Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Írta 2010. december 27. - 12:26
Írta 2010. december 27. - 10:41
Írta 2010. december 27. - 10:01
Sajna nem uszom meg mashogy.
Írta 2010. december 27. - 01:07
Írta 2010. december 27. - 00:23
'E' típusú (széles lábfejhez való) shimano is létezik
a speci amugy alapesetben olyan széles mint a sidi-nek a szélesítettje, szóval azzal nem leszel bentebb sokkal....
arn: megnézem neked januárban ha visszamegyünk. szerintem igen.
akkor nincs megoldás?ne is keressek cipõt?egyik márka se lesz jó?
Írta 2010. december 26. - 23:05
dehogynem. kerdezd meg mekkora a laba azt mondja 9es. vagy hogy milyen magas, azt mondja 5` 11". vagy hogy milyen nehez es azt mondja 13stone.
cipoboltban a polcon is a UK meret szerint van sorbateve.
Webshopokat nezzem. Tobbsegeben eus szamozast adnak meg.
Írta 2010. december 26. - 22:41
a gond csak az, hogy ugy latom mar angoloknal sem divat ezt a szamozast hasznalni.
dehogynem. kerdezd meg mekkora a laba azt mondja 9es. vagy hogy milyen magas, azt mondja 5` 11". vagy hogy milyen nehez es azt mondja 13stone.
cipoboltban a polcon is a UK meret szerint van sorbateve.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 26. - 21:03
SHIMANO MTB CIPÕ - KIFUTÓ - Bringa Butik Webáruház
Ez tudja amit a drágábbak, és szerintem pont jó kompromisszum a sportos hobbistáknak. Mondjuk nem érzed kínosnak, ha a fagyisig el kell tipegni a padkától
Írta 2010. december 26. - 20:18
a uk szamozasokat megneztem a cipoimben. az egyik 43.5os, ott azt irtak, hogy 9.5 (columbia), a 44esben meg 9es van (nike) a gond csak az, hogy ugy latom mar angoloknal sem divat ezt a szamozast hasznalni.
Írta 2010. december 26. - 19:33
a speci amugy alapesetben olyan széles mint a sidi-nek a szélesítettje, szóval azzal nem leszel bentebb sokkal....
arn: megnézem neked januárban ha visszamegyünk. szerintem igen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. december 25. - 23:39
épp cipõvásárlási szándékom van,de hihetetlenül erõs,magam a lábfejem,se a Spec se a sima Sidi cipõket nem tudom összecsatolni vagy tépõ-zárazni rajta,a Sidinek ajánlották a Mega fazonjait,amik direkt széles lábfejûeknek van kialakítva.Te sem tudsz más opciót javasolni?
Írta 2010. december 25. - 20:24
az uj shimano cipökben mindben a "bodigeometri-sztájl" betét van.
szép csendben jött az ujitás
m077ben is?
Írta 2010. december 25. - 16:13
szép csendben jött az ujitás
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. december 25. - 13:31
Tiger mit csináltál a Shimano cipõkkel? Nekem van egy 3 éves, de no problem. Meg van egy Nortwave de azt sem érzem jobbnak, csak könnyebnek, meg jobban szellõzik túl jól.)
egyiknek a talpa vált el (ez ilyen magasszárú túracipõ)
a másiknak a tépõzáras "pántja" szakadt le (pedig nem szoktam állatul +tépni)
ehez képest a speci 5 éve bírja
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. december 23. - 23:33
Írta 2010. december 23. - 22:26
ez így van
most vettem utcai cipõt (acg-s nike)
mondom a kiscsajnak nézzünk 45-öst (az 11-es amcsi) kicsi. akkor egyel nagyobb, jó hoz 46-ost, az meg 12-es. az picit nagy, de ez van. viszont határozottn emléxem hogy az elõzõm ami jó volt 11,5-es volt.
és hogy befejezzem a 45/46 között rohadtul nem egy méretnyi különbség van
Írta 2010. december 23. - 21:58
ez mar 2x annyi, mint ahonnan elindultam becelzom a speci sportot, aztan meglatjuk. tavaszig van idom.
specit használok(nék) és a shimano után egy álom. mikor kényszerbõl visszabújtam a shimanoba, utána alig vártam, hogy ledobhassam. bodygeometry tényleg mûködik.
jaés:
Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox
Írta 2010. december 23. - 21:34
A saját tapasztalatom az, hogy az amerikai vagy az angol vagy a japán számozást érdemes nézni, mert az európait (köztük a speci is) elb@sszák. (Korcsolyáknál is ugyanez van.)
.
ez így van
most vettem utcai cipõt (acg-s nike)
mondom a kiscsajnak nézzünk 45-öst (az 11-es amcsi) kicsi. akkor egyel nagyobb, jó hoz 46-ost, az meg 12-es. az picit nagy, de ez van. viszont határozottn emléxem hogy az elõzõm ami jó volt 11,5-es volt.
Írta 2010. december 23. - 21:14
hat ha innen gyorbol kell vadaszgatni, akkor ennyi erovel rendelhetem kulfoldrol is. ebbol is egy szammal nagyobb kell? 44es a labam. 45os?
A saját tapasztalatom az, hogy az amerikai vagy az angol vagy a japán számozást érdemes nézni, mert az európait (köztük a speci is) elb@sszák. (Korcsolyáknál is ugyanez van.)
Van itthon egy diadora (45), egy specialized (43,5) és egy northwave (43) cipõm, csak az európai számozásban térnek el, a többi viszont megegyezik és ugyanakkora mindegyik. Egyébként 44es a lábam. Shimanoból 44-44,5-es kéne.
Egy tanács a cipõvásárláshoz. Nem szabad hallgatni azokra, akik azt mondják, hogy vegyél nagyobb cipõt, mint kell, mert az kényelmes. Akkor mozogni fog a sarkad (és az nem jó) meg a cipõ különben is tágul. Olyat kell venni ami passzol a lábadra, pont érje végig a lábad és a ne nyomja sehol.
es meger +20-30%ot a shimano m077hez kepest a speci sport?
Bõven megér annyit. De kifizetem neked a két cipõ különbségét ha nekem adod a specibõl a talpbetétet.
Boltból vegyél cipõt, fel kell próbálni.
én mavic-ot vennék most igazsag szerint, lehet fogok is egyet.....27 a csattos bolti áron, és elég jó eresztésnek tûnnek.
Adidas a mavic.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. december 23. - 20:33
semmire nem cserélném,annyira kényelmes a magas lábfejemnek is...
A Specibõl a 46os is nyomott lábfejre, de nekem elég béna a lábszerkezetem