Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
ezek motorra is állnak?Mert itt az Anyám nevén lesz a motor a részletfizetés miatt..de én fogom használni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ezt nem tudom pontosan, utána kell nézni. De ha a Te neved nem szerepel bene valahol akkor fizethetsz rendesen...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kivéve, ha thez az üzembentartó, nem?
és az édesanyja a tulajdonos.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
csak akkor érvényesíthetõ a biztosítás, ha az okozta a balesetet akinek a nevén van az (biztosítás)

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen, elfelejtettem odatenni a "szerintem"-et.

akkor hogy is van ez?
anyám a tulaj, õ nevén van a kötelezõ, õ a saját magának megfelelõ összeget fizeti.
ez után akkor erre kell valami szerzõdés vagy ilyesmi?
vagy veszett fejsze nyele...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Meg ugye arra kell vigyázni, hogy az üzembentartó vezesse az autót, mert különben b@szhatod a biztosítást, ha balesetet okozol...

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
autót azt vezeti amíg nincs bejelentve hogy lopott, aki akar.
lényeg hogy legyen forgalmija, és kötelezõje.
anyámank miért ne lehetne? õ nevére kötjük. mivan ha bevonták a jogsiját? nem lehet autója attól még?
lényegtelen kinek a nevén van. akkor kell midenféle szerzõdés ha nem a családban van, hanem már meglevõ kötelezõt és tulajodnosi viszonyt nem bonjátok fel használtautó vásárlásakor, hanem a régi tulaj a bonusszal az üzembentartó marad, te meg a tulajdonos.
tehát anyám autója, õ nevén, õ nevén a kötelezõ, nekem meg csak kölcsönadta a verdát...
rendõr nem kérdezheti meg h van e jogsija a tulajnak, mert köze nicns hozzá.
felhatalmazás csak külföldi használat esetére kell.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
na várjál.
van olyan, hogy tulajdonos, üzembentartó.
ahoz meg mintha valami meghatalmazás kéne, hogy te vezethesd tartósan az autót.. vagy nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha már lejárt is neki, gyüjtött ezer bónuszt annó, mikor volt..
ami jól jöhet, pl 50%-nyi biztosítás...
én anyám számára fogom majd ha minden jól megy gyüjteni a bónuszpontokat. már ha jogsi nélküli embernek lehet ilyenje:-)
és jó lesz úgy....
mellesleg üzembentartói... pont õ az üzembentartó.
én meg csak a sofõrje, az én nevemhez köze nem lesz az autónak... egyedül az övéhez.

amúgy www.mpb.hu

meg holnap megyek melóhelyre meghallgatásra, drukkoljatok hogy meglegyen!

vw.vs opel
nah.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szupernagyi nem vezetett autót?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
és te ismersz a környezetedben olyan nagymamit, akinek ennyi éve van jogsija? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem lényegtelen. www.biztositas.hu
most vettünk 5 napja új autót, szerinted miért mondom? nincs kizárva, hogy bátyád kevesebbet fizet, mert a nagyi nevén van, de még kevesebbet fizetne, ha a nagyinak 1952 óta lenne jogosítványa.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Rob: lényegtelen, hogy van-e jogsija vagy nem.
Bátyám nemrég íratta át nagyira. nemtudom már hogy mennyit sporolva ezzel.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De ez mekkora hülyeség... Naná, ogy a statisztika a 65 év felettieknek nagyon jó, mert hát hány 65 év feletti vezet?!?!?! Naná, hogy akkor kevés balesetet okoznak! Lol... :) És üzembentrtani sem olcsó! Azt át lehet passzolni szülõnek. Elég, ha csak használja az ember... :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nme csak az a befolyásoló, hogy hány éves, hanme az is pölö, hogy hány éve van jogosítványa.... és ha nincs a nagyinak, az biztos nem elõny ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
pl. nagyiéra a tuti ;) te meg legyél üzembentartó, és voila

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a kötelezõ kategóriája amugy is 1.5 liter felett nõ, és 2.0 literig tart a köv. kategória.
(-1.0, 1-1.5, 1.5-2, 2-2.5, 2.5+) ezért számoltasdd ki, hogy kinek éri meg jobban a nevére iratni. (www.biztositas.hu)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
egy golf sokkal olcsóbb, mint egy jó bringa

gondolom thez nem újat fog venni.

thez: golfot lopják (kivéve ha nagyon lepukkant, vagy 18 éves dízel) és drága a kötelezõ... VW általában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, akkor adakozni kezdek... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
:D :D :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.