Mongy nem a kocsik ala dolok be, akarmi van.
ugyan már...
shimano m076? mt42?
ha probalnek, akkor mire kell figyelni?
spd csak turazasra, sportolasra kell de ez hobby. ez azt jelenti, ha minden klappol, akkor a bringaig megyek el, felulok, aztan max pihenni allok meg.
kozlekedni nem kell spd. varosba veszelyesnek tartom, munkaba meg amugy sem mennek spd cipoben.
ezt nem ertem, mi az hogy "Spd-ni fogsz terepen"? nem tekerni kell benne? bringan legyen kenyelmes. tekerni rosszabb az mt42ben?
attol tartok, ha nagyon atmeneti cipot veszek, es tetszik a dolog, akkor inkabb a hatranyat fogom ennek eszrevenni. ha nem tetszik az spd dolog, akkor meg tokmind1, hogy milyen lesz a cipo.
kezdésnek nem vennék csak akkor ha elõre eldöntötted hogy Spd-ni fogsz terepen.
szvsz terjunk vissza az eredeti cimhez milyen cipot kezdesnek? olyat, ami mar jo, de nem veszi el a kedvem a cipo miatt (mittomen kenyelmetlen, vagy mik lehetnek meg). olcso tipp, dekabol, hervisbol?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Én lefele is gyorsabb vagyok vele, nem dobálja le a lábamat a pedálrol a terep, ha nagy köveken megyeklefelé....jobban át lehet huzni a bivcajt az akadályokon
én a szöges pedáltol fosok, mert ha véletlen mégis lecsúszna a lábam szépen meg tudja nyúzni a sípcsontomat....
nem kell tõle fosni, ha megszokod ugyanolyan gyorsan lépsz le mint a sima pedálról, mondhatni reflexbõl megy a dolog
persze olyan is van aki sosem tud hozzászokni, ki kell próbálni, én is össztelóssal tolom, de semmi pénzért nem térnék vissza platformra, csak ha ugrálnék
a Haverjaid nem tudom mit csinálnak....4 éve van spd-m, és egyszer dõltem el miatta a második napon...azóta nem volt spd-hez köthetõ esésem
pont ott elsõsorban
ahol sportcipõben taposóvaln lezúzok ezerrel, könnyen lehet hogy klikkpedállal tolom
miert? felfele is? ott jon ki a kulonbseg idoben lefele nem tudok olyan bena lenni, hogy gyorsabbak legyenek.
engem pl lassít terepen