mostanában elfoglaltabb voltam, mintsem posztolgatással töltsem az időt. viszont voltak tekerések, többé-kevésbé dokumentálva is. pl vasárnap Zolkow "Esőhozó" Zolival tekertünk a Bakony legbelebb belében* egy hatvanast, a végén alaposan elázva.... Mert ugye Zolit mindenhová, értitek MINDENHOVÁ kísérik a felhők és az eső. (Tisztára mint a Galaxis útikalauz egyik részében a teherautóvezető, akit mindenhová kísérnek a felhők. Ő persze ettől folyamatosan ideges, mert nyaralni sem tud menni napsütéses helyre.... Pedig nincs ebben semmi rejtély, egyszerűen - tudtán kívül - ő egy esőisten, akit szeretnek a felhők.)
túl sok képet nem készítettem, nagyon lefoglalt a végtelenített murvacsík... én nagyon élveztem, remélem, Zolinak is tetszett.
a "kötelező" Szent-kút látogatás
napkövek:
Pisztrángos tó (itt már gyanús volt, hogy ázás lesz...)
Odvaskő alatt a hídnál a bringám visszanéz, itt még úgy volt, hogy talán lesz Kőris-hegy is, de kb kétszáz méter után fordultunk is vissza, kevés aszfalt, majd a patakparti ösvényen riogattuk azt a pár turistát, akikkel sikerült összefutni...
Bakonybélben a buszforduló védelmében dekkoltunk vagy fél órát az élet értelmét és a megfelelő autó kiválasztásának kérdéseit boncolgatva, majd egy alkalmasnak látszó pillanatban elindultunk vissza a bázisra. kettő perccel később rákezdett minden addiginál komolyabban zuhogni. Zoli, szeretnek a felhők...
végül a mérleg:
ez alkalommal túlélte a középcsapágy, nem úgy, mint legutóbb.
* "a legbelebb belében" Ford Fairlane kalandjai, ugye megvan?
Kisherceg módosította - 2021. augusztus 05. - 18:59