Mindegyik távon kell licensz. Hobbi versenykör most nem lesz. pccc irta emailban szintén a hasonló kérdésemre. Törölték is a nevezésem, mert [még] nincs licenszem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Started by
Janiii
, 2004. October 04. 14:06
Posted 2005. April 19. - 12:24

Posted 2005. April 19. - 09:43

Most akkor miben lehet license nélkül indulni? A hobby-ban ami régen buli néven futott?
A Pilis kupa kiírásában nem találtam hobby-t, akkor ott nem tudok indulni?
A Pilis kupa kiírásában nem találtam hobby-t, akkor ott nem tudok indulni?
One planet, one tribe...
Posted 2005. April 19. - 09:27

A rövidtáv a régi hobby, a középtáv a régi haladó a mostani hobby meg a régi buli futamnak felel meg!
Posted 2005. April 19. - 09:22

kell a rövidtávhoz is!!!! (én is abban megyek)
eygedül a hobbyhoz nem kell.
a rövid + hosszutáv az a régi haladónak a felosztása.
ha tévednék szoyatok rám!
eygedül a hobbyhoz nem kell.
a rövid + hosszutáv az a régi haladónak a felosztása.
ha tévednék szoyatok rám!

Posted 2005. April 19. - 09:03

Ja, remélem ahhoz nem kell license. Ha kell, akkor vagy szerzek addigra, vagy benyaltam...
One planet, one tribe...
Posted 2005. April 19. - 07:58

Köszi! Jobbulok. Mondjuk a rommátömött fogammal nem tudnak semmit csinálni, mert nem...
Litespeed: Pilisen rövidtávon indulsz?
Litespeed: Pilisen rövidtávon indulsz?
Posted 2005. April 18. - 23:18

valszeg mert nem foglalkoztal meg vele eleget.Talan ha kifejtened bovebben miert is nem tudom
de ne ertsd felre nem akartalak megbantani .
sem az xc, sem a maraton nem egy sprint szam. az emlitett eletkorhoz parosulo atlag pulzussal semmi baj sincs!A 165ös átlagpulzus az lehet kevés és lehet sok, attól függ mekkora távon nézzük.
( . ) ( . ) \l/ 8====O
Posted 2005. April 18. - 21:19

jó, jó
de a nevezési díjat nem tudom oda kattintani 
banki átutalás, postai befizetés mind +költség

banki átutalás, postai befizetés mind +költség

Posted 2005. April 18. - 20:18

Ott van egy sokat mondó link(az internetes nevezéshez kattintson ide).

Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Posted 2005. April 18. - 20:10

közben megkérdezném, idén is lehet a Kerékvárban nevezni a Crosskovácsira?
http://www.crosskova...hu/nevezes.html
mert itt nem úgy tûnik...
http://www.crosskova...hu/nevezes.html
mert itt nem úgy tûnik...
vendég_rvilike_*
Posted 2005. April 18. - 19:19

Posted 2005. April 18. - 18:53

Ha már ilyen kedvesen beleszólsz elmondanád, hogy mi a gondod vele?
A 165ös átlagpulzus az lehet kevés és lehet sok, attól függ mekkora távon nézzük.
A 165ös átlagpulzus az lehet kevés és lehet sok, attól függ mekkora távon nézzük.
One planet, one tribe...
Posted 2005. April 18. - 13:32

Meg egy 30 eves embernek is siman van legalabb 180 a maxpulzusa,szal egy 165os atlag az meg nala is azt jelenti,hogy nem igaza nyomta fullon...
Te egyszeruen csak nem tudod mit beszelsz !
( . ) ( . ) \l/ 8====O
vendég_rvilike_*
Posted 2005. April 17. - 23:14

Posted 2005. April 17. - 20:37

Posted 2005. April 17. - 16:27

Bocs. Nem is azért írtam, hogy nagyzoljak, hogy hú meg há! Én is azért és addíg csinálom amég élvezem. És nem is kell mindenkinek az eredményre hajtani!
One planet, one tribe...
Posted 2005. April 17. - 13:34

Hát én is élveztem az hogy Litespeed meg Ati adott néhány percet nem izgat az a lényeg hogy én élveztem és annyira voltam gyors amennyire nekem elég volt!! NEM vagyok én elit csemete addig csinálom míg jól esik!!
Gábor: jobbulást!!

join your life, join your bike
Posted 2005. April 16. - 15:05

Gábor: jobbulást!
Kár, hogy nem tudtál jönni, mert nagyon jó volt! Felmentünk a vitorlázóra, ott csináltunk két nagy kört, abból az egyik verseny volt. Fordított erõsorrendben indultunk, kb 30 másodpercenként. Ati a legvégén, én elötte. Hamar befogott, de csak utolért és ketten zúztuk be a többieket, majd az emelkedõ legvégén belecsúsztam egy mély autónyomba, ugyhogy Ati ement. Utánna már lazára vettem. A reptérrõl aztán felmentünk a kövecsesen a HHHra, majd legurultunk a Fenyõgyöngyéhez. Újabb verseny volt terítéken. Ki ér föl a leghamarabb betonon? Ati persze megint nyeret, de csak 30 méter hátrányom lett a végére. Peti és Attila is megérkezett, de õk több perc késéssel. Sajnos nem mértük, de olyan 9 perc körülire saccoltam az idõt.
Csütörtökön 6kor tali a Délinél Józsi bácsival. Nem edzés, lehet hozni az edzésterveket!
Marci
Kár, hogy nem tudtál jönni, mert nagyon jó volt! Felmentünk a vitorlázóra, ott csináltunk két nagy kört, abból az egyik verseny volt. Fordított erõsorrendben indultunk, kb 30 másodpercenként. Ati a legvégén, én elötte. Hamar befogott, de csak utolért és ketten zúztuk be a többieket, majd az emelkedõ legvégén belecsúsztam egy mély autónyomba, ugyhogy Ati ement. Utánna már lazára vettem. A reptérrõl aztán felmentünk a kövecsesen a HHHra, majd legurultunk a Fenyõgyöngyéhez. Újabb verseny volt terítéken. Ki ér föl a leghamarabb betonon? Ati persze megint nyeret, de csak 30 méter hátrányom lett a végére. Peti és Attila is megérkezett, de õk több perc késéssel. Sajnos nem mértük, de olyan 9 perc körülire saccoltam az idõt.
Csütörtökön 6kor tali a Délinél Józsi bácsival. Nem edzés, lehet hozni az edzésterveket!
Marci
One planet, one tribe...
Posted 2005. April 13. - 21:11

Bocs Gábor közbejött valami így csak röviden voltam edzeni a HHH-n egy órát!! Na mindegy majd szombat reggel remélem mostmár utólérlek titeket!!Hát attibike-ék úgy néz ki elkerültük 1mást! Mondjuk én is csak 13:38-ra értem oda. Nem baj egyszer csak összejön!

Én is ezt az xls-t mondtam ha ezen nem vagy rajta akkor szerintem sehol!!

join your life, join your bike
Posted 2005. April 13. - 21:11