Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Sok volt a lány? Talán a Virágok miatt... :)

Igen...akik nem ilyedtek meg a feladattól, és az idõtõl (asszem 3 lány)azok ott voltak. Ors 2 helyen ért be a hobby nõk között, de az elsõ lány is virág volt... Gratula nekik!!!!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
A megellan Hidra heyett mást! (pl. serpens)
Manitou Six sport heyett mást(pl. suntour....ugyanabban a 20-25ezres kategoriában yobbakat gyárt!))
az Alivio,Ike az yo kezdésnek.

De inkább a Tech topicba iry ezzel kapcsolatban.

((ha komplett bicayt veszel akkor még a K2,Caprine,Authort-t megfontolnám.))
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hellósztok!!!
Valaki tud segíteni,abban hogy milyen egy cc gép?
Most akarok az országutim mellé egy cc-t építeni.Tekernék vele rendesen,még egy-két maratonra is kinéznék vele.Az én elképzelésem egy Magellan Hidra váz,Manitou Six Sport telóval,és valami Alivio szettel,Ike kiegészitõkkel... Mi a véleményetek róla???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sok volt a lány? Talán a Virágok miatt... :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Akkor nem maradtam le semmirõl! Milyen bicóval indultál? Láttam a Bikkmakkban a Specialized-et szép lett! A villa tuti, német Bike-ban mûszerrel mérték a mozgását, verte a Fox villákat!

Thy egy Fuji S602-essel nyomta. De azzal is majdnem elesett :)
Ausztria, Kenguruk földje!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
remek, aszem, nekem ez elég nagy kihivás, fõleg, hogy aszfalton megy.. :-L

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Ha jol emlekszem, en ket eve futottam azt a szakaszt. :)
Ha nem is forumos, de ismeros biztosan lesz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
off:

lesz, valami piszok alak innen, aki indul a szarvasûzõkön hétvégén?
enyém lesz a második szakasz felnémet-szarvaskõ.
je.
csak jó lenne a fórumos pofával piálgatni a tésztapartin, miskócon...
on

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Akkor nem maradtam le semmirõl! Milyen bicóval indultál? Láttam a Bikkmakkban a Specialized-et szép lett! A villa tuti, német Bike-ban mûszerrel mérték a mozgását, verte a Fox villákat!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát úgy kezdõdött a szezon, ahogy befejezõdött tavaly...dagonya minden méretben.A szervezés (Harang) egy városi verseny szintjén volt...aki ott volt tudja miért...ez nem egy OX verseny szintje...készült 300 kép, amit majd feltolok holnap...Üdv:Thy

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Milyen kategóriában indultál? Hányadik lettél? Mennyire volt nehéz? Találkoztál Attilával? Kint volt fotózni.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Megvolt ez is! Volt sár és sár nameg sár. A sarat említettem már?
Én is nagyon élveztem, kár lett volna kihagyni! Csak az volt a szar, hogy indulás elött is már halál fáradt voltam. Ráadásul nem sárgumival voltam és bénáztam is, ugyhogy estem szépeket a dagonyában...

Szombat 9h Józsi bácsi!!!
One planet, one tribe...

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Üdv!
Szerintem tök jó volt! Nekem tetszett, végre találkozhattam a régi jó ismerõsökkel, tekertem egy jót!
Jól esett, nem hajtottam ki magam és mégis 4. lettem!
A sár meg nem volt vészes, nem ragadt, lehetett haladni rendesen.
Gratula minden lánynak aki végignyomta, és meglepõen sokan indultak a csajok, csak néztem :)
Jah és gratula mindenkinek aki végignyomta, sokan kiálltak.
Viszont eshetett volna még egy kis esõ a haladó futam alatt, mert nekem kicsit melegem volt! :D
bye

fapuma

fapuma

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Háát...érdekes volt...már úgy szervezésileg is...a mikrofonos csákó pl nem igen tudta h mit beszél, mondot mindent össze vissza...a pálya meg egy hatalmas dagonya volt, ahogy mentek rajta a csoportok úgy lett egyre rosszabb...a végére szinte járhatatlanná vált. Sztem nem vesztettetek túl sokat...max egy jó adag sarat...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
CSatlakozom az elõttem szólóhoz. Sajna én sem tudtam menni, esõ suxx!
Litespeed te voltál, ha jól tudom. Milyen volt?

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
ÕÕÕ ha volt ma valaki Visegrádon akkor majd meséljen és nyugtasson meg hogy nem véletlenül maradtam itthon és hogy minden csupa sár volt!! köszi
join your life, join your bike

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Egy nagyon pontos mérésem viszont van...a hegymászó triatlonon tavalyelõtt az Oszoly alatti parkolótól Dobogókõ-vissza 1:13perc...ha tavaly nem dõlt meg,akkor ez a csúcs eddig:D
Üdv:thy

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
én még azt is mondom hogy nem minden az sem hogy mennyi idõ alatt érsz fel a HHH-ra mert van aki fenn összeesik és van aki teker tovább!! Hát én még azért alkalom adtán verem a 190 körüli értéket :) Hát még nem tom holnap esik-e mert h igen akkor én nem megyek Visegrádra!! Fotózni se lehet meg minek fagyjak szét!!
thommey: persze hogy a Garda után a mi kis HHH-nk semmiség :)
Dobogókõ én most 3 óra alatt jártam meg itthonról (Bécsi út), de azért ez is kicsit kifárasztott!! Valaki aki ment ki Dobogókõre, mennyi alatt tete meg montival?? mérte valaki??
join your life, join your bike

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Persze hogy nem minden,nem is ezt mondtam.Szerintem inkabb az kivetel akinek 23 evesen 184 a max pulzusa.Nem veletlen van a 220-eletkor,az az emberek tobbsegenel mux.Szal az ilyen 165os atlagpulzust meg mindig nem ertem.184es maxnal se.Mind1 hagyjuk...

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Sziasztok! A Buda Maraton útvonalát lehet már tudni ? Ha igen, honnan, ha nem, akkor kb. mikorra lesz publikus ?