én mavic-ot vennék most igazsag szerint, lehet fogok is egyet.....27 a csattos bolti áron, és elég jó eresztésnek tûnnek.
ez mar 2x annyi, mint ahonnan elindultam becelzom a speci sportot, aztan meglatjuk. tavaszig van idom.
én mavic-ot vennék most igazsag szerint, lehet fogok is egyet.....27 a csattos bolti áron, és elég jó eresztésnek tûnnek.
es meger +20-30%ot a shimano m077hez kepest a speci sport?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
specialized bg sport van egyaltalan magyarorszagon? ebikeosok pl azt mondtak, hogy nem tudjak beszerezni.
Van. Csak nem feltétlenül a nagykerben.
specialized bg sport van egyaltalan magyarorszagon? ebikeosok pl azt mondtak, hogy nem tudjak beszerezni.
A sebesség mindent megold.
shimanot senki sem hasznal?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
spd csak turazasra, sportolasra kell de ez hobby. ez azt jelenti, ha minden klappol, akkor a bringaig megyek el, felulok, aztan max pihenni allok meg.
kozlekedni nem kell spd. varosba veszelyesnek tartom, munkaba meg amugy sem mennek spd cipoben.