index.html

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
most hallottam, hogy a becslések szerint a szlovákiai katasztrófa következtében elpusztult fák eltakarítása másfél évig is eltarthat :scared:

egy ideig nem kell élõ fát kivágni, az biztos :-/

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

klaresz

klaresz

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Klaresz: szia! Sajnos Nomád képei között nem találom a túrát...

Igen, sajnos utólag rájöttem, hogy nincsenek fent a képek. :-(
Talán késõbb felkerülnek...
Ezer bocsi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na jó,bevallom: Dögevõ vagyok. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
... :nie_patrz Élõben sem volt. :chin:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én valszeg ezért nem tudnék csak a látvány miatt vegetáriánus lenni: nem sok hatással van rám az ilyesmi - legalábbis képen!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: jók a képek tényleg hatásosak. Kár volt ebéd elõtt megnézni azokat a fotókat annak az állatnak a belsõ részeirõl, mert ebéd közben ahogy pakoltam be a csirke lábának részeit a számba, állandóan ezek a bordó, meg lilás hólyagok jutottak az eszembe, alig bírtam rávenni a falatokat, hogy lent maradjanak...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, nekem ugyanez a problémám!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: köszi a képeket, nagyon szépek - le is mentettem õket. Látom Pixel nem került fel a végérel. :)

Klaresz: szia! Sajnos Nomád képei között nem találom a túrát...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

amúgy utolsó találkozásunk óta hurcolom a CDidet :-)

:mexico:

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Szia Bors!
Helsinki mellett vagyok...sajnos Temperébe már nem jutok el (de Turkuban és Lappföldre már annál inkább). Szerintem ha Neked azt mondom, hogy haza se akarok menni, akkor megérted... Túl jól érzem magam. Bár a domborzat kicsit laposka - de az is igaz, hogy az itteni brigám se az a hegymenõ. Viszont ez a hó-menés egyre jobban tetszik!
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mr. RainGod : hát most ezen a héten kezdtem ismét hévezni, idáig, vagy 4 héten keresztül Úr voltam, azaz ótóztam...
hév esetében a reggeli fixnek mondható 90%ban, az 5:55kor Gödöllõrõl indulón vagyunk fenn, míg este... hááát... 1/2 6, 6, vagy 1/2 7... :-(

amúgy utolsó találkozásunk óta hurcolom a CDidet :-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák