nem triatlonozom , jövõre kerékpár versenyeken indulnék de télen mindenképpen szeretnék görgõzés mellet futni és úszni.. azért ezt kérdezzem mert csak ezt találtam ha esetleg tudnátok ajánlani valamilyen edzéstervet az is jó lenne...
1 éve kerékpározom..téli edzésbõl ez lenne az elsõ szóval ezért nem vagyok annyira képben.
Én például nem bírom a görgõt, így elég változatatos edzésmódszert követek. Ha az segít, a következõ rendszert követem: hétfõn pihenek, kedden spinningelek és úszom egy brutálisat, szerdán legalább 2 órát montizom (lámpával, ha sár van, aszfalton), csütörtökön konditerembe járok, pénteken falat mászom, szombaton futónapom van, ilyenkor sokat futok, meg erõsítek, vasárnaponként meg megyek országútra csapatni vagy 4-5 órát. Ha leesik a hó, akkor a montizás és a futónap átmegy sífutásba.
Ha úszol, akkor a hát és láb a kulcs, tehát ússz sokat deszkával (csak lábbal) és ússz háton, meg pillangót, akár ellenállással. Brutál módon elfáraszt, de nagyon jól fejleszt. Mindig úszom 8x33 m víz alattit is, nagyon jól fejleszthetõ vele a tüdõkapacitás.