Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Posted 2007. June 12. - 15:25

Posted 2007. June 11. - 23:11

És meg is találtam magam:) Köszi Bari!
Ha már itt járok, írok én is a versenyrõl. Frissítõknél hiányoltam, hogy csak a harmadiknál volt kaja, elõtte szmötyi és víz, és a szmötyi is elég hígra sikeredett... Pályakijelölés hibátlan volt és a pálya is tetszett, lendületes és változatos volt. Frissítõknél szerintem legalább 1-1 imbuszkészlet lehetett volna, bárkinek szüksége lenne rá. Saját gondom volt, hogy hajtómû lelazult és nem volt 8-as imbuszom a marokszerszámomon. Igazán elfért volna, de ez csak egyéni szocprobléma.
A ki nem engedéseken kívül még egy gixer volt és szerintem a legnagyobb, hogy a célban nem várta semmi kaja a befutókat, kis maradék csokit meg banánt lehetett enni és szevasz tavasz. 4 ezer forintért fejkendõ helyett szívesebben láttam volna egy tál tésztát...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2007. June 11. - 22:51

erre belelép a küllõim közé és megpróbál 50 emberen keresztül mászni
)) Na.. itt egy kicsit megdorgáltam, miszerint elengedem szívesen, de ha meglátom valahol a pályán agyonverem!!! Érdekes módon azonnal lehiggadt
Szóval jó buli volt!
Hú de karaj!

Engem egy csaj elõzött, kiabál

Posted 2007. June 11. - 22:03

Már vártam! :clap:Szevasztok!
Sikerült feltöltenem a képeket, ahogy ígértem. Van néhány, pontosan 617 db. Türelmes keresgélést!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 11. - 22:02

Sikerült feltöltenem a képeket, ahogy ígértem. Van néhány, pontosan 617 db. Rövidtáv rajt+6km-es kör után a rajt/cél területen+rövidtáv befutóinak egy része az áthaladó közép és hosszútávosokkal. Türelmes keresgélést!
KÉPEK!!
http://www.bari02.atw.hu
Posted 2007. June 11. - 20:59

Szerencsére azért a többség "kultúráltan" tudja megoldani a szitukat. (példa: állok szépen az aszfalt végén a dugóban, nyugisan várom a soromat... erre nekem jön egy srác hátulról... semmi gond, de aztán rámförmed, hogy engedjem elõre... hova???????

Posted 2007. June 11. - 20:10

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 11. - 19:53

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2007. June 11. - 19:50

de a rendezõség nem tilthatja meg a pályahasználatot, pl (érdekes módon) gyalogosoknak sem
Viszont a rajtszám nélkül indulókat esetleg meg lehetne állítani, udvariasan elmagyarázni, hogy éppen egy verseny közepébe cseppent (úgy téve, mintha nem lenne egyértelmû, hogy sunnyog), és megkérni, hogy várjon egy jó negyed órát, amíg a tömeg nagy része elvonul. Így talán már nem lenne értelme, hogy tolakodjon

Posted 2007. June 11. - 19:31

Posted 2007. June 11. - 17:36

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 11. - 14:56

Posted 2007. June 11. - 14:26

Grat minden maratonozónak! +Hurkának az elõzõ napi terepfelmérésért.
Beszámolóm itt:
http://forum.index.h...71007&t=9006401
Egy kis javítás pedig itt:
http://forum.index.h...71106&t=9006401
Posted 2007. June 11. - 14:11

Posted 2007. June 11. - 14:06

Posted 2007. June 11. - 13:57

Egy hosszútávú marcit kb 3 óráig élvez az ember, aztán annyi neki, ha nem tartalékolt. Izomglikogén elfogy, agy levezérel, szervezet átvált túlélõre (egyes doppingszerek ezt a levezérlést kapcsolják ki -> bele is haltak már páran). Hab a tortán, ha még esik is az ember, vagy technikai gondja támad, írtóra elveszi a kedvét az egésztõl.
Nézd meg az elsõ két ember köridejét. Szerintem példa értékû. Percre pontosan annyit mentek mind a 2 körben. Csak annyira ereszették, amennyit még bírt a ketyere a mellkasukban. Persze amatõr szemmel brutál tempóban, de hát más a sportmúltjuk, alapállóképességük stb.
Posted 2007. June 11. - 13:10

Röviden: a pálya szuper (hosszú sunyi emelkedõk, CC-s részek, és zúzós lejtõk), az idõ szupermeleg, a teljesítnényem szupersz@r. Egész héten tépelõdtem hogy elmenjek-e a sok esõ miatt, "úgyis sár lesz, ahhoz meg most nincs kedvem", aztán szombat jóidõ, kimentem a hosszúra. Ezt a verseny agyban nem bírtam. Gyakorlatilag egy nagy holtpont volt az egész. Így nem szabad nekiindulni. Az elején végig olyan érzésem volt hogy "basszus erre még egyszer kell majd jönni", és ez a tépelõdés annyit kivett belõlem hogy kedvtelenül, kényelmesen de végigszenvedve letekertem a távot. Bármilyen kis szenvedésnél már visszavettem. Egy esés tovább rontott a kedvemen. Többször gondoltam arra hogy feladom, de aztán az akaraterõm ezt még legyõzte. Jellemzõ hogy alig érzek az egészbõl valamit az izmaimban. Egyszóval felejtõ. Elkeseredtem de hála istennek ez elmúlt, pláne úgy hogy még ott beszélgettem ismerõssel aki azt mondta én vagyok a "hosszúsok" közül az ötödik aki ezt mondja, szóval lehet ebben valami.
Valakinek volt hasonló?
Posted 2007. June 11. - 08:59

Szerintem engedély nélkül ott nem lehet kerózni. Engedélye pedig csak a versenyzõknek volt.
Ez lehet, abban az értelemben, hogy a nemzeti parkokban úgy általában tilos a kerékpározás (amit heti 7-bõl 5 nap lesz.rok...) , de a rendezõség nem tilthatja meg a pályahasználatot, pl (érdekes módon) gyalogosoknak sem. Egyébként thread, pont az általatok szervezett Zemplénmarci az, ami számomra notórius a rendszám nélkül bóklászó nyomulós arcok miatt. (nem szemrehányok, csak észrevételezem)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2007. June 11. - 08:48

Szerintem együtt voltunk Anna-laknál, én voltam a BBs arc.
Kivûlállóként néhány megjegyzés:
Pozitív dolgok:
-Sok szép eredmény, jó idõ (szerintem jól jött a felhõs idõ, kis esõ), gyönyörû lendületes, de azért kemény pálya. Szóval, szívesen indultam volna...
-A kiskölök a hozzá képest nagy montival tényleg állat volt, csak úgy repeszett keresztül a frissítõnkön

Negatívum: Ezeket az idõlimites dolgokat egyértelmûen fel kellene dobni a honlapra, nagyon sajnálom azokat, akik emiatt hoppon maradtak. Tavaly is volt ebbõl hacacáré, tanulhattak volna belõle. Ez így, ebben a formában nem kóser.
Posted 2007. June 11. - 08:39

So many people have loose Their trust in Jah"
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle Attila