mai dal (igen, a Cobra soundtrack nyitódala is(?))
szóval idén nem annyira éreztem ezt az egysebi-dolgot, nem volt meg az összhang. voltak tekerések, volt köztük tényleg jó is, mégis inkább a 45650B felé húzódtam ha tekerni "kellett", jobb volt vele, több km is jutott neki eddig (gondolom). viszont mivel a Unit amolyan "projekt-bicaj", így ez egyben nagyszerű alkalom, hogy kipróbáljak valami újat. mondjuk egy új kormányt! On-One OG nyilván nem új, ez már a második ilyenem (az elsőt eladtam a kék Unittal), cserébe ezt alig használtam, a kék Uniton nem jött be az elődje (maga a bicaj sem, mint tudjuk..), a Cruxon is próbáltam, de nem éreztem egy újra feltalált melegvíznek, ezért jobbára csak a polcon/fiókban/sarokban töltötte az időt. de most! most felraktam a bicajra! korábban már éreztem, hogy egy hosszabb stucnival jobb lehet, így egyből felkerült egy szintén kispados 100mm*10fokos darab. mivel a megszokott stucni-kormány-markolat kombot nem akartam megbontani, előkerült egy Deore V-fék kar is. ez szintén a fiókban várta, hogy valami történjen vele (azon túl, hogy korábban kiműtöttem belőle az alaphelyzeti rugókat <---ez mily' tudományos ) mondjuk ahhoz képest, hogy 11rugó volt, gyárilag lóg annyit, mint a három éves Avid karok. de innen szép nyerni! mivel a bovdenek és házaik régiek és koszosak (kit érdekel, ha frankón működik?) rövidek voltak, került ezekből is új. jagwire, mert általában működni szokott, meg mert ez volt itthon. (még egy korábbi BB7 próbálkozáshoz, amihez a Deore karok is vevődtek, de a 45650B-n mégis jobb a hidrós slx).
felpakolásztam, beállítgattam és ki is próbáltam. sikerült is nagyon klassz egysebis tekerést összehozni végre! nem ez a kormány fogja megváltani a világot, de tetszik így. kicsit talán mégiscsak hosszú ez a stucni, egyel rövidebb talán jobb lenne, viszont kiállva mászáskor ez a kis plusz hossz nem jött rosszul. szóval egyelőre a zsűri még nem döntött. mondjuk megnéztem az árakat 90mm*10fok ügyben, hátőőő.... mindegy. képek!
új kedvenc nézelődős helyem van!
a bölényháton most lefelé guroltam, hamar be is ugrott, ezen miért csak mászni szoktam....
(mer' marhára rázós...)
...és találtam gombákat ma is (ott is maradtak)
két rókát is láttam, az egyik gyanúsan nyugodtan nézte végig, ahogyan elgurulok mellette kb 10-15m távolságban
...és akkor lássuk a kormányt!