Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

moyan

moyan

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
na igen, persze ez is játszik...:)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
sh mt22?
Feltöltött kép

moyan

moyan

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Köszi, jók, amiket írtatok. Mavic-ból tényleg van olyan, ami megfelelõnek tûnik, de miért nem oké utcai viseletre? Túl merev a talpa?
A vans és 661 nekem kicsit túl deszkás sztájl, de tényleg nem néznek ki rosszul ezek sem.
Amiket én találtam a klasszik SH-MT21 és Gaerne Sorapis. Ezekrõl mi a véleményetek?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vans Warner, 661 Filter.
Az ár tekintetében támasztott "követelmény" az bizony utópia.

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Mavicnek van ilyen fekete, teljesen utcai kinézetû spd cipõje.

És kényelmes is! Ettõl függetlenül nem ajánlom utcai viseletre.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok! Nem nagyon látok mostanában olyan mtb spd cipõt, ami ne lenne olyan sportos, hogy szívesen hordanám utcán is. Ami tetszik, egy-két teljesen fekete országúti bõr cipõ, de abban meg nem jó tipegni a parketton...
Van valakinek valami ötlete?
persze jó lenne 20 alatt, de még jobb ha 4 számjegyû az ára, bár tudom, hogy mindennek van határa..:)

Mavicnek van ilyen fekete, teljesen utcai kinézetû spd cipõje.

moyan

moyan

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok! Nem nagyon látok mostanában olyan mtb spd cipõt, ami ne lenne olyan sportos, hogy szívesen hordanám utcán is. Ami tetszik, egy-két teljesen fekete országúti bõr cipõ, de abban meg nem jó tipegni a parketton...
Van valakinek valami ötlete?
persze jó lenne 20 alatt, de még jobb ha 4 számjegyû az ára, bár tudom, hogy mindennek van határa..:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
de azon nincs rajta az S betû, egyébként mentem már maratonon Taho-ban és nem éreztem hátrányát
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Én kivételesen nem Tahot veszek.(a változatosság kedvéért):P Én a Shimano SH-M076-tal szemezek és nekem nagyon bejön. Én hobby montista vagyok,és tudom ehhez inkább a fûzõs/egytépõzáras modellek valók de nekem azok nagyon nem jönnek be formára.Ezzel meg akár egy maratonon is simán elindulhatok szóval szerintem jobban megéri még +5ezret rákölteni mint késõb még egy cipõt venni. HA VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY HOL LEHET NAGY VÁLASZTÉKÚ SPD-CIPÕT TALÁLNI BP-n VAGY INKÁBB PÉCSEN AZ ÍRJON!!!

Azt ugye tudod, hogy a Speci Taho 4990 Ft-ért megvehetõ Ballance néven a Hervisben?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az hogy fûzõs vagy tépõzáras vagy netalán csatos cipõben tekersz végig egy maratont az édes mindegy ezen semmi nem múlik idõben pláne. A "túra" cipõk hosszabb távon kényelmesebbek is mint a verseny orientáltak. Volt hogy az mtb pikniket az egyik lábamon shimi 042 a másikon 076 összességében a 042-es kényelmesebb.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Én kivételesen nem Tahot veszek.(a változatosság kedvéért):P Én a Shimano SH-M076-tal szemezek és nekem nagyon bejön. Én hobby montista vagyok,és tudom ehhez inkább a fûzõs/egytépõzáras modellek valók de nekem azok nagyon nem jönnek be formára.Ezzel meg akár egy maratonon is simán elindulhatok szóval szerintem jobban megéri még +5ezret rákölteni mint késõb még egy cipõt venni. HA VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY HOL LEHET NAGY VÁLASZTÉKÚ SPD-CIPÕT TALÁLNI BP-n VAGY INKÁBB PÉCSEN AZ ÍRJON!!!

Ilyet vettem nemrég. Még csak párszáz km és két verseny van benne, de eddig hibátlan. Kényelmes és sétálni is egész jól lehet benne.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

veszigeri

veszigeri

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

kb esélytelen, de talán northwave

A lényeg lemardt 38-as kellene shimanoból és specibõl is ez a méret jó rá.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás

gellérthegy 42-16-tal is mászható spd nélkül :P

Najó, de én gyenge vagyok:D

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Rob: Na jó azért nehogy azt mond nekem, hogy annyiért veszi a legtöbb kereskedõ azt a cipõt, amennyiért pl a neten árulják, más webshopok. Egy cipõn a bolt nem 2-3 ezer forintot nyer. Ennyire Én is otthon vagyok az üzletben. A vásárlót sem kell hülyének nézni és már megbocsáss, de az utóbbi pár boltban ahol akármilyen bringás cuccot vettem (nem csinálok negatív reklámot nekik, ezért nem említem konkrétan a nevüket) ezt a

"namost a szolgáltatást te elkéred ingyen (a felpróbálás is az!!) de úgy érzed, hogy ennek ellenére helyesen cselekedsz, mert nem lenne rá pénzed? ez milyen gondolatmenet?"

szolgáltatás részt ezt hagyjuk ki. A szolgáltatásba még sokszor az se tartozik bele, hogy köszönjenek, ha csak aki bemegy, az nem egy 'profi szerzõdéses', derogál a legtöbbnek, hogy a kisembereknek válaszoljanak, de sokaknak az is, hogy egyáltalán köszönjenek.

Mondjuk ezért is szerettem a vidéki kicsi bringaboltokat, csak sajnos (megint anyagiak, gyûlölöm), nincs arra keretem, hogy kimenjek pestrõl ezekbe a cuccért.

Szintén robhoz a kérdés: te bringaboltos/szervízes vagy? Nem vagyok kíváncsi a kereskedelemben való kioktatásodra, hidd el foglalkoztam Én is vele, vannak belsõs ismerõseim, tudom, hogy nem az a 2-3ezer ft a nyereségük azon az 1-1 bringacipõn, vázon, váltón, akármin. Csak sokan kapzsik és pofátlanul túlárazzák, ha netán valami olyan alkatrészhez jutnak, amit más bringabolt nem tud beszerezni.

Nos azt kell,hogy mondjam neked:
Én pl pont annyiért vagy többért veszek nagykerben cipõt,mint amennyiért egyes webshopok árulják.
Szerintem szükség van a kioktatásra,mert szemlátomást fogalmad sincs a dolog mibenlétérõl.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Nekem is ez jön be benne nagyon, meg hogy gellérthegyre fel tudok tekerni csak középsõ tányéron, kicsire nem kell leváltanom:D

gellérthegy 42-16-tal is mászható spd nélkül :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Barátnõmnek keresek téli spd-s cipõt (lehetõleg nõi ha van) ki mit ajánl?

kb esélytelen, de talán northwave

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Nekem is ez jön be benne nagyon, meg hogy gellérthegyre fel tudok tekerni csak középsõ tányéron, kicsire nem kell leváltanom:D

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Igen persze. Tudom, hogy csak egy bizonyos mozdulattal lehet kioldani és ésszel kell használni.

Megvettem. :) Specialized Sport MTB-t vettem.
A hétvégén voltunk túrázni a kék túrista útvonalon, Sümeg-Keszthely-Tapolca-Keszthely útvonalon.
Kétszer elborultam az erdõben, mert elfelejtettem, hogy be vagyok akasztva.

De összességében nagyon tetszett, leginkább az a baró, hogy a lábam nem esett le még rázós terepen sem.
Szóval remek! :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Barátnõmnek keresek téli spd-s cipõt (lehetõleg nõi ha van) ki mit ajánl?