Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Posted 2007. July 25. - 18:58

Az eredménnyel kapcsolatos észrevételt továbbítom.
Posted 2007. July 25. - 18:49

Remélem hogy az én órámat találtátok meg mert elhagytam amikor elestem. Egy Cateye Enduro 8 volt és kb a 10.km-nél hagytam el.
Más! az én hülyeségem miatt rossz irányba mentem be a célba, de továbbmentem ,megfordultam és a jo irányból bementem. Ezután a bemondó srácot, a versenybírót, és azt a csajt is aki írta a számokat megkérdeztem, hogy felírták-e a rajtszámomat. Azt mondták ha átmentem a célon akkor biztos hogy felvagyok írva. Tegnap este néztem az eredménylistát és sajnálva látom hogy a nevem mellet nincs idõ! Egy barátom utánam legalább 5-10perccel ért be és az õ ideje 2:12:50 aki pedig az én kategóriámban (u17) lett második 2:15:38! Tudom hogy így utlag nem lehet semmit tenni csak szebb lett volna elsõ maratonomról egy kupával emlékezni.

Üdv:Laborc Dani
Posted 2007. July 25. - 18:31

A végén nem kaptunk egy fillért sem. Szóval a pólón levõ reklámok azért olyan nagyok (Valaki szóvá tette a honlapon levõ kérdõíven a nagy reklámot), mert szinte az egész költséget átvállalták!
így még senki nem vágott át. Nem volt valami jó látni hónapokon keresztül azt az összeget mínuszba a költségvetésben.
Hitegetni szoktak a cégek (fõleg kerós nagykerek), hogy szinte biztosan támogatnak, de majd jövõ héten adnak választ. Ez a jövõ hét sokszor pár hónapig is eltart:(, de legalább a végén közlik, hogy mégse...
Posted 2007. July 25. - 18:31

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2007. July 25. - 18:17

Ugyanakkor érthetetlen volt számunkra, hogy egy keresztbe húzott szalagon átmennek az emberek, utána a fára fel van lógatva a rossz irányt jelzõ tábla...
Posted 2007. July 25. - 18:13

Gyakorlatilag teljesen új pályát kellett volna csinálni. Az erdészetnél már télen kérjük az engedélyt, azaz amire tavasszal megint kimegyünk, már nincsen lehetõségünk komoly módosításra.
Posted 2007. July 25. - 18:10

Vagy én tettem tönkre, mert rossz embereket hívtam...És az a 20 rendezõ valamilyen szinten tönretette egy csomó lelkes ember munkáját, versenyzését, keserû szájízt adva, az amúgy nagyon jó verseny mellé.
10 % minusszal mindig számolunk, de ez most több mint 20 % emberhiány volt. A versenyzõk részérõl is többen voltak azok, akik nem jöttek el, pedig neveztek. Azaz talán mégsem vagyok nagyon bûnös.
Posted 2007. July 25. - 17:13

Az eredményekben kétkedõknek: a középtáv kiírt gyõztese nem ment végig, így nem verte el ennyire a mezõnyt:))
Posted 2007. July 25. - 16:35

Több mint 20 rendezõ nem jött el, ...
És az a 20 rendezõ valamilyen szinten tönretette egy csomó lelkes ember munkáját, versenyzését, keserû szájízt adva, az amúgy nagyon jó verseny mellé.
Posted 2007. July 25. - 16:28

3 szerepelt az egész pályára, és az utolsót tényleg nem sikerült idõre kivinni.Nem az egy frissítõ volt az elsõdleges gond... Hanem hogy minden hiradásban 3 szerepelt, így készült az ember. Ha azt mondják egy lesz viszek 2 kulacsot.

(Egyébként több volt.)
Az utolsót két okból nem tudtuk kivinni.
Több mint 20 rendezõ nem jött el, ezért elõzõ este át kellett szervezni a pályán levõ embereket, és ez nem ment simán. Át kellett szervezni a pontokat, a pontokra szánt csomagokat...
Vasárnap reggel jött két rendezõ, hogy segíthetnek-e levinni valamit. Mondtam, hogy vigyék le azokat a dobozokat, amiben a pólók vannak. Na itt volt egy kis félreértés, mert elkezdtek minden dobozt levinni. Összekeveredtek a dobozokra tett papírok, amire fel volt írva, hogy még mi kell a dobozba, melyik pontra kell vinni... Azaz késtünk a kiszállítással.
Ez személy szerint az én hibám, de nem tudtam jobban kezelni a problémát.

Most el kell mennem...
Posted 2007. July 25. - 16:26

És van képük átvenni a kupát és sütkérezni a dicsfényben. Látod DANTE ezek után biztos, hogy nem fog olyan versenyen indulni ahol ezt nem tudja eljátszani.
Hát, szomorú. Csak annyit állítottam, hogy az idõk nem lennének irreálisak. Elvileg.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2007. July 25. - 16:20

Posted 2007. July 25. - 16:19

Megnéztem a fotóimat. A 2 helyezett a középen ( 318 ) az elsö emelkedön már tol, poló és edzöcipö van rajta és eléggé a mezöny végén halad. Biztos vagyok benne, hogy röviden indult.
A közép elsö helyezettje az ominózus 25 feletti átlaggal az elsö 6 km-es emelkedö végén 102 mp-cel van lemaradva a közép élbolyától. Nekem ez nem vág össze.
És van képük átvenni a kupát és sütkérezni a dicsfényben. Látod DANTE ezek után biztos, hogy nem fog olyan versenyen indulni ahol ezt nem tudja eljátszani.
Posted 2007. July 25. - 16:08

Szia Sysspo! Jók az eddigi képek, a defekted nagyon durva!!!
Gondolhatod mikor elöl-hátul ez a kép fogadott.
A hosszútáv képeit éppen töltöm és holnap estére azt hiszem minden fel lesz töltve.
Posted 2007. July 25. - 16:02

Posted 2007. July 25. - 16:01

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2007. July 25. - 15:52

A közép elsö helyezettje az ominózus 25 feletti átlaggal az elsö 6 km-es emelkedö végén 102 mp-cel van lemaradva a közép élbolyától. Nekem ez nem vág össze.
Posted 2007. July 25. - 15:47

Mondjuk Nekem is jól esett volna a végén nem feltérni jobbra a szõlõk közé.
Amennyiben továbbhaladok lefelé a tavalyi útvonalon, akkor kb.:30 perccel jobbat megyek.
Nem tettem, mert...
Posted 2007. July 25. - 15:32

Posted 2007. July 25. - 15:31

A dolog igazából nem zavar, mert nem verseny miatt mentem, másrészt defekt miatt elég rossz is lett, de lehet hogy jövõre jó lenne chipes módszert bevezetni.