Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Alvas kozben is hallja az ember a zenet. ;)

és a diszkózenét ilyenkor hallgatom legszívesebben :-)

(amúgy a hallom és a hallgatom más-mást jelentenek! ;-) )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak nem reagál rá... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Alvas kozben is hallja az ember a zenet. ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:-)

úgy kell érteni, hogy nem az enyém a kocsi, így amikor fordítom a kulcsot egybõl megszólal. mondom ki engedte meg ezt neked és kikapcsolom :-)

és te amikor alszol akkor hogy hallgatod a zenét? :-) ;-)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Miért, addig szól csak, amíg nem ülsz benne? :) Hehhe. :D

Én muzikális vagyok. Zene szól, amíg alszom, ha úton vagyok MP3, ha beérek dolgozni rádió, hazafelé MP3, itthon zene. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
én ha beülök a kocsiba (autó) kikapcsolom a zenét egybõl :-)

...kivéva ha hosszabb út és autópálya meg ilyenek.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Inkább Szécsi vagy Beltram. :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
polka vagy gregorián?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem igazából attól függ, hogy mien zenét hallgatok.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

nem beszélek én melléd Bruce, sõt, örülök, hogy te megelégszel az 50-el városon belül. Általában én is meg szoktam. Csak ezzel mi kisebbségben vagyunk. Na és emiatt sírt a szám kicsit.

azért nem vagyok ilyen szabályos, általában 60-65el közlekedem. de kétsávos nagy úton, ahol valószínüleg nem akar átkóvályogni senki, sztem ez nem tartozik az ámokfutás fogalmában.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Maximálisan egyetértek.Az állatkodók a pályán legyenek nagyfiúk ne a nyugati oktogon távon.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
érdekes, nekem van egy haverom, 27 éves, van egy 750-es (most éppen rommá törött :) vajon miért?) kawasakija, amit új hajt, mint singer a varrógépet. amikor meg átül a peugeotjába (307) akkor meg 50/90 mindenhol.
szóval van ember, aki betartja. én nem. városban még csak-csak megy az ötven (mondjuk amig a trabit hajtottam, addig könyebben, mert minél nagyobb a verda körülötted, annál kevesebbnek tûnik a megengedett 50) de országúton, fõleg száraz idõben és világosban az alföldön megengedem magamnak a 110-120-at.

mindezek ellenére lenézem a pirostól-pirosig gyorsulókat. se 50-ig, se 150-ig nincs értelme. aki az adrenalint keresi, annak minden héten van a ringen hivatalosba gyorsulás. ott lehet taposni, ami a száján kifér......

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor úgylátom dûlõre jutottunk... Ez pozitív! :) És akkor 50-ig mindenki azt csinál amit akar... (Bár kétlem, hogy van olyan lény a tanulóvezetõn kívül, aki mindig annyival megy, amennyivel szabad...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem beszélek én melléd Bruce, sõt, örülök, hogy te megelégszel az 50-el városon belül. Általában én is meg szoktam. Csak ezzel mi kisebbségben vagyunk. Na és emiatt sírt a szám kicsit.

Szóval, szvsz, nem megyek bele az ilyen gyorsulós pötschégekbe. méresse magát a rendõrséggel, ugyis nekem nagyobb a farkam

LOL :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
helyben vagyunk! :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyorsulás... háát érdekes.
elvileg, ugye, városban 50ig azt csinál a lámpánál amit akar, hogy azt a sebességet 8mp alatt éri el, vagy 1,5mp,, elvileg tökmindegy, ha másokat nem veszélyeztet.Nem?
De ugyis röhejes, amikor lámpátóllámpáig gyorslugat valami kretén, aztán bicóval meg a 3. lámpánal otthagyod a rákba' mer állnak elõtte 5en.
ilyenkor szoktak-haver pizzafutár jóidõben hülyegyerekmotorral- kötekedni a kétkerekûekkel : "hüjegyerek, hozzájaértel' a tûkörhö' nemismered a kresztet, gácci' minnyá' kisszállo' oszt széttüttöm a zagyad'

Szóval, szvsz, nem megyek bele az ilyen gyorsulós pötschégekbe. méresse magát a rendõrséggel, ugyis nekem nagyobb a farkam.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:-)
nekem még mindig ALI G a kedvencem.
és a gyorsulás ami benne van...
neeem, nem a triciklis, hanem a rönõ 5-ös gyorsulás.
jól tolták ott a srácok.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
thez ezt most nem nagyon értem.

miért ne lehetne? sztem a kettõ nem függ össze. akkor meg a pályaversenyzõ se menjem közútra, mert úgyis nyomni fogja?

baleset, gázolás meg nem csak gyorsulással történik.

nagyapám trabanttal is ütött már el majdnem embert.

módosítás:
hiszem, hogy nem csak végletek léteznek, hanem az arany középút is.

(pl egyespadló (nem agyonpörgetve), kettespadló, mész 70al aztán 5. és gurulsz tovább... érvényes ez a nem tipikusan kék autókra :-))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Hanem hogy ki van kihegyezve a váltás pillanatára. Az már sokkal inkább igényel reflexet, tudást és odafigyelést...

ha ekkora odafigyelést igényel piros lámpa utáni elindulás, és gyorsulás, akkor nem fogod a mutatót 50nél megállítani... hanem tovább és tovább és...
ON

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tom, de sztem is elbeszéltek kicsit... Mert olyan már nekem is volt, hogy a kis köcsög túráztatta mellettem, erre pipa lettem és lámpaváltáskor nyomtam neki, de csak még jól otthagytam. 50-nél már rég nem téma... A buzi után a el is ment, de nem az a lényeg. Hanem hogy ki van kihegyezve a váltás pillanatára. Az már sokkal inkább igényel reflexet, tudást és odafigyelést...