Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen fejezd be.
Itt nincs már hely több milliomosnak.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egálban kiegyezek... De ezt be kéne fejezni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:-)
családi autó. volt jogsi és autó is a családban, de mostanra csak nekem van papirom.
így kénytelen vagyok én intézni a dolgokat, és a diákhitelt erre a célra felvenni. hogy valamibõl ki tudjam fizetni a felmerülõ költségeket.
mind1.

nem mondtam hogy milliomoscsemete vagy, csak azt hogy ha tényleg tudnád menniy pénz amit egy jobb biciklire el kell költeni, akkor nem néznél le egy olcsó, áruházi biciklit ilyen mértékben.
énis azzal kezdtem, jó kis 1x ezer forintos velolux v mi a fene biciklivel, és emiatt szerettem meg a sportot. pedig folyton javítanom kellett, bár annyit nem kellett rákölteni, mint most csak az elsõ kerekem...(arányosan olcsóbb is minden hozzá)
mind1
on

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
relax boys, relax ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
végigolvastad? családi verda lesz..... ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thez! Azért most kicsit fölhúztad az agyam!!! itt osztasz, hogy milliomoscsemete vagyok, aztán gondolkodsz, hogy mien autót vegyél?!?! Most szivatsz, ugye?!?! Na, mielött más szerencsétlent is elkezdenél basztatni a fene nagy bölcsességeddel, hát gondold végig mit írsz!!!! Jó?!?!?!!?!?! (És ismétlem: azért mert valakinek a bringa a legfontosabb, nem biztos, hogy milliomoscsemete!!!!!!)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
itt nem a gép erejére utaltam, hanem hogy hátsókerekes. bár simán megszokható, de vizes, csúszósabb utakon könnyebb csúnya mutatványokat mûvelni vele, a szükséges rutin hiányában... elsõkerekes autó egy kicsit jobb ilyen szempontból.
az autó ereje meg.
lehet ésszel is vezetni, nem csak a gázt nyomni. szal olyan autóval is lehet normálisan közlekedni, amiben van erõ. (pl egy gyorsasági motorra fel sem mernék ülni szerintem:-) )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
na nem hiszem, hogy majd egy kétliteres golf-fal nem csinálsz pölö ugyanolyanokat, mint egy nagy omegával....
nekünk 11 évig kiválóan elég volt 60 lóerõ egy egynégyes astrában, pedig voltunk vele full csomaggal 4 személlyel át az alpokon franciaországban, stb. oké, többet kell váltani vele, de elsõ autónak nem való 100 lóerõ felett szerintem semmi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igazából elõször az lett volna(golf).
de az 55 lóerõtõl idegenkedtem...
utána jött a nagyverda nagy motorral, de elsõ autónak azért ugye... hátsókerekes, lehet hogy hirtelen mutatványokat csináltam volna vele, ami valakinek az egészségére tuti káros lett volna...
ezért végülis kis autó nagy motorral lesz ha minden igaz.
csak a vizsgaidõszakot éljem túl...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a golf nem pályaverda. biztos óccsó, ha meggondolta magát.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
golf?
mi lett az omegával?

az szertem jó választás lett volna.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én hál' Istennek ezt az élményt kihagytam....
látszólag viszont újra golf...:-)
fõ a határozottság.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez aranyos volt... :) Négyütemû trabi, meg nagyon faszás! Már eccer mentem vele!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szeretunk Rob, nem akarunk elvesziteni :D :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ad egy: négyütemû trabi volt :) megy mint a mérgezett egér, csak ne kelljen megállni :)
ad kettõ: már közben is volt másik autó mellette a családban (clio, astra). szóval sose csak azt hajtottam.

mindenesetre köszi az aggódást ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Meg pont fordítva... Olyan kamcsikat, amik úgy fordulnak, minha nem lenn mögötte 20m... Aztán jön a nagy kaszálás... :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

õ a trabit és a kamiont váltogatja.. azis laza lehet

Ezért látni olyan vicces embereket akik a személygépkocsit is úgy alászedik beforduláskor mintha lenne még mögötte 20 méter pótkocsi ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Az más, ha valaki naponta váltogat a kocsik között (céges/saját/...)
De a srác akkor már kb 1 éve csak a f.sza kis trabijával közlekedett.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát szerintem a technikai rutinja leeht, hogy megvan, de fejben még nem.
(nem aztmondom hogy hülye)
Bátyám sokszor van hogy 1 nap alatt váltogat saját autó (Xantia) autómentõ, Subaru Legacy, és emiatt egy percig sincs gondja. (nemtudnám megszámolni hány fajta autó volt már a segge alatt) szal szerintem ez a rutin, ha fejben is át tud állni az ember.

Trabantál meg ott van unokabátyám példának, (bár öszintén szólva még nem nagyon láttam vezetni) de õ a trabit és a kamiont váltogatja.. azis laza lehet :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Rob: Trabi után nem szabad átülni erõs kocsiba, figyeljél!!!
Megszokod, hogy padlógázon üzemel, aztán jön a baj, mint 1ik ismerõsnél...
Kipróbálta barátja carrera2 esét ami kb sokszor több lóerõs, hátsókerekes verda. Majdnem ott volt a baj, szerencse, hogy apja hivatásos sofõr (állami) és jár vele rendszeresen a Berger tanpályára.
Kanyarból kigyorsított, aztán egy kisebb drift bemutatót tartott (nem direktbe), nem ment gyorsan, de lehetett volna baj, ha nem lenne elég nagy rutinja.
Elmondása szerint >70% ban a városi trabija lehetett az ok, belerögzült, hogy bármi van nyomni kell.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu