Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Tapasztaltabbak, plízhelp.

Garda maratonra mi a nyerõ gumiválasztás (sár, szikla az tuti lesz)? Kösz.

A Ritchey Speedmax és a Schwalbe Fast Fred ha jól sejtem nem oda való.:)

fapuma

fapuma

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
én megtaláltam magam... Thx Thy!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
XC rider nézd meg a www.velo.hu-t. Ott is vannak jó kis képek, maiken tán szerepelsz!

HKT

HKT

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Felhívás
Egy Barátom Aki Nem Fórumos Elhagyott Egy Fehér Táskát, Benne Ruhák ( Merida és Shimano )
06-20-934-6167 Ha Vki Megtalálta Hívja Pistit !
Kösz

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Végülis csak 9. lettem a középtávon, fõként azért mert béna vagyok lefelé a sárban. Fõleg hogy a Racing Ralf nem igazán sárgumi, de a murván istencsászár. Nagyon jól éreztem magam a futam alatt, nem volt semmi problémám (a csúszkálást kivéve), nagyon jól muzsikált az új bike is. Nagyon lehet vele mászni és lefelé menni is, csak most a lejtõzés nem volt az igazi. A fékhatás V-fékkel jobb volt a sárban mint szárazon (köszi kerámiás CrossMax). A rajtot jól elrontottam, de aztán folyamatosan jöttem föl. Fõleg mikor megjött hátulról a Fürti (senior gyõztes, gratula) folyamatosan szedtük le az embereket a fölfelékben. Lefelé bénáztam és néha vissza is elõztek, de felfelé nem menekültek.
Majd pilis kupán remélem jobb idõ lesz és akkor fölfelé szétszaggatok mindenkit :), a lefelék meg.... meglátjuk!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mer béna voltam....mindig akkor töltött a vaku, mikor te jöttél...de zed csinált...igérem a pilis kupán bepótolom:D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Thy: Az hogy lehet hogy csináltál majd 300 képet mindenféle ismeretlen arcról én meg egyiken sem vagyok rajta???????:mad::mad::cry:!!!!!! Irgum-burgum!!!!!!!!!

mer' bizti oly' gyorsan mentél hogy csak a csíkod látszódott volna...:clap:
milyen helyezést értél el egyébként XCRider, egy kis beszámolót Te is nyomhatnál!
sz.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Thy: Az hogy lehet hogy csináltál majd 300 képet mindenféle ismeretlen arcról én meg egyiken sem vagyok rajta???????:mad::mad::cry:!!!!!! Irgum-burgum!!!!!!!!!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
köszi!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát csak miattatok maradok fent hajnalig:D
Tessék...
http://pix.bikemag.hu/album493

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
ha lesz, szóljatok!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
gbr4k :most olvasom a felajánlást...kösszi! ha lenne rá idõnk jó is volna ;)

:love1:

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
én goldolkozom azon a Pilisen csak éppen nem tom lesz-e 2 rugóm rá!! Pedig jó lenne a Szilvás elõtt indulni valahol, de a Buda kilõve és a Flash is asszem (ha nem megy a csapat akkor biztos is)!!
join your life, join your bike

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
amint lesz ideje felrakja s gondolom belinkeli a helyet...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Hát úgy kezdõdött a szezon, ahogy befejezõdött tavaly...dagonya minden méretben.A szervezés (Harang) egy városi verseny szintjén volt...aki ott volt tudja miért...ez nem egy OX verseny szintje...készült 300 kép, amit majd feltolok holnap...Üdv:Thy

Hova, s mikor tolod fel a képeket?

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Hi Attibike! Nem hiszem, hogy indulok idén OX-ban, de talánelképzelehetõ. Olyan határozatlan, bizonytalan vagyok mostanában vagy mégsem? Megy a Vuelta! Nézd meg a email-ed, mert pont most írt a Kriszta ezzel kapcsolatban!
Hívjatok lécci Gábornak, mert gbr4k nem a nevem, hanem egy olyan nikkk, amit minden regisztrációkor használok.

ors: latom voltatok a Bakonyban, 2003-ban, ha erdekel benneteket esetleg meg hasonlo jellegu tura, akkor tudok remek idegenvezetot, aki elkalauzol extrem (szepsegu es nehezsegu) terepre a tajegysegen!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Nekem tetszett a verseny.... Thy szerint perverz dolog, de én imádom a dagonyát és az esõt :D
bár elõször sajnáltam h nem kellett megmásznunk kedvenc kis emelkedõ részem...de olyan ragacsossá vált a sár a végér hogy ez is éppen elég volt :)

asszem összesen 5 vagy 6 lány induló volt hobbyban...de lehet nem jól emlékezem...

Kössszi Era :)

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Pilis kupával mi a helyzet?? oda megy a Vuelta?? gbr4k Te indulsz?? a képek engem is érdekelnek, pl. megláthatom a virágok csini mezét!!! :)
join your life, join your bike

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

Hát úgy kezdõdött a szezon, ahogy befejezõdött tavaly...dagonya minden méretben.A szervezés (Harang) egy városi verseny szintjén volt...aki ott volt tudja miért...ez nem egy OX verseny szintje...készült 300 kép, amit majd feltolok holnap...Üdv:Thy

Mikor, s hova tolod fel a képeket?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Köszönöm a hírt!
Ors, nagyon ügyes. :)